Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31871
View
445
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila lagi cantik dr jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Haihh motip berdoa kt twitter. Ni sape yg nk becerai ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lofa ni berani betul eh komen pasal rumahtangga orang. Tak takut ke bila kau kawin nanti rumahtangga kau pulak tunggang langgang. Dia punya over macam dia tu pulak nabila. Dah pergi haji 2 kali kot tapi kenapa perangai makin lama makin teruk. Tak pernah la lagi aku tengok artis yg satu family bermulut hangsuang macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:24 PM | Show all posts
Adik Sha bagi nafkah 500 jer sebulan uolllzzz hu hu hu, dulu sblm kawin xkaji dulu samada sekufu ke idokkk skrg merempan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepoh kan si lopa tu.... Ingatkan dh pergi Mekah banyak kali, bahasa tu jaga..tak menyindir sangat, tundukkan pandangan, menjaga lidah, bersihkan hati, belajar masak, belajar jahit, ehhh ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 09:41 PM
Family depa mmg kuat drama kan.. Lelaki nak masuk keluarga depa kena betul2 Alpha Male la.. Dan yg ...

Dominan dan berwang. Kalau dominan tak berwang jadi la mcm sanaz
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
syaz_lina replied at 11-9-2019 08:50 PM
Meroyan pulak hajah lopak ni..kesepian lettew kat ny tkdo teddy bear yg blh dipeluk

sesungguhnya heshe mmg benar2 kesunyian dan amat kesepian.. lawak yach tengok heshe dicelah2 schawal kat NY sana.. sedeh idup
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 11-9-2019 07:36 PM
dlm hal ni, akak akan masuk campur gak pertahankan pihak yg benar klu masalah tu mmg tak dpt diseles ...

Masuk campur tu boleh je tapi dah ko tu retis senyap2 sudah. Tak payah nak igs sindir2 drama best actor apa semua
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Odaida replied at 11-9-2019 10:36 PM
Dominan dan berwang. Kalau dominan tak berwang jadi la mcm sanaz

Hahaha.. Ni salah.. Mcm sy tulis.. Wang tu bonus.. Tp super dominan tu x semestinya berwang.. Ramai org anggap dominan mesti kaitkan dgn wang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye punn nak marah perlu ke nak post dlm soc med?? Tak kawen tak beranak tapi dah meroyan....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hajjah tutup la mulut tu. Canang sane sini pasal haji kau tp tgk kat kau skrg !!!! Dah macam
Ape aku tgk ! X payah la menunggang agama. Nak jadi jahil sile kan . X payah nk show off sgt ko tu berratip bagai zikir konon . Eeee memalukannnnn.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan la muka kena kecam sana sini
Buat haji pakai pakej ribu riban pun tak dpt menyucikan hati yg itam berkeladak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah, sila pegi meninggal. Dasar batu api.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:12 PM | Show all posts
cikgojesss replied at 11-9-2019 10:37 PM
sesungguhnya heshe mmg benar2 kesunyian dan amat kesepian.. lawak yach tengok heshe dicelah2 schaw ...

sempat scha bergurau ......

fashion international2.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila effortlessly pretty, classic je
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Inessa replied at 11-9-2019 06:06 PM
Hahahahahahahahahahaha lawak lawak. Bersungguh sungguh BangMat karat PattahKayu mengikuti cerita Haj ...

duh. jangan over patutnya jahlop ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sentiasa busuk hati tak kira zaman. Dari zaman dewi remaja, gaduh dgn anzalna, tasha shila, fazura, fattah, satu dunia lah. Pastu pegi cuci diri naik haji sampai sepuluh kali (yea i tau dia mampu). Byk kali naik haji tp hati tak suci2 ponnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 11-9-2019 06:22 PM
Nmpk sgt pnghasut hajah ni

Ditto! Acah2 malaikat
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:22 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 11-9-2019 09:33 PM
Hahhahhahahh..ko kne paham..dia ni sesuci embun...xleh diusik...tu bru skit ko kne dgn ngefan dia. ...

laaa patutla......dan2 je..i bukan kutuk jahlop pun.
sama mcm ummah netizen komen kt tweet hajjah
jangan up status undang spekulasi....ramai
je yg komen mcm tu.....salah kaaa.

taaapi yg jaadi pengecutnyer  dah terang2 back up jahlop
tapi  tak nak ngaku plak fan jahlop.kalau bukan fan diam2 sudeh.
sian btul fan hajjah mcm xde identiti dan pendirian.
tq you sebab gtau i......hahaha...lawak lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowfish replied at 11-9-2019 12:21 PM
Ehh korang kata apa kat family paki ni xde jadi kudis kat dorang pun.. sama mcm the family uk sinun. ...

Aku dah lama unfollow family.uk tu
Ni nak unfollow sis light.fm pulak.
Kedua2 nya dah makin membosankan., open komen tapi tak terima pendapat org.
Euwww.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list