Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25562
View
408
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2019 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 12-9-2019 02:33 AM
Dia kn pg fashion week kt nuyork bwh brand tommy hilfiger

alamak taktau la uols..iols tak follow retis2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau jah up 1 atau dua quote kat med soc takpe lah ni bkn main banyak
Kata ambassador CyberBullying tapi dia buat medan perli sindir kat ig&twitter dia
Orng ckp dia nak bela kakak dia tapi dia kan wanita berzat wanita forbes wanita internesenel wanita sales tudung juta juta seantorio donia mana tertib dia


Jah jah mcm menempel in between sch&awaladondang kat nuyok tu mcm si kapel tu rimas aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x follow hajjah ni. Tp citer pasal ni buatkan aku nk singgah kat ig die. Tgk kat ig story . Hajjah ni compiden betul kan pakai baju bulu gabak berturbun nmpak tersangat laaaa mangse fashion kat situ. Muke awal pandang pun nk gelak aku rase tp cover  ohhhh hajjah . Pulanglah kepangkal jalan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:13 AM | Show all posts
memang normal untok support your sibling ....
Ingat Hajjah aje ke yang support kakak dia.
yg sibling lain tak support. tentu support juga.
Hanya mereka tak riak show off their support di socme

Contoh yg baik si athisha. Contoh meroyan makcik diamond hajjah

Lagi pun bersindir ..bertepuk tangan .... beryassss kebaboom.... ini menunjuk your mentality level. Level meroyan. Hajjah  kan dan level international...with spm10A ...







Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:16 AM | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-9-2019 06:18 PM
Hi Inessa u doakan la family idolat u tu. u gelakkan bang mat dia tak terkesan pun laa. Biar lah p ...

Dia happy dgn bg mat laa..... dia kata bg mat fun


Sebenar nya bgmat seram dgn dia....geng2 andartu yang jiwa kental


Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:29 AM | Show all posts
  


atisha8.jpg




noorintanz27.jpg



Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 12-9-2019 02:55 AM
bang mat tak teringin pakai kasut hajbir andartu ni kah?

What is she wearing? Sekarang dkt new york tgh panas. Semua org pakai summer outfit. Shes going crazy
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Lopak ptut kuar dari rumah tu. Camne nanaz nk dok rumah tu dia pn xselesa gamaknya..tp awal2 kawin ok je haha..nk gado pun x senang..sbb dlm rumah ada reporter, dia pulak lebih2 dok update ig. Tu agaknya nanaz bengang. {:stress
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:38 AM | Show all posts
cikgojesss replied at 12-9-2019 02:55 AM
bang mat tak teringin pakai kasut hajbir andartu ni kah?

nak juga .... tapi ini mesti harga ribu riban. Bg mat level shanazz tak mampu laa

Mek International bergaya di street of Nuyok.





Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:48 AM | Show all posts
sorry neelofa...kali ini tak patut pun masuk campur hal rumahtangga nabila. Nak backup pon tahu la tu adik beradik..xpayah publish dkt public nak semua orang tahu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:49 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 11-9-2019 09:36 PM
Btw jahlop kt ny ek?fatjura pn ada kt sana kn?kikikikiki

Dua retis top top meletop malaya di Nuyok.

Mek International dan Madam Lokal. Kita lehat siapa yg lebih bergaya


Farah nabila pun di Nuyok....

  


cilling with GigiHadad..... kalau lah Hajjah dah riuh satu malaya







Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona replied at 12-9-2019 07:33 AM
What is she wearing? Sekarang dkt new york tgh panas. Semua org pakai summer outfit. Shes going  ...

Ntah awak pun aneh lihat fashion dia ne,coat yg bsar gedabak dgn seluar jeans yg bsar digulung bgian bwah.smkin terlihat katek benor.jejalan di newyork street,hahahaha.yg menolong dia ne cma nma brand saja,itupun tak nmpak cantik.pke pakaian biasa terlihat pprtnya.aku pnasaran dgn duitnya yg ktanya bejuta2 tu sbnrnya mindset dia dibidang fashion itu sprti apa??? Jarang terlihat WOW dri segi pndanganku,ini pndptku sja
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok gini. So hajah gedebak gedebuk jd batu api ni tetiba kak nab tukar pikiran x jd cerai. Nak bg peluang masing2 suami isteri baiki hubungan sbb da alang2 ada ank. Kalu gini agak2 camner hajah nak letak muka?.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:58 AM | Show all posts
buduh la hajah ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:59 AM | Show all posts
kalau nak org lagi simpati dgn nabila, org kena dgr benda2 tu daripada mulut nabila, bukan mulut siblings dia ke apa ke. atau better, diam je. kalau kau yakin kau benar, teraniaya, konfem ramai backup kau
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:04 AM | Show all posts
jaaahhh...

kau dok diam2 boleh...xpayah nk up apa2 dlm medsoc....
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:05 AM | Show all posts
Iols paham perasaan Hajjah nak membackup kakak dia. Memang normal la kan, kita akan backup saudara kandung kita banding orang lain. Tapi silap besar Hajjah bila dia post kat socmed bagi 1 dunia baca. Silap tu Hajjah oi! Nak bagi moral support, nak tunjukkan yang chuols sayang kakak chuols bukan dengan cara tu. Laaa ni nama chuols yang makin busuk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:08 AM | Show all posts
aku syak die nak membawang kes ni ngan scha tp scha mcm krikk krikk je..so membwg la kat medsoc..weh kot nak bg support kat kakak sndri pon,gune watsep je xleh ke..perlu ke nak berpuaka sgt kat medsoc wlupon abg ipar teruk mcm mana pon abg ipar ko tu...udah2 la tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Meluat sungguh org.yg campur hal rumahtangga org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon acik tini doakan zat2 common sense masuk kepala hajjah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101230s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list