Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32250
View
445
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2019 12:17 AM | Show all posts
MeghanK replied at 11-9-2019 08:38 PM
bukan ke dulu jahboob cakap kalau ada problem ke apa jangan duk share ke socmed  jahboob lupa ke

kan.. dulu nanas mrh2 pattah si jah jugak yg kata tkyah nk share kt socmed. kalau tgk meletop korg tau la.. sapa2 share kt socmed mestidia kata tkperlu... dia tk setuju. tk settle masalah . skrg apa dh jd... jah lupa kot lepas jumpa tommy
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak depa salah. Doa kat hajjah mcm2 zat. Kat kak nab x dak zat besi ka zat kalsium. Kan dah keruh hubungan laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dinadamia replied at 12-9-2019 12:17 AM
kan.. dulu nanas mrh2 pattah si jah jugak yg kata tkyah nk share kt socmed. kalau tgk meletop korg ...

sapa tommy
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:24 AM | Show all posts

jahlop byk doa psl murah rezeki..
tp lupa kot doa byk2 supaya dibersihkan hati, jaga lisann
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Bab ni aku x setuju dgn cik lopak ni... Biar lah akak dia settle sendiri masalah rumah tangga dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:40 AM | Show all posts
Dah habis kata-kata nak carut Hajah ni.
Lantak kau la Hajah.

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu ja pesan aku, orang yang tak pandai mendamaikan hubungan sendiri dengan orang lain, janganlah kita bawa dia masuk dalam masalah kita, nescaya berpisah saja jawapannya,

Aku kalau ada masalah, tetiba member yang banyak musuh keliling pinggang bagi aku nasihat, aku tongsampahkan ja, kau sendiri senget nak nasihat aku, gitu kekdahnya

Kau di Nuyok huha2, akak kau dekat sini struggle, kau letgo, pentingkan hal kau ja, nanti kalau akak kau jadi bpisah, tak adanya kau gembira bagi pihak akak kau, kau gembira sebab pihak lelaki dah kalah,

Doa aku Nanas dan Kak Nab tak jadi cerai, tak sabar nak tengok orang yang jadi batu api murung setahun sampai kesudah terus andartu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ratuiphone replied at 11-9-2019 07:06 PM
lain yg bercerai ..dia.pulak yg panas..
patut dia diam je tak.payah masuk.campur..
nanti dia kawin ...

setuju, walaupun xsuka si nanas n padan muka dia tapi dlm hal ni lofa mmg patut let her sis n the lawyers deal with it.
.
Lofa pun satu, yg tinggal 2gether ngan kakak kenapa la pula? Kakak tu dh kahwin, give them space. Xrasa kekok ke?
Entah le, lofa n famili ni sometimes so strange..@.@! Bukannya xmampu stay asing2, kenapa adik yg single gi stay together ngan kakak yg just get married.
Rumah famili mama papa pun kat KL je kan? Hmmm..weirddd
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:33 AM | Show all posts

Dia kn pg fashion week kt nuyork bwh brand tommy hilfiger
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:34 AM | Show all posts
GegarVaganja replied at 12-9-2019 12:40 AM
Dah habis kata-kata nak carut Hajah ni.
Lantak kau la Hajah.

Kanss..dh tk tahu ayat apa lagi nk pakai untuk baby love ank solehah ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:36 AM | Show all posts
Meanwhile sepasang somi isteri tgh pillow talk dn diakhiri sib bek tk jadi menantu kita ye bang.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah tengok vid tu. All i can say. Kesian kak nab.

Takdenya kak nab nak balik. I think she got a shock. 6 bulan nak bermediasi??? Jeez

Kalau org dah tak nak kenapa nak paksa. How is that fair to kaum perempuan???
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak support pon senyap2 da la. Tak payah sindir2. Last2 kau dgn family kau yang nampak busuk. Lagipun bukan umah tangga kau. Kalau esok2 dia ni kahwin, kalau bergaduh mau satu dunia tau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 12-9-2019 12:24 AM
jahlop byk doa psl murah rezeki..
tp lupa kot doa byk2 supaya dibersihkan hati, jaga lisann

Doa nak kaya jer.... nak bolot semua.... seluas langit Mu katanye....
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-9-2019 11:12 PM
sempat scha bergurau ......

bang mat tak teringin pakai kasut hajbir andartu ni kah?

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa normal bila orang bersindir kat facebk and IG bila adik or kakak ada relationship problem macam ni.

Aku dah biasa jugak tengok sindiran dari pelbagai pihak kat socmed kalau ada divorce case bagai.

So i think normal lah bila lofa comment in this case. Kakak dia kan.

Kalau adik beradik kita kena pun kita mesti rasa panas semacam..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat FD pun ada sorang batu api sibuk bukak thread pasal rumahtangga abang dia....

Macam tak percaya ..... Lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
gucci_advocate replied at 12-9-2019 04:32 AM
Aku rasa normal bila orang bersindir kat facebk and IG bila adik or kakak ada relationship problem m ...

Tak normal utk hajjah 2 kali...
Dlm menyeru2 org berzikir dan berdoa.. dan statement hal rumahtangga p & c jgn gembar gembur dlm soc med... menyeru no cyberbully bagai..  alih2 dia yg no 1 merempan2 merepek2 batu api... sungguh tak normal..

Surprisingly nanaz boleh senyap je bila hal cerai... knowing mulut hansuang... . but soon drama bakalan meletop... edisi bakalan ni! Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 12-9-2019 06:53 AM

This hajjah 2 kali and clans kena belajar pr skills dgn ziana & anuar zain mcm mana handle kes cerai.... tts the real family support.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:00 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 12-9-2019 12:20 AM
Mak depa salah. Doa kat hajjah mcm2 zat. Kat kak nab x dak zat besi ka zat kalsium. Kan dah keruh hu ...

Hajjah dah terlebih zat ..... sampai lelaki takut nak dekat dia


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098364s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list