Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32189
View
445
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 11:26 PM | Show all posts
roti_banjir replied at 11-9-2019 06:45 PM
ada byk beza antara support adik beradik ngan nak jadi penyebuk batu api dlm rumah tangga org.....
...

i sokong komen you.....tapi x semua akan suka cara mcm nie.

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde org nak layan dia kat nuyork ke sampai nak jd batu api tu. Dah penat jadi lamp post schawal agaknye. And tukang buat juice.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:29 PM | Show all posts

ni general statement...  supaya dia nampak...  fattah amin tu kes lain...  dia memang suka bala tentera dia carutkan fattah sebab fattah tanak tunduk dekat dia n dan yang lagi menyakitkan hati dia, fattah pilih fazura...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:30 PM | Show all posts
tukul replied at 11-9-2019 07:56 PM
Itulah the truth of lofa...xleh nak tutup dah..quote la zikir2 apa pun kat situ kan

hahaha...  kan...  ni namanya penonggeng agama...  gunakan zikir untuk tunjuk jahat dan busuk hati...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Im a sister myself..
I know when my sis balik rumah mama menangis, bila tanya xmau jwb apa husband dia buat kt dia. Bila mama slow talk baru cerita segala benda. I meletop that time, but i didnt interfere. Thats their marriage wlpn ko duduk sekali ke hape.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:37 PM | Show all posts
sebenarnye dulu aku tak suka sangat hajjah lopah nie tapi skrg cam ok sikit la  sb dier  tak banyak kontroversi, malah aku stat respect sikit2. tapi dalam hal ni aku tak brape stuju,awat la lopa asyik nak masuk campur dalam rumahtangga kakak dier. aku tau la ko sayangkan bella tapi bukan dalam semua hal adik beradik boleh masuk campur. alahai hajjah dah la ko duk serumah dgn diorang pastu jebat tu mcm  family ko jer duk conquer. dari awal2 lagi asyik ko jer duk bunyi perli2,bella diam jer..kalau tak kesian kat sanaz tlg kesian kat jebat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata internasional tapi perangai pprt jua
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
So doa dia tu viral x kali ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:39 PM | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 08:53 PM
Family uk pun mcm tu? Masa utk unfollow..aku rasa boring dah tgk family uk

dah kata bersedara, darah drama tu ada jugak kat keluarga situ...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 11-9-2019 11:39 PM
dah kata bersedara, darah drama tu ada jugak kat keluarga situ...  hahaha...

Uishh.. Yg start malas nak layan budak2 tu sbb si mak bapa meroyan sbb netizen panggil anak mcm timoh.. Marah kena panggil nama penuh.. Kena unfollow la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Inessa replied at 11-9-2019 06:41 PM
Hewhewhew.. biarlah Lofa nak meroyan pun, dah kakak KANDUNG dia. Dia dok serumah, dia tahulah kot  ...

You pn kaitan apa? Nampak panas juga je
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 11-9-2019 11:30 PM
Im a sister myself..
I know when my sis balik rumah mama menangis, bila tanya xmau jwb apa husband ...

Itulah yg sebaiknya..kita support dr belakang..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:50 PM | Show all posts
150997 replied at 11-9-2019 08:19 PM
nenas pernah provok jah lop ke ape
hangen bebeno ngn c nenas

kan nanas pernah cakap orang luar yg duk masuk campur dalam hal rumahtangga diorang tu ibarat kera. hahaha tu yg buat mak hajjah sentap. terasa kot..... memang dia ada hak pertahankan kakak dier cuma kalau boleh tak payah duk merempan kat sosial media. macam budak2 pulak..aku ingat dapat 10A spm cerdik sikit drp org lain rupenyer same jer. ko nak maki abg ipaq ko dalam wasap ker,dm ker lantak pi la. ni tak siap sambung kat twitter lg wehh hahahaha perang besar hajjah kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 11-9-2019 11:42 PM
You pn kaitan apa? Nampak panas juga je

Chuols dia ni mmg harus rengsek klu ada netizen carutskan idolatnya tu.. org kutuk jahlop dia yg terasa lebih. Kosser!
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok kat TV hari tu dia cakap tak nak komen. Ni sindir pulak. Tak faham apa dia nak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bile la nk leh tgk lopa ni jatuh terduduk aku nk tepokkkkk je
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakak joyrepah v2 la ni.  Tapi kakak bibik joy lagi hebat, sampai saiz alat kelamin ipar disebarnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya yakin media sosial hajah kena hack.mana mungkin hajah 2 kali yang penuh dengan zat2 tasbih sentiasa di jari dan mulut sentiasa berzikir merempan meroyan begini..mesti ada anasir2 jahat yang dengkikan hajah doa viral kesayangan ummah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 12-9-2019 12:00 AM
Chuols dia ni mmg harus rengsek klu ada netizen carutskan idolatnya tu.. org kutuk jahlop dia yg t ...

Tula iols x faham..biasa laa kt forum kan..tp dia nk mrh2 org..org lain buat xbley plak..pening pening dhla tido lg bagus
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
So doa tu konon2 nak tunjuk suci walaupun tengah menyibuk hal orang? Kau single nak orang lain bercerai berai pulak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100392s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list