Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25625
View
408
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-9-2019 05:52 PM

Adakah ini ciri2 penunggang agama sebenar? Jom bam mat ambik tasbih sama2 zikir dan doa utk zat2 yg lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak sebenarnya jeles hakak nye kahwin. Patut ko duk diam je lopak. Biar diorg uruskan hal diorg.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dramaking007 replied at 11-9-2019 05:53 PM
omg i baru je komen mcm ni kat benang sebelah......i just say that better hajjah lop tak post kata2  ...

Hahhahhahahh..ko kne paham..dia ni sesuci embun...xleh diusik...tu bru skit ko kne dgn ngefan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 08:44 PM
Depa patut belajar.. Dulu sekeluarga + peminat mengata ttg Fazura dan Fattah.. Skrg.. Apa yg depa ka ...

Btw jahlop kt ny ek?fatjura pn ada kt sana kn?kikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 08:44 PM
Depa patut belajar.. Dulu sekeluarga + peminat mengata ttg Fazura dan Fattah.. Skrg.. Apa yg depa ka ...

Klu kena cerai nnt dia pulak yg akn buat drama play victim, ala mcm kes dia dgn tu.... Dia yg membiatch, lelaki jg yg disalahkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Inessa replied at 11-9-2019 06:06 PM
Hahahahahahahahahahaha lawak lawak. Bersungguh sungguh BangMat karat PattahKayu mengikuti cerita Haj ...

Hahaha Biar la Tok mat tu. Forum Kan terpulang uols nak lempar apa lantak pi la. Dah jahlop menyebuk. Mana tumpah Nye mamatini kalo x ke lopak .
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 11-9-2019 09:36 PM
Btw jahlop kt ny ek?fatjura pn ada kt sana kn?kikikikiki

Hahaha.. X tau.. Sy x follow artis kat IG.. Tapi sy suka baca semang thread kat forum.. Baca setiap komen tu yg tau kisah depa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 11-9-2019 09:37 PM
Klu kena cerai nnt dia pulak yg akn buat drama play victim, ala mcm kes dia dgn tu.... Dia yg memb ...

Family depa mmg kuat drama kan.. Lelaki nak masuk keluarga depa kena betul2 Alpha Male la.. Dan yg paling penting family lelaki tu mesti super dominan.. Baru terkedu terdiam jadi kucing parsi. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 08:44 PM
Depa patut belajar.. Dulu sekeluarga + peminat mengata ttg Fazura dan Fattah.. Skrg.. Apa yg depa ka ...

Lopak bagus dijodohkan dengan banglong F ... baru ko tau langit tu tinggi ke rendah.... hahahhaahhaa... larikkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mms38 replied at 11-9-2019 09:42 PM
Lopak bagus dijodohkan dengan banglong F ... baru ko tau langit tu tinggi ke rendah.... hahahhaahh ...

Hahaha.. Hat tu.. Mmg lopak dan sekeluarga jadi kecut.. Yes depa ni kena spesis harimau saja boleh diamkan depa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hajjah 2 kali kesunyian mungkin di kota NY... tak sabar2 merepek2 dlm soc med.. ambillah tasbih dan berzikirlah wahai hajjah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 09:41 PM
Family depa mmg kuat drama kan.. Lelaki nak masuk keluarga depa kena betul2 Alpha Male la.. Dan yg ...

Tau takpe, nak tgk jugak sape la yg akn jd laki lopak ni.. kalau tak kaya tak yah la msuk fmily drg ni, sia2 je hidup dipijak2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mms38 replied at 11-9-2019 09:42 PM
Lopak bagus dijodohkan dengan banglong F ... baru ko tau langit tu tinggi ke rendah.... hahahhaahh ...

Pasti haja diam tak terkutik
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 11-9-2019 09:48 PM
Tau takpe, nak tgk jugak sape la yg akn jd laki lopak ni.. kalau tak kaya tak yah la msuk fmily dr ...

Tak kaya x apa.. Tapi mampu buat rasa gerun dihati depa.. Tu cara nak handle keluarga dominan mcm ni.. Dominan bukannya pada kekayaan.. Tapi aura sesorg or keluarga tu mampu buat org lain tunduk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 09:50 PM
Tak kaya x apa.. Tapi mampu buat rasa gerun dihati depa.. Tu cara nak handle keluarga dominan mcm  ...

Tak kaya kang nnt kluar pulak cerita nak cerai sbb laki tak mampu bg nafkah zahir kat bini hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 11-9-2019 09:52 PM
Tak kaya kang nnt kluar pulak cerita nak cerai sbb laki tak mampu bg nafkah zahir kat bini hahaha

Org yg ada aura ni.. Dia mampu buatkan org kaya pun tunduk.. Sbb tu sy tulis.. Lelaki yg super Alpha dan family yg super dominan..

Kaya tu bonus la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Stfu bitch
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 11-9-2019 10:03 PM

Sanaz pun lepas lah kak nab.

Aku meluat pulak ko ber bie bie ngan si nel. Dahlah bergambar melekap badan.

Nanti adalah org nak reply aku eh semua org panggil dia baby. Nanti dah jadi nenek pun nak berbaby baby lagi ke? Pfttt. Kecik2 bolehlah timangan nama baby. Dah besar takyah lah. Mengada je.

Baguslah ada orang komen baby ganyut.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-9-2019 09:41 PM
Family depa mmg kuat drama kan.. Lelaki nak masuk keluarga depa kena betul2 Alpha Male la.. Dan yg ...

Bayangkan klo rms masuk family ni. Klo gaduh bercerai, harus jahlop jadi mcm kuin ox. Londeh satu satu cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-9-2019 10:06 PM
Bayangkan klo rms masuk family ni. Klo gaduh bercerai, harus jahlop jadi mcm kuin ox. Londeh satu  ...

RMS sgt lembut x boleh masuk dlm keluarga ni.. Kalau masuk mmg kena buli la mcm mana depa buat kat bekas suami makcik depa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096585s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list