Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32669
View
445
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 08:19 PM | Show all posts

nenas pernah provok jah lop ke ape
hangen bebeno ngn c nenas

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh korang kata apa kat family paki ni xde jadi kudis kat dorang pun.. sama mcm the family uk sinun.. ig duk kumpul haters.. berbalas komen dgn netizens.. sama pesen
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah better diam ..tak perlu jd batu api..lebih baik nasihat yg baik2 bg peluang dorg betulkan rumahtangga dorg..Aku x rasa sanaaz tu wt dosa2 besar sampai ko nk meroyan mcm ko pulak kena cerai
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah masuk campur laaaa, jahlop..
Ada masa boleh bekap, ada masa ko kena kunci rapat mulut tuh..
Menambahkan masalah jer laaa ngko niy...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun ku bukan karat lopak dan selalu menyampah dgn lopak in this case rasa mcm ku sebelahkan bella.. Hmmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 11-9-2019 08:09 PM
yg pasti akak tak masuk socmed cam dia ni, sb akak mmg takder socmed selain cari.my. One other t ...

correct ka giyomi..nk minat pun berpada.toksah la asek nk tegakkn benang yg basah gitchew
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Elokla.. nmpk dah true color. Sikap suka sibuk hal rumahtangga org ni la antara sbb kau berat jodoh. Mama tini x ajar ke jgn campur rumahtangga org lain even own siblings? Nk bg moral support apa bagai whatsapp tros je kakak kau tu...xpayah la nak post kt socmed n trigger perception org keliling...hujung2 nmpk buruk kt family sndiri je. Bodoh. Sia2 la bertahun canang student straight A.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke dulu jahboob cakap kalau ada problem ke apa jangan duk share ke socmed jahboob lupa ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
i paham la napa lopak nak support kakak sendiri,
tp xperlu la nak sindir pihak satu tu
kalau di pihak yg benar, nanti2 terbukak jgk aib
ni menyalak kat sosmed bgi kesan buruk jgk ngn imej diri yg sedia buruk ittew
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowfish replied at 11-9-2019 08:21 PM
Ehh korang kata apa kat family paki ni xde jadi kudis kat dorang pun.. sama mcm the family uk sinun. ...

Ni pasal ape?boleh cerita
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowfish replied at 11-9-2019 08:21 PM
Ehh korang kata apa kat family paki ni xde jadi kudis kat dorang pun.. sama mcm the family uk sinun. ...

Ni boleh cerita pasal ape pulak? The family uk adamdidam tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa patut belajar.. Dulu sekeluarga + peminat mengata ttg Fazura dan Fattah.. Skrg.. Apa yg depa kata berbalik kat Shahnaz dan Nabila.

So better lopak diamkan diri.. Karang Allah bagi balik ang dpt suami biawak sebiawaknya dgn pakej kaki perempuan.. Kena cerai drama kat satu Malaysia tgk.. Baru nak insaf kot.

Belajar la mendiamkan diri dari jadi batu api.

Mampos sat g aku kena bash dgn pemuja2 dewa manusia
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 11-9-2019 06:12 PM
nmpknye bkn aku je la yg nmpk benda yg sme ngn korang....adik beradik pnya hal klamin jngn campur la ...

Sesungguhnya aku kagummmm.. Ang mencemar dulu komen kat thread artis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 11-9-2019 07:36 PM
dlm hal ni, akak akan masuk campur gak pertahankan pihak yg benar klu masalah tu mmg tak dpt diseles ...

Mmg wajib kita bantu n support own family member esp klau kita tahu cerita sebenar yg hak family kita dizalimi. Tp cara bantu pun kena sesuai n tak tambah kusut. Socmed is big no la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan pulak hajah lopak ni..kesepian lettew kat ny tkdo teddy bear yg blh dipeluk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowfish replied at 11-9-2019 08:21 PM
Ehh korang kata apa kat family paki ni xde jadi kudis kat dorang pun.. sama mcm the family uk sinun. ...

Family uk pun mcm tu? Masa utk unfollow..aku rasa boring dah tgk family uk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Semakin hari semakin terserlah perangai sebenar jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kaknon23 replied at 11-9-2019 07:37 PM
Are you sure kakak dia jenis lembut?
Hahahaahahahaahahahahaahaahahaha

Bkn sejenis mulut lahar jgk ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowfish replied at 11-9-2019 08:21 PM
Ehh korang kata apa kat family paki ni xde jadi kudis kat dorang pun.. sama mcm the family uk sinun. ...

Thefamilyuk tu sbb apa u ? Yg psl mourning tu ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak dah kan perangai hajjah 2 kali ni.. sikit2 Allah tunjuk. Makin berumur makin merepek. Aewwww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092552s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list