Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25623
View
408
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar andartu gitu lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sangat tak profesenel & tak bijak bilah jahlop meroyan kat igs.

Kata level internasional be classy laaaaaa

Ni idolat dia yg tolong cover salah jahlop n bidas balik org kutuk2 idolat hahah dapat komisen ke kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Over sangat cara nak amek berat tu..dia pulak yg merempan kat igs
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:12 PM | Show all posts
virgo19 replied at 11-9-2019 07:05 PM
Dalam hal ni aku rasa lopa betul2 marah sbb sharnaaz putar belit kenyataan kat media dan mahkamah. K ...

mmg ler lopa mrh sbb sheols mgkin lebey thu the truth.tp still sheols xboleh la over gitu meroyan melalak...jg la nm baik internesionalll sheols ituuu...lagi pulek bru blik mekah...cukup stkt up satu quote doakn yg baik baik psl 2 ketul tu pn dh okey uols..ni tidok...perangai sheols xsm dgn ape yg sheols potray kt ig yg slaluh bzikir,btaranum..ahgituuuu.tp karats lopa suker la sbb theyols ckp lopa ni tak fakeee..kalo xsuke ckp je xsuke.....ape lopa kesah
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk mcm Anuar Zain dulu masa ZZ tuntut cerai, dia relax jd peneman je.. Xde merempan bukan2 kat social media.. Nk support pun ada byk cara, kalau perli2 kat socmed smpai bila nk habis..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang susahla nak baik sharnaz dgnn nabila ni.
Atas byk sebab

1. Tak duduk sekali..nak discuss apa2 pun susah
2. Serumah dgn neelopa. Kalau sharnaz balik sana mcm merayu nk balik rumah bini pulak, entah2 nak masuk rumah nelopa pn xbolehhh....semua org perlu ada maruah, tak kisahla laki ke bini.. Nak jumpa anak pun susah takat dpn rumah ja...ini GILA!!!
3. Anasir2 suara tepi dari family nabila kuat sangat!

memang tak nampak jalan utk diorg discuss unless nabila keluar dr rumah tu dan buat keputusan sendiri bersama sharnaaz
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by epuepy at 11-9-2019 07:21 PM

Haish. Rasa mcm nk hempuk sikit minah ni.
Bole x jgn jdi batu api sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:26 PM | Show all posts
aku rasa dah spi masa family lopa nih semua kurangkan rempanan dan royanan derang bila ada isu babitkan family member.... mcm kes parpu-nabila nih, klu family si jahlob nih still nak meroyan, kang tak memasal si parpu tuh buat tuntutan anak, memang bebetul meroyan tak sudah kang keluarga jahlob..


why not mereka yg tak berkenaan nih, dok dendiam dan bagi sokongan moral jer tanpa sindir-menyindir.. bak kata adik bimbo derang dulu, look at his family, look at our family, now family parpu Nampak well educated sbb takder saper pon berbunyik.. tapi yg so called canang bijak pandai, kaya raya, perangai memasing tak menggambarkan status yg dipegang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:36 PM | Show all posts
dlm hal ni, akak akan masuk campur gak pertahankan pihak yg benar klu masalah tu mmg tak dpt diselesaikan oleh mereka berdua. akak taknak kes ni melarat sehingga tanpa titik noktah. I certainly do not want my family members to jd gila hanya sebab org lain. ni pendapat dan royanan akak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopa x kesian ker kat jebat... Nak soh dorang cerai berai nih... Sian jebat... Dikelilingi macit2 yg nmpk.mcm sayang tp xpikir kan hal jebat... Sian jebat kalau dorang jadi bercerai... Muka jebat tuh dah lah kopipes muka babanya...  
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 11-9-2019 07:05 PM
Dalam hal ni aku rasa lopa betul2 marah sbb sharnaaz putar belit kenyataan kat media dan mahkamah. K ...

Are you sure kakak dia jenis lembut?
Hahahaahahahaahahahahaahaahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas puas meroyan maka jah pon delete igs tersebut....sekian terima kasih....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Slalu family dia je camni..ske perli...skali si lopa ni sama gak..  
Mgkin x mampu dah berpurak2
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 11-9-2019 07:36 PM
dlm hal ni, akak akan masuk campur gak pertahankan pihak yg benar klu masalah tu mmg tak dpt diseles ...

masuk campur la sinyap2..toksah bgtau semua followers sheol. bila kita ni komen2 kat sini tau plak panataik dia sentap.. tau x jah u bawak negativity tu smpai org lain pun terikut ikut nnt
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 11-9-2019 05:43 PM
apa perasaan ko kalau ko gado ngan bf ko tapi orang lain lebih2...  perasaan tu lagi teruk tau kalau ...

Itulah the truth of lofa...xleh nak tutup dah..quote la zikir2 apa pun kat situ kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahat busuk hatinyo lofa neh
Tak sangko
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Support je dr belakang,jgn berlebih2 msk cmpur dlm hal rmh tangga org wlwpn fmly sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:09 PM | Show all posts
apedehal replied at 11-9-2019 07:52 PM
masuk campur la sinyap2..toksah bgtau semua followers sheol. bila kita ni komen2 kat sini tau plak ...

yg pasti akak tak masuk socmed cam dia ni, sb akak mmg takder socmed selain cari.my. One other thing akak mmg tak pernah minat hajah ni or any other artist dlm dunia ni. they are just as human as us dgn perangai xsemenggah mana
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:14 PM | Show all posts

Wow apapun...I like that quote...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:18 PM | Show all posts
Dalam kes ni, memang adik-beradik ma apak masuk campur sekali..kalau x nak masuk campur akan masuk campur juga..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098042s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list