Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31921
View
445
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 16-9-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 16-9-2019 11:54 AM
Pasal timoh tu dh lama.
Baca komen i kt atas.
Opps Ot pulak

komen no berapa? spoon feed puhlesss hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 16-9-2019 12:40 PM
komen no berapa? spoon feed puhlesss hehehe

Ko scroll sikit atas tu je
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 16-9-2019 11:54 AM
Dah lama kan.
Kan dulu viral video jgn panggil timoh panggil fatimah, kalau panggil timoh panggil ...

Ooo gitu. Tu lah bru tgk td dr auntie uk yg  tulis kan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:46 PM | Show all posts
orkedkecik replied at 14-9-2019 01:50 AM
Wajib kena tunjuk tasbih chuols,kalau nak lagi afdhol,rasanya lepas ni hajjah ajar pula cara tasbi ...

takpelah chuols, itu cara dia tunggang. kita harap jer dia tunggang dgn jaya tanpa terpeleot
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:55 PM | Show all posts
nabila14.jpg

tasbih1.jpg





Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:29 AM | Show all posts
jah.. jah... tak sabar betul nak tunggu kakak ko menjanda lagi yerr
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:50 AM | Show all posts

wahhhh....lepas membatu ronson..terus menyucikan diri dgn kadar segera
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 17-9-2019 06:55 AM

msh gak dgn tasbinhnya...hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:50 PM | Show all posts
Nham22 replied at 13-9-2019 11:03 PM
Yea... Die higher consultant mat salleh yg based kat sana... Depa yg melobi tuk jah... Submit prop ...

hehehehe...lucuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
wow.....hajjah...lupa bawa tasbih ke tu????
Screenshot_2019-09-19-16-53-39-06.png
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 19-9-2019 08:58 PM

Tak payah hipokritlah hajjah 2 kali...
Bukak je lah tudung/ serkup tu mcm all ur siblings and cousins bebas berfashion... jualan tudung pun dah sendu..
U can start selling and modelling all types of baju under your own brand, waima baju dalam sekalipun.
Meluat acah2 muslimah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 17-9-2019 02:55 PM

Hajjah n penunggang agama tidak dpt dipisahkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:20 AM | Show all posts
kakiporet replied at 19-9-2019 05:00 PM
wow.....hajjah...lupa bawa tasbih ke tu????

ni yg peminat dia banggakan sangat smpi nampat betis lutut bagai
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:21 AM | Show all posts
pakai tudung tp kuku siap color lg
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:36 AM | Show all posts
soniackyy replied at 13-9-2019 01:29 AM
Salah you baca ni, yang KAHWIN dulu yang kene keluar rumah bukan yang bujang.Tak payah nak salahka ...

kita tak tau hal dlm kain mereka..kenapa perlu merempan mcm ni..lantak dia la nak bg 500 pun,kita siapa nak masuk campur...baca je dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 19-9-2019 05:00 PM
wow.....hajjah...lupa bawa tasbih ke tu????

Si lopak ni memang slalu dpt baju2 yg hauk ke ms attend fs tu.kebnyakan baju x sesuai dgn dia ..tu yg terpaksa bersongkok,berserban bagai nak matchingkan outfit tu..last2 nampak peha..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:45 AM | Show all posts
harap2 semua org dapat pengakhiran yang terbaik buat diri masing2...baik lopa ataupun kakaknya. yg penting, cite hal keluarga jgn kuar kat media sosial...tak pasal2 mengundang org luar utk speku.

kata nak promote perkara baik2...tp nape perlu create peluang utk org create fitnah?

hmmm.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
potai replied at 20-9-2019 02:20 AM
ni yg peminat dia banggakan sangat smpi nampat betis lutut bagai

husnuzon uols...maybe dia pakai legging kaler kulit kot..hehheheehehhe...tp sian sgat jah ni...pegi haji dh 2 kali...tp sering kali dia dikalahkn oleh nafsu dia yg gila glemer...sggup buat apa sj...tp wpun nmpk lutut,leher,kuku bkaler dia ttp bwk tasbih..btapa waraknya jah..giteww...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 20-9-2019 02:43 AM
Si lopak ni memang slalu dpt baju2 yg hauk ke ms attend fs tu.kebnyakan baju x sesuai dgn dia ..tu ...

bia hauk..janji international..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 20-9-2019 12:59 PM
husnuzon uols...maybe dia pakai legging kaler kulit kot..hehheheehehhe...tp sian sgat jah ni...peg ...

Legging apa gitewww...org bodoh ja pcaya tu legging
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125385s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list