Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25624
View
408
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 11-9-2019 06:23 PM
Chuols baru tahu ke? Kehkehkeh

Tu Aku nk bg peminat dia yg buta tak nampak...hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:38 PM | Show all posts
coming soon

ko tau tak bapak kau dulu jahat...laki tak guna.. jantan dayus keberet
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Well2 mmg betul la apa anzalna kata dulu hewhew
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:41 PM | Show all posts
Edited by Inessa at 11-9-2019 06:43 PM
Kadaisaku replied at 11-9-2019 06:18 PM
Hi Inessa u doakan la family idolat u tu. u gelakkan bang mat dia tak terkesan pun laa. Biar lah p ...

Hewhewhew.. biarlah Lofa nak meroyan pun, dah kakak KANDUNG dia. Dia dok serumah, dia tahulah kot apa yang sebenar terjadi, parpu ka kari ka.. Yang kau dengan BangMat penjilat PattahKayu nak panas tu, ada kaitan kah dengan Bella atau Sharnaaz? Saudara tiri? Kandung? Ipar? Biras? HEWHEWHEWHEW

Hajjah meroyan sekali sekala korang panas KAH KAH KAH. Korang yang meroyan hari hari pasal Hajjah dari baju, tudung, perangai tu takpa pulak? HEWHEWHEWHEW
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sia2 kak nab suruh netizen doa baik2
ummah baru nak tadah tangan dah kena hijacked dengan hajah katek.. pekat betul bodoh dia ni takda tapis2
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:45 PM | Show all posts
ada byk beza antara support adik beradik ngan nak jadi penyebuk batu api dlm rumah tangga org.....

klu ko support adik beradik, ko hanya perlu post kata2 semangat jer kat kakak ko tuh. takyah lar nak menyindir-nyindir abg ipar ko tuh. deme tuh masih lagik laki bini wei, belum jatuh talak pon lagik, ko tuh adik, dlm hal mcm nih, tok laki dia still ada hak lagik besar kat bini dia..... satgi si mamat parpu tuh buat report balas kata bini dia nak cerai sebab campur tangan pihak ketiga, ko gak yg kena.. pihak ketiga nih bukan jer GF/BF, tapi keluarga pon boleh di caj  sebagai pihak ketiga dalam perkahwinan klu dah byk sangat mulut masuk campurnyerrr.

patut ko dok dendiam jer jahlob wei, Nampak lar classy sikit. ko tuh masih belum merasai kehidupan berumahtangga, masih mencari jodoh yg sekufu, tapi klu ko terus menerus berbunyik dlm hal kakak ko nih, sesilap jodoh yg baru nak dtg pon tak cukup tanah lari tinggalkan ko.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:46 PM | Show all posts
eyansss replied at 11-9-2019 09:43 AM
apa perasaan ko kalau ko gado ngan bf ko tapi orang lain lebih2...  perasaan tu lagi teruk tau kalau ...

spe..fattah amin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga lofa pasrah menghadapi cercaan forumer...diri ini akan sentiasa di belakang mu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 11-9-2019 06:32 PM
Tu Aku nk bg peminat dia yg buta tak nampak...hahhaa

Ni mungkin balasan depa sbb pernah dump n aniaya orang tak pasai2 skrg family dia kucar kacik tarakuchacha!

Rasain yach dah macam kardashians betul ni.. last2 ni mesti takda yg propa semua bocor habissssss..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:50 PM | Show all posts
Edited by rotijohanz at 11-9-2019 07:01 PM

mohon nanas tidok mjdik seperti ayh kndung noor neelopa mohamad noor.ahgitu.
time syg ditimang timang,bila dh benci diterajang terajang..........ahgitu

uols sume doaygbaikbaik utk neelopa smoga dpt disegerakan bjodohan laki yg bg nafkah rm1jjuta sebulang.musti terbuntang2 riak para fanatik karat hjh noorneelopa


mungkin bella voleh mntk nsihat dr saradina si sulong tu,sbb sheols kn prnh kwin,cerai phtu kawin blik dgn org yg sama.nk mtk nsihat lopa wtpe dh dr dlu lagik si lopa mmg xsuke sanaz tu.koserrr..........

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
idolat engko meroyan boleh? netizen nak meroyan tak boleh?

dah engko pulak yang panas.. dasar lobenak penjilat hajzouk wal hajbir hajlipe sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 11-9-2019 06:45 PM
ada byk beza antara support adik beradik ngan nak jadi penyebuk batu api dlm rumah tangga org.....
...

Memang pun sekarang ada undang2 perkahwinan boleh jatuh hukum kan klu semua dalang ni datang dari pihak ketiga sbb masuk campur.

Aku rs si nanaz ni dah berbulu habis dgn lopa. Aku tu tunggu hari seterusnya nanaz bidas balik apa yg lopa royankan tu. ko sabar jahlop ko sabar..

Sendiri pun tak kahwin lagi berani2 lancang mulut tu. aku rs depa masa sebumbung ni pun dah gado mulut. Opkos nanaz kalah dgn jahlop. Bella pulak mesti bekap habis2 adik dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rileks la hajar..lom kahwin lg kan..nti dh kahwin br la leh komen bila dh tau asam garam ada family sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik
Ujian Allah bg pada keluarga kau selepas balik haji ni....
Ape tindakan yg terbaik kau kena buat.
Bukan hanya gelaran haji je
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah jah... Balik dr haji cubalah kawal diri tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Inessa replied at 11-9-2019 06:41 PM
Hewhewhew.. biarlah Lofa nak meroyan pun, dah kakak KANDUNG dia. Dia dok serumah, dia tahulah kot  ...

Hewhewhew sunggoh penjilat jahlop dulu kini dan selamanya yach!
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
no wonder la RMS pun tak nak kat engkau..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam hal ni aku rasa lopa betul2 marah sbb sharnaaz putar belit kenyataan kat media dan mahkamah. Kan nabila cakap diorg dah sama2 setuju nak bercerai, tup2 bila kat mahkamah sarnaaz tak setuju pulak, so nampak la mcm nabila yg salah. Tu yg lopa meletop kot. Selama ni dia kan jenis diam je kalau kena kecam, tapi bila libatkan kakak dia, dia tak boleh sabar, sbb kakak dia jenis lembut.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-9-2019 07:01 PM
Jah jah... Balik dr haji cubalah kawal diri tu.

Tahun depan gi haji lagi... achegittteeewwww
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lain yg bercerai ..dia.pulak yg panas..
patut dia diam je tak.payah masuk.campur..
nanti dia kawin..baru dia tau pasang surut hidup suami isteri..
susah senang mcm.mane...jgn nak senang je bersama..biler susah..mula.la.nak bercerai..
tu dugaan semua tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088690s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list