Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28351
View
433
Reply

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2019 05:31 PM | Show all posts |Read mode
Neelofa menerusi laman sosial sekali lagi tampil menyuarakan pendapatnya berhubung isu perceraian kakaknya, Noor Nabila Mohd Noor dan Sharnaaz Ahmad.












Foto: IG Neelofa



Bagaimanapun, mesej yang disampaikan itu menimbulkan tanda tanya ramai.










Foto: Twitter




Berikutan itu, ramai warganet meminta agar pengacara, pelakon dan usahawan itu menutup mulut mengenai isu berkenaan kerana dikhuatiri mencetuskan pelbagai spekulasi, sekali gus mengeruhkan lagi keadaan.




Foto: Twitter




Sinar Harian sebelum itu melaporkan, Sharnaaz tidak bersetuju terhadap permohonan tuntutan cerai difailkan Nabila.


Difahamkan, dalam tuntutan cerai itu, antara alasan diberi Nabila adalah tinggal berasingan sejak Februari 2018 dan tidak menerima nafkah batin lebih setahun.


Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur kemudian memerintahkan pasangan itu melantik jawatankuasa pendamai pada 30 September ini berhubung tuntutan cerai mereka.


Alahai, Lofa. Rasanya berdiam diri itu lebih baik. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn menyibuk sgt la lopak...g je la berzikir kat us nun...hohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:43 PM | Show all posts
apa perasaan ko kalau ko gado ngan bf ko tapi orang lain lebih2...  perasaan tu lagi teruk tau kalau melibatkan rumahtangga...  dia ni memang a very sleeky biatch tau...  
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:44 PM | Show all posts
Sabarlah hajjah....sabar ....Mek doakan hajjah dan sekeluarga dilindungi Allah swt dari perkara2 and anasir x elok..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Plse hajah..jgn cmpur hal rmhtgga mreka..biarkan mreka stlekn sndri
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Family Jah dan merempan hal orang berpisah tiada.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa doa dia tk selari perbuatan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:52 PM | Show all posts
  






haji10.jpg



Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dituduh menyibuk dh ni...dh sah sah menyibuk...pi la melaram kat NY nu..pakai baju bulu2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
omg i baru je komen mcm ni kat benang sebelah......i just say that better hajjah lop tak post kata2 sinis.....kan better diam....dan ramai giler komen mcm ni kat ig.i rasa x salah kalau netizen bgtau supaya jahlop xperlu lbh2 post psl hal akak dia...dan2 ade pulek membackup jahlop dan bodohkan kiter bila ckp mcm tu kat jahlop.tp x nak ngaku ngefan jahlop.hahahahahaha....

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:58 PM | Show all posts
nabila12.jpg





booomzzz ......



Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:02 PM | Show all posts
Ini kira si Miss Kelling senyap kerana sibuk dgn boifren teddy bear dia..... kalau tidak mesti masuk campur juga.




Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:06 PM | Show all posts
Hahahahahahahahahahaha lawak lawak. Bersungguh sungguh BangMat karat PattahKayu mengikuti cerita Hajjah hari ni. Kalau dah side KAKAK KANDUNG SENDIRI dikatakan menyibuk, acik acik bodgos diketuai oleh BangMat Penjilat PattahKayu yang tak ada kaitan apa apa dengan Nabila Sharnaaz tu bukan menyibuk jugak kah?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA. Cakap tak sedar diri begitulahhhhhhhhhhhhhhhhhh. Nah cermin, p crrmin diri sendiri dulu menyibuk sama ka tak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk video mamaktoni post kt ig seketika dulu. Siap taskbih dia tangan sambil berckp mulut terkumat kamit baca per tah. Distu ditulis anak solehah.. Iols LOL jah. Diakhir zaman skrg nie penunggang agama sgt ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:12 PM | Show all posts
nmpknye bkn aku je la yg nmpk benda yg sme ngn korang....adik beradik pnya hal klamin jngn campur la bongok..patut pujuk yg elok2..bongok
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Inessa replied at 11-9-2019 06:06 PM
Hahahahahahahahahahaha lawak lawak. Bersungguh sungguh BangMat karat PattahKayu mengikuti cerita Haj ...

Hi Inessa u doakan la family idolat u tu. u gelakkan bang mat dia tak terkesan pun laa. Biar lah pun klu dia nak menyibuk kat benang family lopa ni. Dah lopa pun sebok je masuk campur rumahtangga kakak dia dah kenapa..


Hewhewhew
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 11-9-2019 06:12 PM
Tgk video mamaktoni post kt ig seketika dulu. Siap taskbih dia tangan sambil berckp mulut terkumat k ...

Macam sinetron zaman lofattah mamatini doakan begitu jugak supaya anaknya dapat memenangi hati sang anak raja

Kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk sgt pnghasut hajah ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 11-9-2019 05:50 PM
Kenapa doa dia tk selari perbuatan?

Chuols baru tahu ke? Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jalangnya perangai bitchy katek ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.130883s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list