Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1090
View
18
Reply

[Dunia] Takut kereta diterbangkan Taufan Dorian, Mat Salleh ni simpan kereta di dapur. Mujur bini tak membebel

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2019 05:03 PM | Show all posts |Read mode
Taufan Dorian: Sampaikan terpaksa simpan kereta di dapur
TERJEMAHAN SINAR HARIAN | | 11 September 2019


Seorang lelaki meletakkan kereta pintarnya di dapur rumahnya.- Foto FACEBOOK JESSICA

JACKSONVILLE - Simpan kereta di dapur rumah, kedengaran pelik tetapi itu dilakukan oleh seorang lelaki di Florida bagi mengelakkan kereta pintarnya dilindungi dari badai Dorian.

Pemiliknya, Patrick Eldridge berkata, tindakan itu juga bagi membuktikan bahawa dia boleh meletakkan keretanya itu di dapur, lapor AP.

Isterinya, Jessica Eldridge berkata, pada awalnya kereta itu sudah diletakkan di garaj namun suaminya mencadangkan ia dipakirkan sahaja di dalam rumah.

"Saya berkata tidak mungkin boleh. Dia berkata boleh. Jadi, dia membuka pintu dan bawa ia masuk.

"Saya kagum ia boleh muat. Suami berjaya memasukkannya tanpa sebarang masalah," katanya Jessica.

Dengan kereta di tengah-tengah dapur, Jessica Eldridge terpaksa bergerak di sekelilingnya untuk memasak dan menghidangkan makan malam.

Taufan Dorian melanda pantai Florida pada Rabu lalu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:04 PM | Show all posts
ingtkn prkembangan trbaru kereta trbang
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:09 PM | Show all posts
Cable replied at 11-9-2019 05:04 PM
ingtkn prkembangan trbaru kereta trbang

hahahaha.  jahat betul kau sejak seminggu dua ni.  gara2 puak2 phancing semua ni....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:11 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 11-9-2019 09:09 AM
hahahaha.  jahat betul kau sejak seminggu dua ni.  gara2 puak2 phancing semua ni....

ko x tngk ke id aku itu hri kena potong kedit smpai 5000..lava pn x pnah kne.....lps tu forum ni block disposable emel...tu yg lava x masuk2 tu..ada dia sonok sket mmbedil kapir2 bongok dn dak2 pkr bongok ni.....ada la sekor kapir bongok tu...smalam kantoi tipu konon keje kt london..waktu london pgi2 buta masuk forum..apa ko dok sne keje gigolo ape...nk tipu agak2 la...aurora graviti pala bongok dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:42 PM | Show all posts
Compact kecik macam tu boleh ler bawak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah omputih mmg xde grill bagai kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:45 PM | Show all posts
nasib baik wife memahami..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Comeynyaaa kete...semoga terselamat dr taufan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 11:35 PM | Show all posts
kereta model ni memang tak ada isu bab parking
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:08 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 11-9-2019 02:21 PM

Sekarang saya guna kereta model ni. Smart Fortwo 451 brabus rims belakang 7 1/2 17inc, rims depan 6 1/2 16inc. Ni kereta ketiga saya dari model yang sama.


Kereta dalam gambar tu hanya std mhd 451.

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:07 AM | Show all posts
mungkin dia fikir kalau emergency cabut lari kereta masih elok...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:50 AM | Show all posts
Bagusnya kereta itu, kecil sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:26 PM | Show all posts
comel je                  
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:31 PM | Show all posts
nasib baik bini dia bkn aku..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Malaysia.Doom at 12-9-2019 12:42 PM

Bagusnya family omputeh...flexible, memahami...kereta tu Pon bagus.

Keluarga Melayu Islam bercerai break pasal benda kecik ja...isu pasal picit ubat Gigi pun jadi isu cerai

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:53 PM | Show all posts
Cable replied at 11-9-2019 05:11 PM
ko x tngk ke id aku itu hri kena potong kedit smpai 5000..lava pn x pnah kne.....lps tu forum ni b ...

apa nama balaci penipu duduk london tu?  teringin nak tahu...  
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:05 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 12-9-2019 07:53 AM
apa nama balaci penipu duduk london tu?  teringin nak tahu...

si fother tu la..siap gigih upload gambar lg tu....keje kedai 24 jam kot bongok tu..kalo x xkn la dia kata aurora tu graviti kn?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:10 PM | Show all posts
Cable replied at 12-9-2019 04:05 PM
si fother tu la..siap gigih upload gambar lg tu....keje kedai 24 jam kot bongok tu..kalo x xkn la  ...

hahahah.  kau baru tahu ka mangkok father celaka tu penipu?  aku dah lama tahu bro.  tahun lepas sepanjang beberapa bulan dia spin kata aku pakai X6.  celaka sungguh prangai dia tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kreta comel boleh la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092903s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list