Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
1861
View
60
Reply

[Gambar] Gais please doakan gaisss

[Copy link]

Author: multinicky    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by multinicky at 11-9-2019 02:56 PM

gaisss please doakan kesihatan kawan kite ni gaisss
IMG_20190907_155741.jpg
Screenshot_2019-09-07-15-57-53-694_com.twitter.android.png
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:24 PM | Show all posts
amin ya rabbal amin
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:39 PM | Show all posts
Edited by AbukRokok at 11-9-2019 03:41 PM

semoga diperludahkan
serta dicucuri embun
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi akak tengok pokok tu subur je, yang kritikal sebelah kanan dia. Makcik ni salah beri rawatan dah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:29 PM | Show all posts
OK. Fine.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
patut mmber td meroyan komplen hilang satu masa stock take drip water ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kreatif mak cik nie....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:05 PM | Show all posts
pokok kesayangan tu..jgn berani kacau. silap kacau korang yg kena pakai drip tu nt kt sepital
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:25 PM | Show all posts
macik takde seminggu kat rumah ke tu.. takut takde orang siramkan? kretip macik
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:33 PM | Show all posts
anduuuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kurang asam gelugoq
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah alah kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:21 PM | Show all posts
Mesti rumah acik misi ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:23 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lepak tepi pagar lagi
Sihat je tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hospital mana ni?
No.wad? Katil?
Kalau free nanti boleh dtg ziarah

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh mcm pokok kesidang ni.. pokok kesayangan letew.. ni one of the self watering method yach.. esp if chuols xde kat rumah lama mcm balik raya ke, boleh cuba or lg senang letak air dlm bag plastik n cucuk dgn jarum.. air tu nnti kluar sikit2.. some guna benang pun boleh.. one end dlm baldi air, the other dlm tanah tp jgn le guna benang halus tu, guna yg kasar mcm wool tu

Pokok sebelah tu nama dia desert petunia.. very hardy plant, x perlu siram air or penjagaan sangat pun hence the name.. tu rasa mcm baru kena trim sbb pokok ni senang betul biaknya n if x trim akan jd serabut
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kretip acik ni. Hehehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
AlFatihah.... Mlm esok kita anjurkan doa selamat kat surau 2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana dia dapat botol air ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127995s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list