Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9454
View
112
Reply

"PU Abu Kena Belasah?" - Upload Gambar Tangan Kena Hiris, Warganet Bukan Kesian Tapi Melahar

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Abg_Zek replied at 11-9-2019 01:17 PM
Aduh...ayat punnn...bukannya nak insaf tapi berbaur keangkuhan.....

Betol. Siap posing angkat tgn mcm tu... Pastu nak suruh org puji ke apa?  Keji betol lah kau ni abu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:01 PM | Show all posts
apa motif dia up pic tu..? nk dpt simpati ke cane..? kalau ade org buat naya, pegi la buat report polis wei...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:05 PM | Show all posts
berlagak jek caption ko?
4-5 orang tu budak2 ke apa?
mcmne la di sebalik tabir nk amik gambar ni yek?
ehh, ko buat gini baru nampak luka ko..ehh ko pose mcmni plak.. ehh puii la ko
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooooo....calar balar sikit je....kecoh lah kau pisang abu
Kenapa lah tak dihempuk bagi sadaqallah hal azim je...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah ye ntah tidak 4 5 org belasah dia. Ntah2 dikokak dek anjing. Sembang kari je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:14 PM | Show all posts
calar sikit pun up kat socmed

nasib orang tu tak potong konek gatal ko

kalau tak gersang la bini gatal ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:17 PM | Show all posts
kau gaduh dengan nyah ke PU ? setahu iols yg selalu gaduh main cakar2 ni kalau tak kucing, pondan jah
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Blagaknya caption....xde tone down lgsg eh dia ni....klu bkait dgn abu ni..aku nk booo aje
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauknye ko ni. Berlagak riak tp nk bajet2 alim guna ayat agama... Dasarrr. Upload kt socmed... Motif??
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:43 PM | Show all posts
nak habaq la dia sado kuat.. 4-5 org attack pun tak mampu tumbangkan dia woooo
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:49 PM | Show all posts
ACAHHHHH..\walhal men ngan tucheng mcm pismidon...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kacau bini atau tunang orang lagi ke? Ataipun kena kejar dengan along? Iblis betul dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kene cakar maknyah ke, atau dipagut angsa... cewah tak tumbang konon.. meh sini iols cakar cakarkan dada tu, boleh posing topless pulak tunjuk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Caption mcm sial...harus senada sajork statement penunggang agama pakai nama tuhan dan acah suci tanpa secalit jua noda..iols is extremely jijiks..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:34 PM | Show all posts
muka tak bengkak pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
B'cakaran ngan bini muda siap bw geng ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:47 PM | Show all posts
eleh, kena cakar kucing la tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:58 PM | Show all posts
elehhh poyoo
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:01 PM | Show all posts
so dia nie status mc mana dgn bii dia tu ? dh bercerai ke ? bini baru tuuu .
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh cakar2 kat tangan sambil tarik2 rambut ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092847s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list