Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9421
View
112
Reply

"PU Abu Kena Belasah?" - Upload Gambar Tangan Kena Hiris, Warganet Bukan Kesian Tapi Melahar

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols smua dlm thread PU Bu ni khanzz mmg choiiii sgtt meols nak bc simpati tp lagi teruk kena hentam dr komen2 ig bu nuh..  boleh lak wat lawak sarcasm campur cerce ke abu ni.. sakit perut meols ketawa taww..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker la ni..dah senduuuu
Kemain bangga tayang tgn calar balar...
puuuiiih la..who cares

Nexttt...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kene kecian ker???
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Pu abu ni org kedah kan? Celaka betul perangai org lelaki kedah ni semua mcm pu abu ni. Jgn la kawen org kedah nanti dpt laki mcm pu abu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 12-9-2019 05:15 PM
Dia gaduh dgn bini dia... adaa baca dlm komen ig dia... so, itu adalah hasil cakaran kuku hana

Garang btl wife skrg....wife dlu paling2 pn nangis je.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 15-9-2019 07:12 AM
Garang btl wife skrg....wife dlu paling2 pn nangis je.....

Padan muka jantan nih....baru buku bertemu ruas
Diri sendiri pun muka tak malu upload gambar kontroversi dengan harapan masuk front page news kerr
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Takat gitu akak pun penah kena tapi bukan dari 4-5 orang.tapi segerombolan kucing yg digomol.eh tapi kenapa kucing cekar n gigit tak sakit ek?kalau kena pisau kemain plaster sini sana!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:44 AM | Show all posts
acikbajuhijau replied at 12-9-2019 09:39 PM
Nama bini bini dia bak nama heroin novel. Dasyat tul lah.

ahahahha nasib baik blm berbelit lidah nk baca.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:51 PM | Show all posts

tutup muka heols. kalau ternampak, putus selera.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang patut kena lahar
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca berita ni je terus terbayang bini psycho dia yg buat.. Klau betul, padan muka dpt bini mcm tu.. Haritu bergaduh sikit, dah canang kat wartawan yg deols nk bercerai.. What a psycho bitch!
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca berita ni je terus terbayang bini psycho dia yg buat.. Klau betul, padan muka dpt bini mcm tu.. Haritu bergaduh sikit, dah canang kat wartawan yg deols nk bercerai.. What a psycho bitch!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian. Dah dapat kahwin dgn crush pon still tak bahagia..kesian.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list