Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9455
View
112
Reply

"PU Abu Kena Belasah?" - Upload Gambar Tangan Kena Hiris, Warganet Bukan Kesian Tapi Melahar

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 12-9-2019 03:21 AM
semak ahhhh ko

so ape cte mmg cerai btl ngn hana azra n kembali kat ain afini??

Nama bini bini dia bak nama heroin novel. Dasyat tul lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 12-9-2019 10:17 AM
apo 4-5 orang datang main cakar2...
tak logik sungguh..
lebam mana lebam?

Mungkin dia merempit jatuh moto. Tu yg xda lebam.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 08:38 AM | Show all posts
acikbajuhijau replied at 12-9-2019 09:40 PM
Mungkin dia merempit jatuh moto. Tu yg xda lebam.

jatuh moto lagi banyak lebam uols..
meols ni dah berapa kali berenang atas jalanraya... tiap kali ade je yg lebam selain berdarah.
ini 4-5 org main toreh2 gitu je.. tak dalam plak tu. tangan je pulak attack nyer.
muka..kepala.. clean. pak guard warga asing yg hentam pengurus tempat dia kerja dgn helmet tu pun attack kepala sampai meninggal...

si babun ni lebih kepada macam toreh diri sendiri depan cermin je gaya gitu... nak buat kat muka, tak berani.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 09:14 AM | Show all posts
toreh tangan sendiri..lepas tu merempan kat socmed...haiyooo...PU apakah ini??
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker la pu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena cakar amoi cina massage beramai ramai ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 12:50 PM | Show all posts
mieymiey replied at 11-9-2019 01:27 PM
Gitchuuuuu, 4, 5 orang tu memang aim kat bahagian tangan jer ker?

bahagian lain xley tunjuk kot. aurat.. eiii geli la dgn jantan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 01:24 PM | Show all posts
mcm pondan, calar sikit dah up kat medsoc....geliiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 01:24 PM | Show all posts
Awanku replied at 12-9-2019 05:15 PM
Dia gaduh dgn bini dia... adaa baca dlm komen ig dia... so, itu adalah hasil cakaran kuku hana

Betul ke ni chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 03:33 PM | Show all posts
dia ni dengan bini dia yang kendian ni masih bersama ke dah bercerai.  sape sape leh bagi pencerahan. malas nak cari info jantan nih..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 13-9-2019 01:24 PM
Betul ke ni chuols?

Baca dlm komen ig dia smlm... xtaw lah ada lgi ke tak komen tuu... 2 org komen benda sama..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 04:35 PM | Show all posts
4-5 org attack pun tak tumbang dia....kuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Takat tunjuk je tak bgtau sebab x gunaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 13-9-2019 12:38 AM
jatuh moto lagi banyak lebam uols..
meols ni dah berapa kali berenang atas jalanraya... tiap kali ...

Bersangka baik noks. Dia jatuh atas tar berkarpet. Paling tak pun guna padding dr hujung rambut hingga kaki.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Xmcm kena belasah pun.. tgn jer calar2.. lebih kpd gaduh dgn bini .. bini lempar2 brg or acu2 pisau
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention gigolo gak PU2 ni semua
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan jak la main cakar2 ni...ka pu ni ada masalah mental ala2 remaja rebellious gitu main cakar2  kat tangan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-9-2019 02:52 PM
tak boleh nak husnuzon dengan beliau ni..

Belum matang lagi zissss
Bersabarlah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 13-9-2019 11:18 PM
Belum matang lagi zissss
Bersabarlah

tak matang hapah..
bulu pun dah tumbuh penuh lebat, tak matang.. puik la..

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian bekas bini2 beliau. Lepas tu ayat acah mangsa menyamsss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090908s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list