Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8927
View
115
Reply

[EDISI SENDU] BBNU MINTAK SPONSOR KENA REJECT

[Copy link]

Author: Bettybetty03    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
alkisah iolsss tengah scroll fb tiberrrr nampak lauk disiang hari
bbnu simpolan tu hadek kpd artist so uolss fikir2 kan lah
Screenshot_2019-09-11-11-44-15-708_com.facebook.katana.png
Screenshot_2019-09-11-11-44-25-630_com.facebook.katana.png
FB_IMG_1568173442721.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyyohh cara mintak pun.. kalau akaq boolayan jah nak reply terus delete mesej
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:55 AM | Show all posts
bahasa pun style rempit pprt caprut sangat masa mintak sponsor...selayaknyalah dihencap 7 keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut conversation tu awal2 lagi dia direct mintak sponsor.. Xde plak kata nak beli then tukar jd sponsor..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:02 PM | Show all posts
apa benda buad buad tu, eja elok2 tak boleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Motor rr ni jenis kawasaki ninja.. La kan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:09 PM | Show all posts
Yang mintak sponsor ni ker retisnya? Atau adik kepada retis?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:16 PM | Show all posts
aku rasa tajul kot.. sbb aku tgk ig story dia td
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 11-9-2019 12:09 PM
Yang mintak sponsor ni ker retisnya? Atau adik kepada retis?


yang mintak sponsor ni retis sendu adik kpd retis tak sendu gitew
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:17 PM | Show all posts
Edited by sleepandream at 11-9-2019 12:29 PM

okla tu awal2 dia cakap direct terus nak mintak sponsor... no hanky panky

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:18 PM | Show all posts
Bettybetty03 replied at 11-9-2019 12:16 PM
yang mintak sponsor ni retis sendu adik kpd retis tak sendu gitew

abgnya arwah acik spin...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:19 PM | Show all posts
Ha ah, betul la Tajul. Dah berkoyan netizen melahar heols kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:25 PM | Show all posts
aku syak tajul.org ni kenal arwah achik spin ja.xkenal tajul.ig tajul ada official ujung dia.profile pic macam sama.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:26 PM | Show all posts
ok.mmg tajul tgh modified motor skrg.lagi meyakinkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:30 PM | Show all posts
harkktuih replied at 11-9-2019 12:00 PM
Ikut conversation tu awal2 lagi dia direct mintak sponsor.. Xde plak kata nak beli then tukar jd spo ...

mungkin artis tu ada tanya kat followers ig dia, soh rekomen sesapa yg ada jual mende tuh
pastu bila orang dah rekomen brader ni, si retis tu dm mintak sponsor terus

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:30 PM | Show all posts
bremboo amenda?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:35 PM | Show all posts

acuan putu bamboo
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 800214 at 11-9-2019 12:46 PM

Tajul punya explanation
Screenshot_20190911_123215_com.facebook.katana.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:42 PM | Show all posts
Amboi, bahasa dua-dua pun... Dengan ejaan entah apa-apa

Anyway, perlulah seller tu merempan begitu sekali kalau dah terkena banyak kali orang minta sponsor tapi kalau baru sekali tu, jawab tak boleh sudah. Tak perlu nak up status berjela-jela dengan bahasa entah apa-apa tu

Sang artis pun, tak payah la nak guna privilege sebagai artis untuk semudah tu minta sponsor itu ini. Kantoi macam ni kan malu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.461719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list