Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7058
View
129
Reply

Kemelut Asif Dan Syahmi Selesai - Asif Bakal Berlakon Kembali

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 11-9-2019 11:13 AM
youtuber malaysia yang baru dpt anugerah trofi emas dr youtube sbb dah ada 1 million subscriber.
...

Harap tak beli viewer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 05:22 PM | Show all posts
kualibesi replied at 11-9-2019 01:08 PM
itu laa pasai. kn tu tanggungjawab bapak die. kiraa bagus laaaa si syahmi tuuu bg duit hasil kerja ...

masa mula2 start isu ni, bapak asif ni ckp syahmi dah beberapa bulan tak bayar asif. Kakak asif terus up stories kat ig. Bila dah kecoh keluar la semua cerita n bapak asif asif ni memang selalu minta duit pada kakak asif, syahmi....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 05:25 PM | Show all posts
kualibesi replied at 11-9-2019 11:39 AM
seems like mcm bapak die bermasalah kn, mcm xpernah cukup duit. mntk dgn syahmi pun yer, mntk deng ...

aaah la tu... kerja dia minta duit je huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 05:27 PM | Show all posts
Suchi replied at 11-9-2019 12:57 PM
Bg iols yg  lawak  pun time  asif berbalas teka teki dgn yoe parey tu masa episod yg cinta terhala ...

Asif mmg pendiam n menyendiri..dengan syahmi je dia rapat
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Serba salah nak komen.
Tapi pada aku memang tak lawakla asif dgn yoe ni.
Sekali dua ok la. Kalau semua video asik nak ketengah  
Konsep yang sama nampak sangat macam dah tak da modal.
Sorry no more view for syahmi production
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Asif tu aku x brapa berkenan tgk sbb kekdg moody tp yoe tu sporting n klakar...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya sebagai umat kelate malu okay..sampah sngt dan video lvl lap kaki..

Tapi si syahmi dapat berpuluh ribu kot buat 1 video..heshe post berapa video seminggu?..guna budak autism kau2
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga sape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:44 PM | Show all posts
Edited by zasrfikri at 11-9-2019 08:46 PM

.............
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk youtube jg, tp lgsg aku xkenal mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu dpt notification recommendation video dorg dr utube...tp belum mndapat perhatian iolss tk bkk video dorg..gmbr clickbait faktornya..
Mcm who r yusss cngt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-9-2019 05:53 AM
Baru tau?

Komedi kelas rendah tahap pprt gini pun jadi pujaan.
Rendah betul level kelakar rakyat msia ni.
Ermm
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Manjang kuar video diaorg kt youtube bahagian trending vids tu. Takat ni belum terbuka hati nak tengok. Mujur terpelihara kut tak meols pasti udah bertambah dosa sebab sumpah seranah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Syukur la ada org yg sependapat dgn iols. X rasa kelakar pun. Kesian tgk bdk2 oku ni mcm dipaksa berlakon. Sekali tgk mgkn lawak la sbb nmpk asif ni x pandai berlakon. Tp bila dh slalu keluar mcm tu, rasa annoying.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Euwwww sumpah x kenal x pnh tgok.

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemungkinan ramai rakyat m'sia stress. Tgk lawak mcm ni pun dah rasa terhibur. Kaki layan drama youtube mmg kaw2 minat diaorg ni.siap ada peminat setia lagih. Saborr je la
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku Dr dulu Kawan2 dok cakap dorg ni best lah apa lah.. Tp mmg x pernah nk follow. Klu kuar lalu kt YT pon aku x tgk.. Pada aku x kelakar langsung.. Pastu dorg mcm nk pergunakan budak 2org tu.. Aku ni sensitive sikit klu bab2 org kurang upaya.. Aku x suka..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
tak lawak langsung. aku tk paham macamana org boleh tahan tgk video diorg? mcm satu seksaan mental kalau tgk adoi
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia mempergunakan budak2 oku untuk pancing viewer ke? Kalau betul mmg celaka perangai. Viewer berjuta takkan bagi 200 je??? Lain2 belanja tu berapa pulak?
Yang bapak pon tak guna. Dok makan hasil kederat anak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg spontannya dialog asif je kan? Sbb jwpn spontan heols tu yg kononnya kelakar. Laki iols pun selalu layan. X phm iols blh gelak2. Iols tau psl yt syahmi ni pun masa mv khainana release. Masa trending nmbr 1 hr tu, dlm komen slalu deols sebut psl mv syahmi tgh mengejar dan akhirnya dpt pintas juga mv khainana. Kalau x, haram iols nak tau psl asif ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116528s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list