Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7125
View
129
Reply

Kemelut Asif Dan Syahmi Selesai - Asif Bakal Berlakon Kembali

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 11-9-2019 12:45 PM
ye memang lost je sepanjang pengambaran drama spontan tu..pernah tengok sekali je episod gerak kha ...

Bg iols yg  lawak  pun time  asif berbalas teka teki dgn yoe parey tu masa episod yg cinta terhalang org tua ke apa tah.
Lawak sbb teka teki dan jawapan sama2 kelaut.
Asif nampak pasif dan pemalu berbanding yoe tu yg lebih berani dan yakin skit depan kamera.
Ade baca komen org  kt youtube ckp yoe tu kat sekolah  penah wakil sekolah dia utk pertandingan lakonan kategori ppki la.
Taktaula betul ke tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:57 PM | Show all posts
Suchi replied at 11-9-2019 12:51 PM
Bapak dia bekas banduan tp sedih gak la rupanya hidup asif, kira org susah taktaula ayah dia tu ha ...

Tak correlated laa yg mana satu watak nyaa asif la syazmi la ape laa. Lost sis, phewww
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 11-9-2019 12:48 PM
Awaaaa nk jatuh d pangkuan yg mane ?

Atas pangkuan awak je la
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 11-9-2019 03:26 PM
MissLana replied at 11-9-2019 12:57 PM
Tak correlated laa yg mana satu watak nyaa asif la syazmi la ape laa. Lost sis, phewww


Syahmi i tu pengarah video dorang dan pemilik cenel youtube tu
Asif tu sepupu dia yg budak autism sebelum ni mmg susah nk kuar umah n sosial ngn orang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:05 PM | Show all posts
aku tgk pon psl nk tgk awek2 dlm drama dia.. mcm wanie n sape lg sorang tu.. leh la buat penyejuk mata sesekali hehehe.. mek kelate kan comei2
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:08 PM | Show all posts
Suchi replied at 11-9-2019 12:51 PM
Bapak dia bekas banduan tp sedih gak la rupanya hidup asif, kira org susah taktaula ayah dia tu ha ...

itu laa pasai. kn tu tanggungjawab bapak die. kiraa bagus laaaa si syahmi tuuu bg duit hasil kerja, blh simpan. ni nape bapakk die plk habiskan? even bekas banduan, blh je bt kerja2 kg, keje elok2. tp mslh nye kerja ke idok?

masalah sekarang, bapak nyee tu problematic.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah nak follow atau tgk vid di youtube. Kenapa berita ni kat gosip artis
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:28 PM | Show all posts
gugunogaga replied at 11-9-2019 11:11 AM
Nape meols tak pernah rasa deols ni kelakar?.. Sejenis lawak bodoh macam si amir raja lawak tu

kan.....rasa macam dorang ni mempergunakan je budak yang autism tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:36 PM | Show all posts
hmmm tak kelakar..pape pun semoga dipermudahkan rezeki utk asif & yoe
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Teru2Bozu replied at 11-9-2019 11:40 AM
bila view bideo dorang, i olls rasa terikut bodo..

Haha i rasa malu kalau org tau i tgk bideo diaorang. Mcm u ckp la terasa bodoh. Yg gelak tu i can imagine mesti jenis erm xberapa pandai?

Serius lawak mcm lebih kurang amir raja lawak.

I tgk episod yg dekat sekolah tu je, xmmpu nak habiskan apatah lg tgk bideo yg lain

Lama ke 2 thn?
X lama la, esok lusa keluar

I rasa biasa je dialog tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gugunogaga replied at 11-9-2019 10:11 AM
Nape meols tak pernah rasa deols ni kelakar?.. Sejenis lawak bodoh macam si amir raja lawak tu

Kebanyakkan memang lawak bodoh tahap muntah hijau. Lakonan pun tahap taik hijau. Xfaham knape alif irfan pun femes
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 11-9-2019 10:34 AM
Siapa pulak makhluk ber3 ni
Senang betul nak jadi famous kat Msia ni
Buat benda2 bodo, mengarut2 ...

Baru tau?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ingat iols sorang x gelak tgok video deols.. sama la video Alif Fathan tu.. trying so hard sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:07 PM | Show all posts
whooareeeyuussss???
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:09 PM | Show all posts
Suchi replied at 11-9-2019 01:04 PM
Syazmi tu pengarah video dorang dan pemilik cenel youtube tu
Asif tu sepupu dia yg budak autism s ...

Syazmi bidang terjun ni taking advantage dkt Asif, haihhhh la ada cara lain kot nak gain income
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke depa ni autism? Knp aku tgk lebih pada lembam
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Youtuber kalau subscriber sejuta .. views pulak tiap video cecah sejuta dua.. confirm income ratus ribu sebulan.. byr rm200 je kat pelakon mmg celaka sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
whoareyussssssss jimbitttt
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku xpernah dgr pasal diorg. Adakah aku kertu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:17 PM | Show all posts
oh ini pla yg masih trending no1 kat youtube MY..ehmmm nantilah tgk mcmna..
aritu ada tgk aliff irfan pura2 bujang ngan shima...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094482s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list