Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7105
View
129
Reply

Kemelut Asif Dan Syahmi Selesai - Asif Bakal Berlakon Kembali

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Post time 15-9-2019 10:42 AM | Show all posts
lampor replied at 14-9-2019 05:48 PM
Ok... Iols minta maaf part cerca tu... Tapi iols tak tujukan kat uols.. iols kata kat netizen....  ...

ok,no problem..sorry jugak sbb salah faham
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 04:50 PM | Show all posts
aku rasa x de la kelakar pun tp sb kes ni viral barulah tau kewujudan deols...

masa asif tu takde ape2, mcm xde sape peduli. dh dpt byrn segala, eh eh konon nk jaga kebajikan asif bagai. choi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab artikel ni aku tgk psl dorg ni kt youtube. Aku mmg perasan yg drama cikgu dorg ni trending ada dua minggu tp aku br je tgk td.

Ulasan aku: aku tak faham apa yang kelakar sebab aku rasa mcm salah (sebab rasa pesakit autism tu dieksploitasi) tapi sebab tak de skrip, aku rasa boleh la di perkemaskan lagi. Lgpun dah  cara dorg cari rezeki mmg mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf la.. x kelakar pun.. meluat lg ada.. dgn syahmi yg poyo tu.. bajet baguss
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu mcm kelakar..sekarang tidak lg..tp melakar nugak yg yoe jd pondey..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tobobon at 17-9-2019 11:57 PM

mengapakah depa berjaya menembusi gosip tempatan?? retis kah depa?? berlakon drama tv mana???  mohon mod campak ker board personaliti media sosial
cc @teky
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-9-2019 12:51 PM
Bapak dia bekas banduan tp sedih gak la rupanya hidup asif, kira org susah taktaula ayah dia tu ha ...

Tipikal sek kito jange pecoh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
I x kenal diorg. Tp rase diorg ni yg kuar meletop smlm. I rasa syahmi tu bagus. Mmg die dapat keuntungan drpd chanel YT tu but nampak la die yg bg direction n cara die explain kat 2 org tu pun dgn cara baik je. Humble juga. And according to this thread article, byk mende die bg kat asif n yoe. I x rasa yg die guna kan OKU utk kepentingan diri semata2, but die create peluang utk diorg bertiga dapat income.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 09:08 AM | Show all posts
ladybugz replied at 18-9-2019 08:11 AM
I x kenal diorg. Tp rase diorg ni yg kuar meletop smlm. I rasa syahmi tu bagus. Mmg die dapat keuntu ...

betul tu...at least dorang ada income bantu famili..tengok drama spontan pon asif dah makin better
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 12:07 PM | Show all posts
ok im not alone...

aku igt aku je rasa x kelakar

macam membodohkan si 2 org budak tu je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093140s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list