Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6813
View
129
Reply

Kemelut Asif Dan Syahmi Selesai - Asif Bakal Berlakon Kembali

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sangat tak kelakar hokayyyyy...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 10:30 AM | Show all posts
aku tak pernah minat video2 dorang ni.. content mengarut sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:47 AM | Show all posts
fuh..ingatkan iolls je yg rasa mcm ketinggalan sbb x layan video ni..

rupanya ramai yg xlayan yer..

kawan kt fb selalu share..tp xpernah nk tgk walaupun ramai yg cakap diaorg ni kelakar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 11:49 AM | Show all posts
lolita737 replied at 12-9-2019 11:47 AM
fuh..ingatkan iolls je yg rasa mcm ketinggalan sbb x layan video ni..

rupanya ramai yg xlayan yer ...

samalah...masa pak nil share kat ig dia pon dok tertanya-tanya sapa la pak nil jumpa...igt kan peminat dia ke... rupa si asif ni...lepas syahmi dpt butang emas tu baru tau...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:58 AM | Show all posts
natrahn replied at 12-9-2019 11:49 AM
samalah...masa pak nil share kat ig dia pon dok tertanya-tanya sapa la pak nil jumpa...igt kan pem ...

yer la..saya pun tau lepas baca YT bagi award kt dia tu..

lepastu org kata drama gerak khas dia tu best..tp ntah..mcm xda rasa nk tekan play pun..

kt fb bila komen xkelakar ramai yg komen kata netizen dengki sbb depa ni org kelantan..

dah xkelakar kena la cakap jujur.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:06 PM | Show all posts
Ingat lagi hari tu tgh sedap melepak sambil menjamu selera tiba2 ramai org bersorak dekat 3 org nie..diaorg lalu kt tepi meja aku sambil hulur tangan utk salam..aku pun sambut dgn senyuman padahal tak kenal pun siapa 3 org nie.. bila kau tanyer dekat kwn2 aku pun diaorg xkenal. Aku tanyer org sebelah diaorg kata mamat nie famous buat video lawak.

Aku terus blur sampai habis makan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:09 PM | Show all posts
baguslah dah berbaik
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa kelakar.. harap aku tak ke neraka kerana gelak tengok budak autism
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-9-2019 12:58 PM
Atas pangkuan awak je la

Matilanakkkkkk . Hahhahahahahhaahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
1000 subsribe???? Mesti bbnu yg follow..  X lawak langsung
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:57 PM | Show all posts
maaf lah, defaq is this?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 05:41 PM | Show all posts
lolita737 replied at 12-9-2019 11:58 AM
yer la..saya pun tau lepas baca YT bagi award kt dia tu..

lepastu org kata drama gerak khas dia ...

kan... sbb takkan lah nak gelak kat kat budak2 oku ni...kesian kat depa
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:50 PM | Show all posts
kelakar wei. aku sampai berair mata gelak

tapi kat video gelak khas tu je. yg tu serius kelakar nak mati

yg episod lain2 tu tak berapa lawak sebab asif macam da pandai berlakon dan perempuan2 tu macam buat2 nak pegang asif nak suruh pandang2 mata dsb..

aku rasa lama2 asif dah tak takut nk pegang perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
adik aku pon suka layan si syahmi ni, bg aku mmg tak lawak, jalan cerita pon membosankan. MTAS jauh lg lawak pastu dorang pandai gila wat cgi tapi kenapa tak berapa femes, pastu kalau masuk trending pon sbb ada si kokom. kalau tak views mmg takat ratus ribu jah paling tinggi. kalau korang ingat yg buat parody iklan sunsilk pakai shampoo atas tudung, MTAS la tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my gawd. Sape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 11-9-2019 12:26 PM
"Siapa yang tidak kenal dengan trio Youtubers Malaysia"
aku la tu yg tak kenal.

yg ni wat aq mngekek gelak
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapoo ni weh..another grup rajalawak ke??sbb masing2 muka ala2 level2 soeb gn amir im sorry jah..

P/sow youtuber kelantan upenyee..i seee..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Oklah lawaklah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mogey replied at 11-9-2019 07:58 AM
Youtuber kalau subscriber sejuta .. views pulak tiap video cecah sejuta dua.. confirm income ratus r ...

Tau takpe... Amik kesempatan gile babi lepas tu bagi 200 hengget je. Patut bayarlah 2000 sorang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols komen kat twitter someone depa ni tak kelakar... Hujung2 kena bash.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090633s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list