Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4171
View
369
Reply

Gearsluts Chat Room[1000 credits]

[Copy link]

Author: KILL_NANCY       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-9-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 10:10 AM
bro, ada soklan kat tered baru

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1173332&extra= ...

dah jawab bang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 11-9-2019 08:35 AM
huh...per per

saya dah tengok ready or not.

BEST
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 10:10 AM
bro, ada soklan kat tered baru

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1173332&extra= ...

bang macam mana nak cakap er.

ada satu perangai forumer yang bertanya ni.saya kurang suka sikit.dia tanya dia blah.adab dalam berinteraksi tu takde.sebab kita yang nak reply ni, nak solve dia punya problem kena put some efforts nak jawab soalan dia.tapi dia baca tak reply, saya tak nak duit bang, saya tak nak pujian, at least cakap lah terima kasih.takpun emot smile seketul ke.

ni tak buka thread, kita reply.langsung sunyi sepi.sorang je yang reply saya tengok forumer MdAli ke apa tu.

adab kena adalah.tu jelah.bukan saya makan gaji dengan diorang.ni bukan ikhlas dan tak ikhlas punya hal.tapi .... adab tu.kita niat memang nak membantu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
yang penting kena respond.saya perlukan tu.kadang2 tak detail info tu macam soalan baru tadi tu.ni tanya balik tak respond.sebab saya nak tolong, saya nak tolong betul2.

saya tak nak sekerat2 ni.kalau macam tu baik saya abaikan betul tak?tak tau dia paham ke tak ke.sebab dia tak respond.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kadang terpikir jugak.

"aku ni sembang dengan berak ke?"
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:05 PM
saya dah tengok ready or not.

BEST

Nengok mender? Blur 2 saat
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:08 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 02:39 PM
bang macam mana nak cakap er.

ada satu perangai forumer yang bertanya ni.saya kurang suka sikit ...

aku pun perasan jgn benda ni
seolah2 apa yg kita buat tu dianggap sampah
padahal kita cuma nk menolong je
bknnya makan gaji

camni bro, skrg terpulang kat hang nk jwp ke tak
klu fikirkan, penat je jwp tapi tkde apa2 jwpan dari pihak yg bertanya

hang masuk je sini, tag mmber2 hang
borak le apapun
tkyah fikirkn apa yg diaorg tanya tu

aku pun mgkin lepas ari ni jarang dah masuk porem
mgkin seminggu dua, mgkin sebulan dua
aku pecaya kat hang
hang jaga je tered hang ni
apa2 perkara, ada sorang lagi mod yg blh ratekan utk tered ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 06:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 06:08 PM
aku pun perasan jgn benda ni
seolah2 apa yg kita buat tu dianggap sampah
padahal kita cuma nk me ...

saya ni pun sebab cuti lagi bang.kalau tak memang tak online.haha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 11-9-2019 04:33 PM
Nengok mender? Blur 2 saat

movie ready or not.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bod ni kak pah.

@aleX-S
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tanya sini

MASALAH PENDAWAIAN ELEKTRIK

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:32 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 09:29 PM
saya ni pun sebab cuti lagi bang.kalau tak memang tak online.haha.

tapis je nnt soklan mana yg perlu dijawap atau takabaikan mana yg perlu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 12-9-2019 12:32 AM
tapis je nnt soklan mana yg perlu dijawap atau takabaikan mana yg perlu

bang cd saya dah bakar, tip top punya quality, sound clear, riffs boleh dengar dengan jelas.sangat2 berpuas hati.saya dah bakar dengan kuantiti 258mb tunaaaaiiiiii.

macam mana nak send pakai email?limit exceed tu .... tak lepas.any suggestions nak hantar macam mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 12-9-2019 12:32 AM
tapis je nnt soklan mana yg perlu dijawap atau takabaikan mana yg perlu

pakai google drive pun boleh.saya pakai format rar so mudah abg nak extract.win2 situation kat abg boleh kat saya pun boleh run.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
28 lagu killer songs.jangan berani upload di youtube.ni khazanah dunia.barang2 rare macam ni tak banyak dalam dunia ni.ingat tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:19 AM
kecik hati dia hang kata dia mat pit
klu dia baca komen hang, pencen dia nnt

memang mat fit bang.budak pandamaran.ada no badan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:56 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-9-2019 06:57 PM
bang cd saya dah bakar, tip top punya quality, sound clear, riffs boleh dengar dengan jelas.sangat ...

ok, tima kasih
bagi aku masa 24 jam utk aku fikir cara yg paling mudah, ringkas dan jimat utk selesaikan masalah ni
hang simpan dulu, jgn bagi org lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:58 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-9-2019 06:59 PM
pakai google drive pun boleh.saya pakai format rar so mudah abg nak extract.win2 situation kat abg ...

smpai skrg aku tk reti guna google drive ni
camne caranya beb?
blh ajor tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:01 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-9-2019 07:02 PM
memang mat fit bang.budak pandamaran.ada no badan.

tkpe jgk beb
jgn jadi mcm setengah org yg merosakkn org lain sama mcm dia

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079589s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list