Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4428
View
385
Reply

Gearsluts Chat Room[1000 credits]

[Copy link]

Author: KILL_NANCY       Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 01:16 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:12 AM
ada bang cd dia ni.kalau tak silap pernah tepek kat thread @seribulan hari tu.

eddie gitaris ve ...

hang ada cd, copy bagi aku sekeping
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:13 AM
ala beb, moto cikai je
lepaih le klu nak pi kl balik ari
sorang kan? jimat pun jimat

motor cikai takpe bang.janji performance tip top.safety first.ysuku ke bang?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:17 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:14 AM
haha.5 kali tengok 5 kali gelak.dia punya high kalah kena 0.5.

shah yg tadi tu ke?
aku tkleh tgk video skrg
tepek pun guna link yg dah save
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:17 AM
shah yg tadi tu ke?
aku tkleh tgk video skrg
tepek pun guna link yg dah save

bukan bang mat fit mana tah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:18 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:17 AM
motor cikai takpe bang.janji performance tip top.safety first.ysuku ke bang?

tkde le, tu moto panas
selain polis, kaki rembat pun cari moto tu

moto buruk je
peneman setia klu merendek kemana2

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:16 AM
hang ada cd, copy bagi aku sekeping

ada bang.tapi tak tau boleh burn ke tak.cd lama tak run tu.takut dah flat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:19 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:17 AM
bukan bang mat fit mana tah.

kecik hati dia hang kata dia mat pit
klu dia baca komen hang, pencen dia nnt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:18 AM
tkde le, tu moto panas
selain polis, kaki rembat pun cari moto tu


poser je ramai pakai motor tu.kalau saya ada kesempatan nak pakai cub balik, saya layan 125 je.ex5 ke.arejek ke kan.baru pelesit kota.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:20 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:18 AM
ada bang.tapi tak tau boleh burn ke tak.cd lama tak run tu.takut dah flat.

alasan hang je tu
blh je burn kat cc klu nak
atau tukor format, blh je email aku
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:22 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:20 AM
poser je ramai pakai motor tu.kalau saya ada kesempatan nak pakai cub balik, saya layan 125 je.ex5 ...

ari tu hang kata ada mmber nk tolak ypvs
berapa dia nak?
ada org tanya baru2 ni



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kadang2 saya terfikir, kita ramai gitaris2 yang berbakat tapi nak cari genius dalam muzik tu susah.

orang2 semacam karl, din saya memang respect sebab diorang genius tanpa sedar.umur muda2 create satu solo sampai kirk hammet pun hatsoff kat kau.

dia jadi dia, saya tak suka poser.izo pekat dengan kirk hammet, man kidal malmsteen, yada yada ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:20 AM
alasan hang je tu
blh je burn kat cc klu nak
atau tukor format, blh je email aku

boleh tapi cd lama tak run.takut kaput dah.zaman bila tu.zaman mimpi basah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:26 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:25 AM
boleh tapi cd lama tak run.takut kaput dah.zaman bila tu.zaman mimpi basah.

hang try dulu
klu menjadi, roger balik
klu tk berhasil, diam2 je jgn bgtau apa2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi dulu2 best, kat funfair pun boleh headbanging. now tak tau nak hangguk kat mana.takkan kat jom heboh kan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:26 AM
hang try dulu
klu menjadi, roger balik
klu tk berhasil, diam2 je jgn bgtau apa2

insya Allah bang.saya cuba ya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:28 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:27 AM
insya Allah bang.saya cuba ya.

orite beb
aku out dulu

tered ni on je mcm biasa
tkde masalah
ajak mmber2 hang klu diaorg nak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:28 AM
orite beb
aku out dulu


ok bang selamat malam.nak bancuh kopi layan blackshot jap.tata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:35 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 12:12 AM
ada bang cd dia ni.kalau tak silap pernah tepek kat thread @seribulan hari tu.

eddie gitaris ve ...

huh...per per

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:10 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087401s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list