Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4244
View
380
Reply

Gearsluts Chat Room[1000 credits]

[Copy link]

Author: KILL_NANCY       Show all posts   Read mode

Post time 11-9-2019 12:52 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 12:50 AM
yang mana bang.latest kat maeps serdang.ada latest lagi ke bang?takde pun kutu roger saya.

kat serdang tu kot
tu yg last kan?
lepaih tu mana ada dah

ramli sarip main sini dulu pun aku tk pegi
lupa betoi
nasib bkn sweet charity

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:53 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 12:51 AM
kira baik ar.smooth tak tergelincir.jari melekat kat fret.haha

lama tk sembang dgn hang
apa cita hang skrg? sihat?
gaduh lagi dgn myvi? hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 12:52 AM
kat serdang tu kot
tu yg last kan?
lepaih tu mana ada dah

aah kat serdang.

ramli sarip solo ke?dia tumpang konsert siapa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:55 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 12:54 AM
aah kat serdang.

ramli sarip solo ke?dia tumpang konsert siapa.

tk silap solo
tkde mmber sweet charity yg main masa tu
gian btl nk tgk s.charity ni
klu ada kat kl, roger bgtau sbb jarang bukak pc dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 12:53 AM
lama tk sembang dgn hang
apa cita hang skrg? sihat?
gaduh lagi dgn myvi? hahahahahaha

haha gaduh dengan myvi.alhamdulillah bang sihat.stress sikit.tapi biasa2 je.boleh handle .... macam mana sekalipun kena buat2 keras ar bang.walau kat dalam ni kosong dah.takut mak dapat sense kan tak elok untuk mak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 12:55 AM
tk silap solo
tkde mmber sweet charity yg main masa tu
gian btl nk tgk s.charity ni

bang rosli mohalim dua tiga kali jamming depan sogo dengan buskers.budak2 ni je tak dapat bau.sungguh ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:59 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 12:56 AM
haha gaduh dengan myvi.alhamdulillah bang sihat.stress sikit.tapi biasa2 je.boleh handle .... maca ...
takut mak dapat sense kan tak elok untuk mak
yg ni tk blh nak elak
sorok mcmanapun, tk tersorok
aku ada pengalaman
selagi terdaya, sorok le sebaik mgkin wpun susah

dah pasang sensor ke?
lagi sebatu alarm dah bunyi ada myvi berdekatan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:01 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 12:57 AM
bang rosli mohalim dua tiga kali jamming depan sogo dengan buskers.budak2 ni je tak dapat bau.sung ...

kat tempat biasa le kan?
lama tk jengah sana, tkde kaum dah
tempat the sella main biasa tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 12:59 AM
yg ni tk blh nak elak
sorok mcmanapun, tk tersorok
aku ada pengalaman

myvi kat kl ni memang macam babi bang.saya pun tak tau yang pakai myvi ni sepesen je cara diorang drive tu.tapi tak semua ar.nak kata hot stuff takde pun, saga ramai je pakai, takde macam durjana drive macam tu.

apa pun bukan salah kereta tu, salah attitude pemandu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:01 AM
kat tempat biasa le kan?
lama tk jengah sana, tkde kaum dah
tempat the sella main biasa tu?

aah tempat biasa.tapi saya tak leh nak lepak macam tu lelama.tak selesa.kalau gigs ke lain cerita.ni lain ar .... susah nak describe.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:05 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:02 AM
myvi kat kl ni memang macam babi bang.saya pun tak tau yang pakai myvi ni sepesen je cara diorang  ...

kita penunggang moto ni kena beringat
jgn gaduh dgn myvi, susah kita nnt
dgn lori pun selamba je dia cari pasal, siap blh terbang atas atap lagi
ni kan plk kita yg kecik ni
celah gigi dia je makan kita
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:07 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:04 AM
aah tempat biasa.tapi saya tak leh nak lepak macam tu lelama.tak selesa.kalau gigs ke lain cerita. ...

aku pun tk tau bila nk datang sana
cadang nk naik moto je, tknk redah jem

tiap2 mggu dia main situ ke?
lord pun penah main situ dulu

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:05 AM
kita penunggang moto ni kena beringat
jgn gaduh dgn myvi, susah kita nnt
dgn lori pun selamba je ...

lumrah bang kat sini, kadang2 kita dah tolak ansur, tapi kita pulak kena.kang drive jem lak, lagi2 amoi kan, amoi pakai myvi lak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:09 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:07 AM
aku pun tk tau bila nk datang sana
cadang nk naik moto je, tknk redah jem


no no no.dia datang sini pun sebab vacation.buskers ni jam dah viral ramai artis turun jamming dengan diorang.

abg ada bike ke?apa bangsa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:09 AM

ada bang cd dia ni.kalau tak silap pernah tepek kat thread @seribulan hari tu.

eddie gitaris versatile.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:12 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:08 AM
lumrah bang kat sini, kadang2 kita dah tolak ansur, tapi kita pulak kena.kang drive jem lak, lagi2 ...

kereta ringan, pick up kuat
tekan sikit melalak pegi
sbb tu ramai rasa bawak keta f1
dah laju kan?
apa jadi salahkan keta tu, brek jem le, tayar lari le
lama2 myvi jadi bahan
sikap pemandu tu sendiri yg bawak mcm babi
menyondol tk toleh kiri kanan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:13 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:09 AM
no no no.dia datang sini pun sebab vacation.buskers ni jam dah viral ramai artis turun jamming den ...

ala beb, moto cikai je
lepaih le klu nak pi kl balik ari
sorang kan? jimat pun jimat
ank semua dah ada kenderaan sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2019 01:09 AM



haha.5 kali tengok 5 kali gelak.dia punya high kalah kena 0.5.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:15 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:12 AM
ada bang cd dia ni.kalau tak silap pernah tepek kat thread @seribulan hari tu.

eddie gitaris ve ...

klu VH, byk jgk mp3
eddie solo tkde
best layan VH masa david lee roth
masuk sapa tu penyanyi dia yg main gitar tu, dah rasa tk best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list