Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
821
View
54
Reply

Update Pesta, Konsert dan Program NGO utk Cari Jodoh

[Copy link]

Author: Malaysia.Doom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-9-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Malaysia.Doom at 10-9-2019 01:32 PM

Hi uols,

Aku tengok Kan korang ni Tak Sosial sebab tu takda jodoh...aku pun cam korang khennn.

So problem kau Tak dpt jodoh sebab kurang Sosial..Tak tahu nak join Parti Kat Mana, Pesta apa, program apa....tu pasal korang Tak jumpa pasangan sebab Tak bergaul dengan org lain

Cuti je korang memerap usap Pepe* je kannn..life korang dgn Pepe* je..camtu la kitaran hidup korang untuk seminggu.

Kalau nak jaga batas pergaulan, kau suruh je mak Ayah ko Cari Kan jodoh...Tak payah Tayang muka bedak seinci Kat Baitul Hannah dalam FB lepastu Ayat nak acah2 Islamiyyah "Mencari yang bersederhana, beragama, menjaga aurat Dan batas pergaulan"....furggghhhhhkkk

So aku buat thread ni korang update la apa2 event program Kat sini.  Lepastu bagitahu tempat korang nak berkutik time join event tu.

Harap membantu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Keywordnya NETWORK

Even nak Cari keje skang kena guna CABLE Tau...

NI YG Acik2 CI bagitahu....NETWORK tu penting.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 02:20 PM | Show all posts
patut lah kena reject awek kedah. otak asyik fikir porno je. orang tak de jodoh kerja masturbate je ke? banyak kerja lain boleh buat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-9-2019 02:20 PM
patut lah kena reject awek kedah. otak asyik fikir porno je. orang tak de jodoh kerja masturbate je  ...

Bila aku cakap pasal porno....lambat pick up ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 04:17 PM | Show all posts
pesta??? mcm oldies giler...
macam cite hitam putih aje, zaman p.ramlee...
pompuan dok kat tepi2... lepas tu tunggu laki2 ajak joget2...

kosert tu nak kena bayar tiket jua....
kosert mana nak pi tu? kpop ker? westlife??
ada lagi eh org pi konsert2 ni?? lelaki suka pi konsert eh??

tempat2 ko ajak cari jodoh tu.. mcm aku boleh agak aje perangai memasing...
dr pi sana, pi la masuk kelas agama ker... nampak la bermaruah jua  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ako_chan replied at 10-9-2019 04:17 PM
pesta??? mcm oldies giler...
macam cite hitam putih aje, zaman p.ramlee...
pompuan dok kat tepi2. ...

Ok jugak tu program Agama camtu....dari duduk memerap layan WhatsApp dengan lelaki kenal Kat fb, twitter baitu hanat tu...lepas 3 bulan putus sebab Tak berkenan bila depan2...Tak Pon so dia tu senyap lepastu.

Camtu lah kitaran hidup korang untuk setahun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yuki812 at 10-9-2019 04:46 PM

mungkin sape yg suka hiking..g lah joint club hiking ke. kat fb pon ada mcm2 grp.
sape yg suka travel..maybe leh joint geng2 travel. kat ada board pelancongan tu kan..ada je yg ajak2 sape nk joint travel sana sini..
kalau yg suka marathon..mcm kat fb ada lah grp running ke..
ikut lah kegemaran masing2..
kalau yg suka hiburan..ikut lah mana pon.
bersosial lah sepuas2nya..jgn sampai lupa mana kiblatnya sudah ler..
maybe dari situ..dptlah kenal2 ke..secara offline. gitu lah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 10-9-2019 04:45 PM
mungkin sape yg suka hiking..g lah joint club hiking ke. kat fb pon ada mcm2 grp.
sape yg suka trav ...


Betul tu.......yang penting isi masa cuti anda dengan aktiviti yang mebuatkan anda jumpa lawan jenis.

Pergaulan tempat keje dah la sejenis...kalau Ada lawan jenis konferm ramai Tak kenan Kan....lepastu time cuti ko buat apa? Layan whatsapp org Tak kenal dlm Baitul hanat?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 05:19 PM | Show all posts
ada lg org pikir cam ni utk network jodoh...

no...i always believe jodoh tu Allah dh atur kan.....cemana kita jumpa tu rahsia Dia...




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 10-9-2019 05:19 PM
ada lg org pikir cam ni utk network jodoh...

no...i always believe jodoh tu Allah dh atur kan.... ...

Pelik nye lahai.......Tak tahu nk kata apa dh....YG Tak kahwin tu Allah YG takdirkan ke uols???
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 10-9-2019 05:19 PM
ada lg org pikir cam ni utk network jodoh...

no...i always believe jodoh tu Allah dh atur kan.... ...

Ini ikhtiar orang. Sape kite nk menidakkan? N Allah sendiri suruh kite berusaha. Bukan ke ada ayat pasal usaha?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Guys usaha la kalau kite sendiri mahu menikah. Duduk diam2 x mengubah apa2
14919787136_87bb415d8f_z.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:56 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-9-2019 06:17 PM
Ini ikhtiar orang. Sape kite nk menidakkan? N Allah sendiri suruh kite berusaha. Bukan ke ada ayat ...

yes kaka...tp bab pesta, konsert bagai....

not for me...still yes for others......chill

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 11-9-2019 09:56 AM
yes kaka...tp bab pesta, konsert bagai....

not for me...still yes for others......chill

Kenapa Tak try Pesta Flora etc.

Mana tahu boleh jumpa Pakwe minat tanam Bunga.

Pesta Kopi boleh Cari Pakwe minat Kopi.

Pesta Bugis Lino Maloang..boleh Cari Pakwe Bugis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lepas bulan July lepas...tapi korang boleh take note event camni memang Wujud.

thumbnail.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk yang nak Cari GF BF kaki pancing.
66008538_466584653912026_4181975794593038336_o.jpg


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Untuk yang minat Shopping Online Dan Bisnes Online

0-13670-31f14460-1d3d-43c7-8e20-885823d95da0-NooR.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak Cari Bf Sabah, Gf Sabah.... Tanjung Aru Beach Festival Bulan Oktober menanti.

Draft-3-02-696x984.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak Cari BF Sarawak, GF Sarawak.

Waterfront Jazz Festival
WATERFRONT-JAZZ-2019.jpg

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Siniawan Town Heritage Festival....

Pesta sebuah Pekan Cina di Sarawak

43205614_314866549068091_3395972741209283666_n.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093760s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list