Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
944
View
28
Reply

[Majalah] Lets TALK Majalah yang mengujakan...

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-9-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Majalah Wanita dan Majalah Jelita. Dua2 majalah isi lebih kurang sama. Ada fesyen, resepi, cerpen. Masa ni lah baca cerpen Hizairi Othman. Edisi raya penuh resepi biskut dan gambar model pakai baju raya. Tengok model cantik tengku azura, shahrizan, hamidah wahab dan mimi waheeda. Wartawan yang menulis dalam majalah tu antaranya Maizam Abdullah Sani, Wirda Adnan dan Asiah Mion.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:24 AM | Show all posts
Dulu suka kumpul majalah CLEO dgn Rider Digest.
Arwah abah pulak mmg langgan Times, so in  a way kna paksa baca juga majalah tu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 01:31 AM | Show all posts
aku  sejak dari umur 10 tahun  dah layan majalah GLAM & Eh gittew... org sebaya aku masih  sibuk  duk layan kuntum, e-baca hahah.. first issue i beli time tu cover datin ezurin  june 2008

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila2, ujang, Apo? My favorite

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 02:14 PM | Show all posts
zaman dulu suka sangat baca majalah remaja. betingkat2 kumpul beli setiap bulan. bila dah habis usia remaja mak suruh jual dekat surat khabar lama je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda mudi dulu wajib setiap bulan beli Cosmopitan dengan Rapi..
Kadang-kadang beli URTV , HAI ,MANGGA.
Yang MANGGA tu gigih jugak baca sebab selalu cover Erra & Yusry...hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Majalah Bintang Kecil haha. Tu paling popular zaman saya sekolah dulu. Semua berebut nak beli sampai habis stok lah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 11:35 AM | Show all posts
dari sekolah rendah dah baca majalah. kat rumah penuh dgn majalah waktu tu. pegi rumah nenek bermacam2 majalah ada pegi rumah makcik segala jenis majalah tersusun kt ruang tamu. mmg membelek je la

yang paling suka baca mangga, urtv, hai, lagi2 kalau edisi ramadhan nak raya artis posing2 ngan baju raya dan kongsi kisah raya. pastu tgk nama sape tukang jurusolek artis waktu tu. nostalgia sgt

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by redfox at 25-10-2019 09:57 AM

UJANG.jpg 015.jpg Gempak,  starz, kreko, nona, remaja, ujang, mastika, majalah wanita, glam etc etc etc. Pendek kata sy suka membaca cume beli je yg kurang kecuali yg komik tu ada follow series dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086620s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list