Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
913
View
28
Reply

[Majalah] Lets TALK Majalah yang mengujakan...

[Copy link]

Author: seribulan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-9-2019 12:26 PM | Show all posts |Read mode
Edited by seribulan at 11-9-2019 07:31 AM


Rajin belek zaman pelajar...

Anda


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Majalah mangga. Hahahhaha.. zaman2 tgh sibuk membawang retis2 Malaysia. Pastu ada gambar wajib kat dalam kolam renang. Tengok mata xkelip xpe kan.. hahhahahah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:09 AM | Show all posts
CLEO sebab ada tulis harga sekali
kat gambar2 baju, kasut & aksesori..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:41 AM | Show all posts
majalah AVON...sangat mengujakan part last2 tu haaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:21 PM | Show all posts
masa remaja, suka baca cleo & remaja. tak rajin beli tapi rajin pinjam kat kawan hostel.

dah kahwin  suka baca majalah perabot dan hiasan dalaman, kereta, promo dari giant & tesco.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:39 PM | Show all posts
masa zaman muda mudi, beli galaxie skrg ni dah tua sket beli majalh wanita

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 02:15 PM | Show all posts
Zaman belajar dulu suka baca 'Readers Digest' sebab nak improve english.
Memang banyak membantu especially nak buat esei.

Siap subscribe lagi....bulan2 dapat.
Suke part jokes and stories yg inspiring



penah try baca TIMES magazine.
Bahasa aras tinggi sgt..x berapa nak digest

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:34 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak sye suke sgt kumpul majalah. Kat umah berlambak majalah smpai xde space nak  letak.dulu internet xmaju sgt.nak tau gosip retis kena la beli majalah.
Antara majalah pernah beli ialah remaja,urtv, media hiburan, mangga dan byk lgi la.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 09:07 AM | Show all posts
Majalah ROTTW, aku ni minat grunge, Heavy metal dan seangkatannya. Buat koleksi, last2 abis semua mak aku jual kat Surat khabar lama...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa sekolah rendah baca Majalah Bujal dan Majalah Bambino. Adalah dapat beli sekali sekala. Selalunya baca kat library. Sekolah menengah baca Dewan Siswa. Banyak kali jugak dapat beli sebab masa sekolah menengah dah di pekan dan sambil balik sekolah singgah kedai buku. Kiranya dah pandai beli sendirilah. Itu pun sebab dapat  duit biasiswa adalah duit beli majalah.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang baca majalah URTV dgn Nona mak aku , Cleo  & Remaja  kakak2  aku punya. Selalu kena  marah dgn abang aku sebab baca majalah Maskulin & Lelaki dia sampai lunyai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman sekolah menengah, majalah Remaja, Cleo, Seventeen, Milk (fashion2 jepun) dll.
Zaman uni, Dara, Mingguan wanita, majalah PC, Anjung (pinjam) dll.
Sekarang, Majalah hiasan2 rumah..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
huruhara replied at 13-9-2019 09:07 AM
Majalah ROTTW, aku ni minat grunge, Heavy metal dan seangkatannya. Buat koleksi, last2 abis semua ma ...

Eh minat majalah rottw jugak. Siap pergi jumpa owner rottw tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca majalah remaja & cleo. Majalah mingguan wanita pon baca sbb aunty memang hobi dia beli mingguan wanita & nona. So bosan2 tumpang la baca sekali

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Snack_Fruit replied at 10-9-2019 08:46 PM
Majalah mangga. Hahahhaha.. zaman2 tgh sibuk membawang retis2 Malaysia. Pastu ada gambar wajib kat d ...

Hahaha kenangan sngguh muka depan je msti artis bergambar dkt pool. Kalau artis perempuan je msti seksi nk mati
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Majalah fav dulu2 majalah mingguan wanita. Suka baca kisah2 wanita dlm tu wlaupun majalah tu keluar tiap2 mnggu tapi snggup je beli utk baca. Majalah mingguan wanita ada resepi jgk.

Dulu2 selalu dpt majalah karangkraf free je sbb pak cik sndri bos kt ci2
Biasa pak cik bagi majalah dara tapi tgk part yg awek2 berhijab msuk prtndingan dlm majalah tu tpi dh lupa nama apa prtndingan tu  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 04:04 PM | Show all posts
jaman budak2 dulu aku mmg suka betul membaca.
kalau ikut mak pi umh org, kalau umh tu ada byk magazines or buku citer, mak aku nk membawang smpi ke pagi pun aku no hal
Ada sorang cousin aku mmg simpan mags Wanita & Keluarga  
So mmg heaven sungguh jaman tu pi umh dia.
Mag Wanita tu sgt syok masa tu sbb ada jer kesah pompuan2 jetsetters ni. Citer anak2 raja lah.
Dh tua ni pun baru tau itu seme propa
Buku BM abg2 pun aku suka baca, sbb ada citer pendek2.
Tp skrg, nk baca paper pun aku boleh terlelap

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
selalu pinjam kawan je baca. majalah urtv la, mangga ( artis byk pose tepi pool). pastu bila trend letak poster kat file kertas bawak pergi sekolah start la beli majalah omputih.hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam2! Kalau komik ada ujang, gila2. Dh masuk remaja sikit baca remaja, entah ke hape nama lagi. Tp majalah dulu2 mmg best

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094182s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list