Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25083
View
497
Reply

"Sapu Minyak Ke Kulit Untuk Kawal Nafsu Makan"- Hanis Zalikha Diselar Syok Sendiri?

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-9-2019 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Keluarga Hanis Zalikha dan Hairul Azreen sememangnya menjadi tumpuan rakyat Malaysia. Bukan sahaja pasangan artis itu yang popular, bahkan anak-anak mereka iaitu Yusuf Iskandar dan Alisya Aishah turut mendapat perhatian ramai kerana keletah mereka yang comel.


Terbaru, Hanis Zalikha yang turut mesra dipanggil Keknis telah mengadakan majlis pelancaran untuk memperkenalkan produk kecantikan keluarannya sendiri iaitu 'Cakenis Petite Oil'.


Majlis itu turut dimeriahkan lagi dengan kehadiran rakan-rakan selebriti lain.









Kredit foto:Instagram





Menurut penjelasan lebih mendalam mengenai produk itu, Keknis menyatakan bahawa minyak ini berfungsi untuk merawat kulit bahagian lemak serta mengawal nafsu makan.




Kredit foto: Instagram





Kebanyakan netizen bagaimanapun menyelar produk ini kerana tiada logik disebaliknya. Mereka menyoal fakta di mana minyak ini mampu mengawal nafsu makan selepas menyapukannya ke kulit?

Rata-rata netizen juga berharap agar selebriti tidak mengeluarkan produk 'syok sendiri' dan hanya mementingkan keuntungan sahaja.





Kredit foto: Twitter




Kalau jual produk tu, janganlah nak untung sahaja. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:11 AM | Show all posts
Yang jual dah satu hal... yang percaya pun masalah jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
komen suruh kakak dia try tu WIM {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:12 AM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi sapu sapu minyak terus kurus ye

Kesian rakyat marhaen kena tipu
Pakai bengkung terus perut kempis

Logik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Beli timbang kilo acah2 R&D sendiri lps tu jual harga yahudi..yg bebal pegi beli dgn bangganya..produk retis katanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:20 AM | Show all posts
"Kakak dan abang ipar hanis dha kurus ke blm? kalau blm suruh di asapu kat family dia dulu"

habis aku gerlak jahat bila baca komen nih wakakahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:23 AM | Show all posts
abih la abah yoi dah hencap
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin minyak tu bau loji kumbahan hingga melumpuhkan selera makan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:27 AM | Show all posts
bodohnya la sapa yang percaya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:28 AM | Show all posts
Part kakak and abg ipar dia tu memang menarik perhatian sungguh. Tapi oil ni packing dia cantik. Hanis kalau part packing memang creative. Tapi product dia tetap krik krik. Kat mana ntah dia dpt idea sapu oil boleh kurus. ahahaha tak segan ke jual idea/barang tak logik sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:32 AM | Show all posts
peduli apa dia janji business dia asyukkk..kesian siapa yg percaya beli produk tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:32 AM | Show all posts
Datang mana logiknya sapu2 minyak terus kurus
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:33 AM | Show all posts
banyak betul product keluaran fakenis ni.
tapi semuanya sampah..
plss la orang yang beli.
yang paling xboleh blah juice suppliment untuk kanak2.
i cannot brain thisssss
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:37 AM | Show all posts
Biabetik replied at 10-9-2019 10:26 AM
Mungkin minyak tu bau loji kumbahan hingga melumpuhkan selera makan

hahaha.. kalau camtu aku pun nak belilah.. napfu makan tak dapek nak control ni.kekekeke.. Hamis oh Hamis
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya..hidup mewah dengan menipu pengguna
Halal ke camnih ek?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:38 AM | Show all posts
yang aku heran, ramai ada gak org percaya nak beli produk sampah2 gini..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:38 AM | Show all posts
I percaya nak kurus kita perlu 80% gaya pemakanan yg betul & 20% exercise. Minyak, losyen ape semua benda nonsense tu tak boleh pakai! Kau dah mmg dikurniakan body yg kurus tapi tak perlulah menipu org utk kurus dgn sapu minyak aje
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau 5 juta followers tu ada 0.5% yg bingai pi beli.

Anggarkan untung RM30 sebotol

25,000 bingai x RM30

= RM750,000 (masyukkk)

Mungkin untung lebih lagi memandangkan depa ni semua jual harga yahudi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:43 AM | Show all posts
kalau iyer pun peminat cakenis tolonglah jgn beli benda2 merepek ni...

ikut saranan abah yoi dh cukup yer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.224949s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list