Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2109
View
42
Reply

Koleksi cerita seram

[Copy link]

Author: cmf_blanco    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 30-9-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 16-9-2019 01:05 PM
Benci tau kalu google nama hotel bila nak nengok review alih2 kluaq hotel xxx berhantu, hotel yy ber ...

Hahaha.. Kesian,nak plan gi cuti2 ka dek?

Kalau di goggle nama hotel ni, xda keluar pasal ada hantu ka atau xda hantu.. Yg selalu ada, "one of the best place for vacation, honeymoon bla bla bla.. " tapi serius la.. Hotel ni memang cantik.. Sesuai sgt utk percutian, honeymoon gitu tapi poket ada rabak gak la.. Kalau waktu x tinggi occupancy, rate paling rendah dalam rm800++.. Kalau staff gomen, dapat la murah sikit dalam rm700++ gitu.. Motip aku citer rate hotel kat sini..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Keisha-Belle replied at 15-9-2019 07:03 PM
Cepat sambung tt

Nanti akak citer lagi dek.. Tak dapat nak taip citer panjang selalu, ni ha menjaga anak 2 org.. Kalau hasben tolong jaga, baru akak ada masa taip citer..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 04:52 PM | Show all posts
berani ko yek?
camana rupa Cik Pon tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 04:53 PM | Show all posts
cmf_blanco replied at 30-9-2019 10:46 PM
Hahaha.. Kesian,nak plan gi cuti2 ka dek?

Kalau di goggle nama hotel ni, xda keluar pasal ada h ...

bagitau la kat sini, jgn berteka-teki
takut terpergi pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 04:55 PM | Show all posts
cmf_blanco replied at 13-9-2019 05:22 PM
Menyeramkan tu macam tak tapi kompom huduh la..

pakaiannya pulak mcm mana?
rupa dia masih ada unsur2 muka org ke...
atau ada darah2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 04:59 PM | Show all posts
cmf_blanco replied at 13-9-2019 05:51 PM
Ni cerita kedua,pun masih di hotel yg sama..

Waktu ni dah tengah hari.. Maka aku dan sorang lagi ...

patut la dia tak leh kaco ko.
nasib ilmu ko kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 05:02 PM | Show all posts

hotel ni dah lama tutup kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_blanco at 1-10-2019 06:38 PM
iznanaziz replied at 1-10-2019 04:52 PM
berani ko yek?
camana rupa Cik Pon tu?


Aku ni x la berani sgt pun.. Ada masa boleh takut juga.. Tapi waktu tu, aku memang xda rasa takut pun.. X tau la kenapa..

Mata 'dia' xde.. Muka macam kosong ja..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 1-10-2019 04:53 PM
bagitau la kat sini, jgn berteka-teki
takut terpergi pulak

Shangri La branch..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_blanco at 1-10-2019 06:42 PM
iznanaziz replied at 1-10-2019 04:55 PM
pakaiannya pulak mcm mana?
rupa dia masih ada unsur2 muka org ke...
atau ada darah2 ke?


Kain lusuh kuning kuning.. Muka kosong.. Mata xda.. Xda macam muka org pun.. Baju xda darah darah.. Muka dia xla ada daging busuk, ulat ka apa macam tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-10-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 1-10-2019 04:59 PM
patut la dia tak leh kaco ko.
nasib ilmu ko kuat.


Aku org biasa ja.. Xda la ilmu ilmu ni semua..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghhh...santai ja hamg tamya cik ponti. Bguih la..pasni depa tak berani kacau dah..klu kacau pun mesti test power nak tgk tahap keberanian hang..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 04:20 PM | Show all posts

Shangri La Resort & Spa Penang?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 04:21 PM | Show all posts
cmf_blanco replied at 1-10-2019 06:40 PM
Kain lusuh kuning kuning.. Muka kosong.. Mata xda.. Xda macam muka org pun.. Baju xda darah dara ...

seram gila
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 04:21 PM | Show all posts
cmf_blanco replied at 1-10-2019 06:43 PM
Aku org biasa ja.. Xda la ilmu ilmu ni semua..

Allah dan bagi kau satu keistimewaan tu.
Kalau aku, ntah la dah brp kali pengsan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blanco replied at 30-9-2019 10:46 PM
Hahaha.. Kesian,nak plan gi cuti2 ka dek?

Kalau di goggle nama hotel ni, xda keluar pasal ada h ...

Selalu kalu plan nk pi cuti, mesti nak baca review dulu. Tp tu lh kalu google semedang ja keluar hotel xxx berhantu. Choi betul. Pasal bawak anak kecik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 1-10-2019 10:46 PM
Perghhh...santai ja hamg tamya cik ponti. Bguih la..pasni depa tak berani kacau dah..klu kacau pun m ...

Skrg aku buat x nampak depa jah walaupun sebenarnya aku ada ternampak.. Malas la nak melayan.. Kalau aku melayan, lepas tu badan sakit sakit.. Menyusahkan aku jah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 2-10-2019 04:20 PM
Shangri La Resort & Spa Penang?

Bukan.. Kat Borneo sini..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi tt... Tt ni kiranya hijab terbukak lah ye?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 3-10-2019 08:00 PM
Lagi tt... Tt ni kiranya hijab terbukak lah ye?

Ntah la.. Agaknya kot..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082139s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list