Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
211
View
3
Reply

Pet Tracker

[Copy link]

Author: khoi01       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-9-2019 12:27 PM | Show all posts |Read mode
saya cadang nak beli pet tracker untuk kucing saya. sesiapa yang pernah beli boleh beri cadangan.terima kasih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:50 PM | Show all posts
Pet tracker tu untuk apa ye?

By the way, pernah jugak terfikir nak beli rantai utk ikat pada kucing. So boleh bawak dia jalan2 kat taman sebab my cat ni indoor pet. Ada siapa2 pernah beli & guna?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 09:56 AM | Show all posts
hatikudus replied at 11-9-2019 03:50 PM
Pet tracker tu untuk apa ye?

By the way, pernah jugak terfikir nak beli rantai utk ikat pada kuci ...

saya pun bela kucing indoor,setiap petang.saya akan open pintu rumah untuk kasi kucing saya tu keluar.biat masa sekarang ni,tiada ada masalah.Tetapi in case la tetiba kucing missing ke,mudah la sikit kalau ada pet tracker..

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:22 AM | Show all posts
khoi01 replied at 12-9-2019 09:56 AM
saya pun bela kucing indoor,setiap petang.saya akan open pintu rumah untuk kasi kucing saya tu kel ...

I see...betul jugak tu. Tapi ada ke pet tracker camtu? Kalau ada saya pun nak beli


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081130s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list