Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12696
View
125
Reply

Selalu Bikin Kontroversi, Rupa-Rupanya Alicia Amin Dilanda Gangguan Mental. Tak Sangka Kan?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2019 10:58 PM | Show all posts
musim dia kot....

org biasa2 ni musim batuk2... susah nk ilang..

org femes ni musim nya ngaku gila...

dik... ko balik kpg ko... ko jmpa mak bapak ko @ ustazah mana2 ..ko blejar solat semula... insyaallah.. ilang penyakit gila ko...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau iols kepam gini pun boleh jadi gila tengok cermin
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 7-9-2019 05:19 PM
Mak mertua sblah llaki haruslh nak bakal mnantu pompuan yg baik2 wlaupun anak llaki sndri mcm taik ...

Hahhaha itu lah. Nk yg elokkk ja. Xmo laaaa yg berbogel sakan nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 02:10 AM | Show all posts
kualibesi replied at 8-9-2019 12:55 AM
Hahhaha itu lah. Nk yg elokkk ja. Xmo laaaa yg berbogel sakan nie

Tu lah, susah jdi pompuan ni, asek nak kena jdi perfect je. Klau c perfect mmg kna lahar.

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohh x waras rupanya... patutlah senang2 bogel x de rasa malu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Anxiety and depression tu bukannya something to be proud of pun. Entah kenapa minah ni nak claim to be depressed
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 09:21 AM | Show all posts
Akak tak paham apa tujuan org2 ni buat tatoo? lawa ke? tgk pada minah ni punya hrrmm..malas nk komen
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lantak ko la anak amin
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 10:00 AM | Show all posts
Taktau la knp dia ni pelik sgt dr siblings yg lain. Mak bapak dah jaga elok dah takkan sebb dorang cerai kau dah besar pun dendam. Faham la jgk if them adults cant make it then theres must be a reason bcs they deserved to be happy too. Dia mental sbb liberal sgt ni hidup tak berpandukan agama, well yelah hidup dah takde kepercayaan mestilah judgement kita pun goyah
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 6-9-2019 03:40 PM
Iols perasan gak dia macam try hard nak b happy. Tp dia mmg ada history dgn depression dulu since I  ...

Aah.. Siap masuk spital bagai
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semualah mental. Semualah d3pression. Semua panic atrack. Semua anxiety.
Pfttr
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Asyik alasan same je . Apooooooo . Lps ni mulalah nak pakai pakaian x snonoh lg pastu gune alasan same jugak . Pathetic
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 6-9-2019 03:40 PM
Iols perasan gak dia macam try hard nak b happy. Tp dia mmg ada history dgn depression dulu since I  ...

Bila hidup tiada pegangan dan panduan...moga dia ada saudara dan kawan2 utk membantu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs org yg mental ni lain mcm klu kat med soc. Dia takkan upload gmbr bogel atau gambar dia yg tgh enjoy. Knp nk pressure diri utk upload gambar diri sentiasa happy, kaya n up to date.  Apa motifnya dan apa yg kau cuba utk sampaikan?

Pergi la wad psychiatrist gomen pun dah cukup. Mcm2 boleh tgk dan kau akan bersyukur,mungkin boleh bawa ke pangkal jalan. Yg lama tu, sudah2 la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Self diagnose kami xlayan sis. Mementang selali la kontrobesi self claim diri ada masalah mental. We don't buy it bebeh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 11:06 AM | Show all posts
ko x de dlm dunia ni pn org aman2 je alicia
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 11:18 AM | Show all posts
ramai jer gadis melayu jd model..tp br tahu model seorg ni ade mental illness rupanye..tu la suka brpakaian separuh vogel..pegangan agama ke laut..nauzubillah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni masing2 gigih nk claim sakit mental bagai. Trend skrg agak nye {:hero
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 6-9-2019 06:35 PM
Cer mengaji solat puasa...nanti oklah tu.
Don't glamorise part sakit mental tu lah. Salah diri sen ...

Yang ni setuju sgt! Cer try ngaji sikit, back to agama . Insya Allah xde dah nk claim jin, syaiton, mental n yada yada
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 06:55 PM | Show all posts
akak lama dah polo minah ni
sebab akak rasa dia lawo..

tapi mmg statement dia nampak dia mental pon
ting tong banyaknya....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098979s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list