Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12707
View
125
Reply

Selalu Bikin Kontroversi, Rupa-Rupanya Alicia Amin Dilanda Gangguan Mental. Tak Sangka Kan?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 6-9-2019 06:28 PM
Akhir zaman dh ni sisthur/brotha, sma2 kita muhasabah diri.

Tulah; nk judge lebih2 pun nanti berbalik kpda sndiri. Tpi org mcm ni xleh kawen ng orgg kg gini. Kne reject di mak mertua
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 6-9-2019 05:18 PM
Ex dia x dilit pun gamau zaman deyols detim dedulu.

Hahaha dkt google bersepahhhhh gmbo. Yg berbikini, berpeluk sakannn. Dah dicedokkk olehhhh blog artisan. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 09:07 PM | Show all posts
Depression my ass.
You asked for it.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat bangang sikit, mengaku gangguan mental, macam Sakinah, Zynakal dan sekarang Alicia Amin. Baik mengaku ada saka je lah, kan senang. Bosan!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry but tgk dia i can't put away my mind from thinking tek size ape eh mcm ade xde je
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mental?back to quran sis..mesti nangis ko baca dan lapang dada kamu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama...
Bapak aku kata : by 18.. u r free to choose ur own path of life..
So?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 6-9-2019 11:49 PM
Buat bangang sikit, mengaku gangguan mental, macam Sakinah, Zynakal dan sekarang Alicia Amin. Baik m ...

Hahhaa.. 10 point fr tis.. hahahahahaa.. sokong!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Terus claim mental bagai khenn. Lps ni senanglah menyundal kat ig dgn alasan mental
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorg ni suka2 claim depress la..ocd la...anxiety la...ehhh hello..baca simptom2 dkt google,trus claim skit itu ini...lepastu mntk simpati...dah perangai pn x semenggah...mengundang makian netizen...lpstu depress..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
hadoi smua la nk bg alasan mental skrg.iols tak suka bila byk retis bg alasan ni skrg. even they felt nk bg awareness ada buruk nya jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 10:18 AM | Show all posts
huhuhuuhuhuhuhuuh
dh kena kecam pstu ckp ada mental illness pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Please laa..sakit mental pi berubat dengan pakar.
Ni tak habis bogel2 party2 mcm takde tuhan tunjuk dlm medsoc sapa nak percaya ko sakit
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
biler cautut berlebihan... mulelaaa nak claim sakit...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia ya. Pernah byk dlm ig die dulu2 die bercerita pasal ni. Xrasa sbb bf tp lama dh baca dkt ig die. Be strong kalau betul
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
I percaya je.. kalau I dok tempat dia atau artis Malaysia, drp normal tak mustahil boleh ada sakit mental. Buat gini tak kena, buat gitu kena hentam.. bukan takat diri kena kecam, mak ayah pun kena sama. Netizens kutuk kaw2 sampai ada yg mcm hilang kemanusiaan, kejam sampai ada kes yg bunuh diri. Honestly I tak pelik bila tgk Fathiya, Haqiem etc.. pakai spek hitam pun org kutuk.. ikutkan lantak dia lah nak pakai mcm mana, michael jackson dulu lg pelik pakaian dia..I think cyber media dah jadi medan utk netizens tunjukkan alter ego yg jahat dlm diri.. netizens pun sama sakit jiwa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang jd melayu ni.. Asal perangai rupa setan salahkan hantu, jin, sihir, pelesit, depressed segala..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmglah gangguan mental.. Xde penyakit carik penyakit
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 05:19 PM | Show all posts
kualibesi replied at 6-9-2019 08:25 PM
Tulah; nk judge lebih2 pun nanti berbalik kpda sndiri. Tpi org mcm ni xleh kawen ng orgg kg gini.  ...

Mak mertua sblah llaki haruslh nak bakal mnantu pompuan yg baik2 wlaupun anak llaki sndri mcm taik.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093183s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list