Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15828
View
102
Reply

PENGAKUAN VIE SHANTI KHAN ADA SUAMI DAH... CONFIRM!!

[Copy link]

Author: ieyla1979       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-9-2019 10:19 AM | Show all posts |Read mode
Hari ni jalan2 di ig... saja p tengok ig ErmaFatima... tgklah video komen2 orang yang p menonton teater PawanaIsabella... ada interview vie shanti.. dia kata "MY HUSBAND sebelah i pun cry twice".... akhirnya pengakuan keluar dari mulut dia sendiri,... next video tu interview Datuk Rahman Dahlan.... hehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 10:21 AM | Show all posts
ari tu akak i tgk ig, dia saspek vie ni tgh preggy...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 10:25 AM | Show all posts
iols baru google nama rahman dahlan kat wiki ada tulis spouse dia sheols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2019 10:37 AM | Show all posts
!st wife Datuk ni Norazlina Awang Had.... vie ni wife no 2... kalau tgk kat ig vie ada diorg sambut birthday vie ramai2... dlm tu ada gak datuk ni... tp dr mulut vie 1st time ler kat video tu pengakuan dia ada husband ni... sblm ni mmg ramai dah speku n bgtau kata depa ni dah kawin... cuma takde bukti jahhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2019 10:38 AM | Show all posts
minahmanja replied at 6-9-2019 10:21 AM
ari tu akak i tgk ig, dia saspek vie ni tgh preggy...

hah.. ada terbaca org komen kat gambar dia gak mcm tu... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 10:43 AM | Show all posts
npk sheol mcm preggy?
asyik pakai jubah tp still bole npk perut
kadang dia hint penat dan asyik mkn

ada sekali pic kt kwn2 npk perut sheol

kena la mengaku klu betul dah preggy kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:00 AM | Show all posts
mixed replied at 6-9-2019 10:43 AM
npk sheol mcm preggy?
asyik pakai jubah tp still bole npk perut
kadang dia hint penat dan asyik m ...

anak kedua dah tu dgn DRD.anak dgn eizlan 3 org.ank dgn drd dh nk msuk 2,yg sulung gegirl.comei gilossss.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:05 AM | Show all posts
tahniah lah ..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:06 AM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 6-9-2019 11:00 AM
anak kedua dah tu dgn DRD.anak dgn eizlan 3 org.ank dgn drd dh nk msuk 2,yg sulung gegirl.comei gi ...

Anak kedua dgn DRD?
Tk pnh nmpak dia ada anak lain selain yg 3 org tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah sgt ke nak ngaku dh kawin... Btw, selain xda jodoh np bcerai ngn eizlan? Eizlan kn muda lg.. Dh dpt dato jgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 6-9-2019 10:43 AM
npk sheol mcm preggy?
asyik pakai jubah tp still bole npk perut
kadang dia hint penat dan asyik m ...

Kalau tak nak ngaku jangan post gambar2 yg meng hint kan diri tu peknen. termasuklah caption nk makan itu ini bagai kang bila org tanya diam tak ngaku plak.

Kadang2 pelik gak ngn sesetengah org ni  ade yg mmg tak penah post gambar yg menampakkn diri tgh peknen tup2 tetiba beranak je. Tp oklah leh terima lg.
Ade gak yg jenis perut dah 7 bulan baru umumkan peknen.
Ada juga jenis acah2 senyap tak nak ngaku peknen tapi dlm masa sama duk tayang gambar2 yg menampakkan diri peknen.
Org pun serba salah eh ni ngandung ke buncit.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:10 AM | Show all posts
sebab dah pregnant ke yg terpaksa umum tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:11 AM | Show all posts
berapa umo v nih?
msh bole preggy lg meh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:12 AM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 6-9-2019 11:00 AM
anak kedua dah tu dgn DRD.anak dgn eizlan 3 org.ank dgn drd dh nk msuk 2,yg sulung gegirl.comei gi ...

oh yeke, penah tunjuk? biasa tgk anak eizlan je, maknanya nak masuk 5 dahlah ye anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:17 AM | Show all posts
Aunty_Acid replied at 6-9-2019 11:11 AM
berapa umo v nih?
msh bole preggy lg meh?

V ni baru 33
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2019 11:18 AM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 6-9-2019 11:00 AM
anak kedua dah tu dgn DRD.anak dgn eizlan 3 org.ank dgn drd dh nk msuk 2,yg sulung gegirl.comei gi ...

biaq betui... dah anak no 2 dengan DRD?... pandai simpan sungguhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:26 AM | Show all posts
Open secret kot. Tapi dah pregnant, haruslah bagitau ada laki. Kang timbul fitnah pula, kot-kot netizen speku edisi kalkulator ker. Tapi persoalannya sekarang Vie ni retis ker?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:38 AM | Show all posts

biar betik? ku igtkan dah 50
berapa umo dia ms kwin dgn EY?
kalau x silap aku ms dia kwin dgn ey pun dia dah j
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2019 11:41 AM | Show all posts
mieymiey replied at 6-9-2019 11:26 AM
Open secret kot. Tapi dah pregnant, haruslah bagitau ada laki. Kang timbul fitnah pula, kot-kot neti ...

dia mengalahkan retis.... hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:43 AM | Show all posts
Vie ni cantik tp dia nampak matang. Macam sebaya Che Ta. Even kakak dia pun nampak jauh lebih muda.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085942s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list