Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20461
View
152
Reply

Erra Fazira Bakal Buang Status Janda?

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-9-2019 10:26 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon dan penyanyi terkenal negara, Erra Fazira dikatakan akan berkahwin lain.


Dilaporkan Harian Metro, isu itu mencetuskan kegusaran dalam kalangan produksi kerana bimbang jika Erra tiba-tiba berkahwin sehingga menganggu jadual program disertainya.


Malah, mereka juga sudah bertanyakan kepada pengurusan Erra, Mind Order Sdn Bhd tentang hal itu.


Bagaimanapun, Erra yang ditemui menafikan perkara itu.


"Saya baru pulang daripada menunaikan ibadah haji dan sepanjang mengerjakan rukun Islam kelima ini, isu mahu bernikah dalam waktu terdekat langsung tidak ada dalam kamus hidup.

"Tak tahulah pula saya kalau ada jejaka di luar sana yang mahu membuat kejutan dengan masuk meminang,"? katanya.



Betul ke?
Foto: Instagram




Dia juga hairan kenapa gosip itu boleh timbul tanpa hujung pangkal.

"Saya pun hairan macam mana cerita ini boleh timbul, sedangkan baru saja balik dari Tanah Suci. Kalau betul ada khabar angin mengenai isu mahu bernikah, mengapa tidak ada orang yang terdekat dengan saya bertanya atau memberitahu," katanya.


Bolehlah Aleesya dapat ayah baru.
Foto: Instagram




Tetapi, kalau betul apa salahnya kan? Erra pun masih cantik lagi, kalah anak dara! Doakan semuanya baik-baik sahaja. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:41 AM | Show all posts
asalkan bukan shahir
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalah anak Dara..reputs jangan nak membongak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Panjangnya dagu dia pic dgn anak tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgn laki umi aida ke zisss
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:58 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 5-9-2019 10:56 AM
Dgn laki umi aida ke zisss

Acikgomen sedara mara Datuk Paduka kan
sila beri 1st hand info dari dalam
gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 5-9-2019 10:58 AM
Acikgomen sedara mara Datuk Paduka kan
sila beri 1st hand info dari dalam
gitewww

Bile masa pulak acik sedara retis neh dekkkk
Koser
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:59 AM | Show all posts
bintangct replied at 5-9-2019 10:54 AM
Panjangnya dagu dia pic dgn anak tu

iols baca, kalau org nak buat operate mancungkan hidung gitu, doktor akan adjust dagu sekali supaya muka nmpk tally.. iols speku dia cucuk2 muka jugak la..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:01 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 5-9-2019 10:59 AM
Bile masa pulak acik sedara retis neh dekkkk
Koser

Alaa bukan sedara Dato Khairuddin keDato Khairuddin bukan retis

selama ni ingat Acikgomen sedara beliau

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:14 AM | Show all posts
tatak ratu nk kawen ka cuolzz.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:19 AM | Show all posts
Kalau takder angin masakan pokok bergoyang
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:21 AM | Show all posts

Like mother like daughter!

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:26 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 5-9-2019 10:56 AM
Dgn laki umi aida ke zisss

ai nak speku begitu juaaa...nikah di mekah kah ?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:43 AM | Show all posts
lepas kes dia ngan umie aida, macam menyampah pulak nak follow kat ig
jadinya, done unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 5-9-2019 11:01 AM
Alaa bukan sedara Dato Khairuddin keDato Khairuddin bukan retis

selama ni ingat Acikgomen sedar ...

Poremer lain yg sedara heshe
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
watie79 replied at 5-9-2019 11:26 AM
ai nak speku begitu juaaa...nikah di mekah kah ?

Khennnnz bukan umi aida dgn bang jakpo tu pun pegi haji jugak ke tuari
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 5-9-2019 11:43 AM
lepas kes dia ngan umie aida, macam menyampah pulak nak follow kat ig
jadinya, done unfollow

Makin laku.. Dh jadi pengacara mingguan wanita..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:53 AM | Show all posts
diss69 replied at 5-9-2019 11:50 AM
Makin laku.. Dh jadi pengacara mingguan wanita..

okaylah makin laku..kang galak menjual kerang lak kawin cerai kawin cerai kawin cerai..ex memasing elok2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hairannya, hairannya

:p
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 12:18 PM | Show all posts
ni baru betul missfake.dari behaviour hingga fizikal.huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133621s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list