Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2043
View
35
Reply

Berapa lama tempoh ML biasanya sebelum ejaculate, ? Jawan jujur

[Copy link]

Author: Nizam_76    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-9-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 8-9-2019 08:21 PM
Apa maksud hari x elok tu? X faham...

Ada Hari dia stress kerja/ letih buat hobi dia, kejap jur.. x sempat nak klims
Ataupon otak dia penuh ngan porn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 8-9-2019 11:05 PM
Ada Hari dia stress kerja/ letih buat hobi dia, kejap jur.. x sempat nak klims
Ataupon otak dia p ...

Ooo ok, plg sekejap dh pancut brp lama? 1 minit, 2 minit lepas cucuk ke? Mcm mana pulak tahu time otak husben penuh dgn porn?  I pn Sometimes bila dh lama x dpt ML jd cpt pancut, mmg frust la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-9-2019 05:49 AM
Ooo ok, plg sekejap dh pancut brp lama? 1 minit, 2 minit lepas cucuk ke? Mcm mana pulak tahu time  ...

Kita Ada buat spot check kt HP laaa, hahahah... Porn Ni mmg kacau hubungan ... Kdg2 klu lama x ML msti Ada sbb Kan

Yg cepat muntah tu x smpai 5mint, mcmna x geram
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 9-9-2019 10:03 AM
Kita Ada buat spot check kt HP laaa, hahahah... Porn Ni mmg kacau hubungan ... Kdg2 klu lama x ML  ...

Waaa... spot check hp asben... mesti awal tu nk check Whatsapp asben ja tp lps tu lajak check yg lain sama ni.. haha.. kalau Lyn porn ja ok lg kot Lyn porn sekali melancap jemm la. .
I jarang ML sbb jrg dpt, I bila mntk org menolak mmg I jd sentap la... mmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 10:48 AM | Show all posts
its all in the mind... zakar paling sensitive kat kepala die tu... so kalo nk lame, posisi tu penting supaya geseran(rangsangan) kat kepala tu kurang
bleh pakai cock ring.... tambah tegang, lambat pancut
klo aku, teknik yg biasenye berjaya ialah melancap dulu awal2 (+/- 2 jam sebelum)... so aku tahan lama (biasanya 2 jam)..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-9-2019 10:25 AM
Waaa... spot check hp asben... mesti awal tu nk check Whatsapp asben ja tp lps tu lajak check yg l ...

Cek ws is biasa, x da apa

Tpksa buat semua Ni, cek aktiviti kt HP, PC, ps4

Sbb lepas tgk porn msti main sndiri Kan, tu yg x da selera bila nengok bini


DH layan antarabangsa kt tenet

Maslaah la bila lapar spouse x mau layan, x Kan nk Cari Bangla plak, sbb tu aku mmg strict pantau kegiatan dia Demi hubungan yg sehat

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mahatmahat replied at 9-9-2019 10:48 AM
its all in the mind... zakar paling sensitive kat kepala die tu... so kalo nk lame, posisi tu pentin ...

Puh hebatnya 2jam
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 9-9-2019 11:18 AM
Cek ws is biasa, x da apa

Tpksa buat semua Ni, cek aktiviti kt HP, PC, ps4

Boleh tny biasanya bila posibility2 husben u tgk porn? Kt ofice? Mlm kt rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak_cun replied at 9-9-2019 03:26 PM
Boleh tny biasanya bila posibility2 husben u tgk porn? Kt ofice? Mlm kt rumah?

Bini pasti bleh trace bila lakinya lain mcm, bila kau bogel pun dia x selera padahal kau hot kot...  Hahah

Setiap bini pasti Ada cara yg beza sebb tiap laki pun Ada cara n waktu yg beza, x sama

Tgk le kalu dia Ada we chat, bego tu pun bahaya..

Kt internet LG mcm2 Kan

Dia boleh hide, erase history semua, tp pandai2 tupai lompat msti jatuh juga...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mahatmahat replied at 9-9-2019 10:48 AM
its all in the mind... zakar paling sensitive kat kepala die tu... so kalo nk lame, posisi tu pentin ...

Cock ring pernah pakai tp lps tu kulit kt pangkal penis tu jd mengelupas. Kulit penis aku alah benda plastik ring tu. Aku dh nekad berhenti melancap setahun yg lps dh, tu xmau guna teknik melancap duliu sblm ML, better buat 2 round ML dlm 1 mlm or 1 hari.
Bila byk cr maklumat, melancap jgk salah satu punca ca jd cpt pancut. Dh lama berenti melancap ni mmg rasa leh kontrol la time nk pancut and penis pin rasa lbh bsr sikit n lebih padat.
Cuma Sometimes perempuan ni dia nk kita cepat pancut, dia tgok kita ghairah semacam lama x dpt, dia kemut kepit kuat2 Dr awal lg, kdg jd cpt pancut jgk la... haha.. nk ajak kali ke 2 xmau dh alasan letih...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 9-9-2019 03:32 PM
Bini pasti bleh trace bila lakinya lain mcm, bila kau bogel pun dia x selera padahal kau hot kot.. ...

Rugi la kalau bini dh bogel dpn mata pn x tau lg. I tgok perempuan pakai tudung shirt n seluar track ketat kt luar pn penis dh keras... inikan bogel... mmg I terkam la... tp wife xder la plk nk layur kt asben dia mcm tu... huhu

So nk tanya la dh dia biasanya tgok porn antarabangsa tu, U tasa asben U suka perempuan yg shave licin miss v atau yg x shave? Mat Salleh biasanya licin jer kan.? And as perempuan plk, U all suka penis lelaki yg berbulu ke, licin ke atau yg di trim cantik bercorak ke?
Pernah tanyas asben tak dia nk seks / ML mcm mana?l Dh tau dia tgok porn, mesti fantasi seks dia jgk tggi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-9-2019 04:12 PM
Rugi la kalau bini dh bogel dpn mata pn x tau lg. I tgok perempuan pakai tudung shirt n seluar tra ...

Soalan yg susah n kompleks nak jawab tu hehehe... Sbb tu kena potong supply porn dia baru dia balik ke Alam reality gadis melayu desa Ni  
Ketagihan porn Ni mcm ketagih dadah - sumber google

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 9-9-2019 04:42 PM
Soalan yg susah n kompleks nak jawab tu hehehe... Sbb tu kena potong supply porn dia baru dia bali ...

Betoi2... ketagih dia lain mcm... tp patutnya dh dpt yg real ni, yg porn tu bolehlah dikurangkan atau lbh baik lg stop terus... kena pelan2 didik / advice / psiko asben la nab porn ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:44 PM | Show all posts
layan aje porn tu ngan spouse..i ngan wife ok je layan porn sama2 (tapi cari yang ada jalan cerita..yg soft punya..yg hardcore x syok).. dan bukan selalu la..sekali sekala..end up kami akan ML sambil tgk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:51 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-9-2019 03:59 PM
Cock ring pernah pakai tp lps tu kulit kt pangkal penis tu jd mengelupas. Kulit penis aku alah ben ...

aku biasanya xder la mlancap dulu... selalu on jer terus.
aku melancap sebelum ML kalo rase mcm nak kerjekan wife aku kaw2 hari2 tu jer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mahatmahat replied at 9-9-2019 08:51 PM
aku biasanya xder la mlancap dulu... selalu on jer terus.
aku melancap sebelum ML kalo rase mcm n ...

Ni mcm nk tebus dendam lama x dapat karipap panas ja ni... hahaha
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105665s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list