Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6830
View
81
Reply

Cerita seram di tengah hari ( update 4 Sept 2019)

[Copy link]

Author: theflash       Show all posts   Read mode

Post time 8-9-2019 02:14 PM | Show all posts
OK best citer.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Parkinggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 05:18 PM | Show all posts
Flash is back....
sila sambung
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:07 PM | Show all posts
theflash replied at 4-9-2019 02:54 PM
https://www.facebook.com/sfaizal.faizal.501

daah..sangkut membaca kat FB pulak.. ..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:09 PM | Show all posts
sambung please
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:15 PM | Show all posts
Tqs Tuan Tanah share story..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:50 PM | Show all posts
theflash replied at 4-9-2019 02:54 PM
https://www.facebook.com/sfaizal.faizal.501

FB TheFlash 555 kau dah tak aktif ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 12:09 PM | Show all posts
tt, mane sambungan??
da lama menunggu ni..xsabar nk tau family yg wife and ank meninggal sebab eksiden
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 01:01 PM | Show all posts
Ni klu ada update sambungan citer mmg kena baca balik, dah lupa pangkal citer
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 08:26 AM | Show all posts
tak der ke sambungan  citer lagi flash???
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya ni pernah 8 tahun dok estet kelapa sawit..memang boleh bayangkan citer flash..tapi saya ni mungkin susah nak terbuka hijab..jalan malam sorang kat kebun kelapa sawit pun x de nampak apa2.. Cuma kadang2 tolong ayah kutip relai kelapa sawit kadang berbau kari wangi sedap sgt..kadang tu dengar suara orang panggil mcm sahut menyahut..tapi tak nampak apa2.. Kuil hindu mmg byk sebab bekas estet getah. Kan..pernah la satu mlm kitorg bjln kaki keluar dr kebun dlm 1km jugak jauhnya.. Gelap nampak binatang bercahaya biji matanya..suluh2 macam rupa anak lembu tapi putih bersih membelakangkan cahaya..pastu esok pagi lalu situ..nampak rangka binatang macam dah mati seminggu..padahal setiap hari saya lalu takde bangkai di situ Itula yg misteri..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah request fren ye flash..nampak kidahbseram dari buku 555
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai yg cerita tergantung..yg cerita best2 pulak tu...misteri betul board ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 01:28 PM | Show all posts
welkembek flash
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:26 PM | Show all posts
theflash replied at 4-9-2019 02:54 PM
https://www.facebook.com/sfaizal.faizal.501

Saya ikut cerita flash dlm ni je.
Kekdg confuse, ari tu baca cerita seram dari flash atau damm?
sebab kedua2nya.

terima kasih bagi fb.  kut2 tersinggah kat situ ke.


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:29 PM | Show all posts
peachy_lurve replied at 17-9-2019 12:09 PM
tt, mane sambungan??
da lama menunggu ni..xsabar nk tau family yg wife and ank meninggal sebab eksi ...

ha..kan...
rasa pernah baca gak cita tu
ingat kita dah tertinggal ketapi, cerita tu dah khatam

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:30 PM | Show all posts
hatikudus replied at 17-9-2019 01:01 PM
Ni klu ada update sambungan citer mmg kena baca balik, dah lupa pangkal citer


ha ah, betul2 dlm kepala dah berselirat cerita dari the Flash dgn Damm.
dua2 best tu.
lps tu tak tahu kat mana nak cari dah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 02:39 PM | Show all posts

ada je yg jumpa tu, siap flash accept lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya tak jumpa pun fb flash. Dp dia gambar apa ekk
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:56 PM | Show all posts
noradaniez replied at 23-10-2019 03:19 PM
Saya tak jumpa pun fb flash. Dp dia gambar apa ekk

Search Faizal
Dp dia, tapi tunjuk baju je..warna hitam jingga

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093092s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list