Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2542
View
60
Reply

Masalah suami isteri

[Copy link]

Author: Aalia29    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-9-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai, saya ada masalah suami saya tak bernafsu dengan saya, sebulan cuma sekali, kadang2 ja bernafsu tu pun jarang2, tapi kalau perempuan kat tik tok bigo video lucah bernafsu. dia selalu ja tengok. 2 3 hari sekali nak tengok. Apa perlu saya buat? Kawan2 tolong la bagi pendapat dan cara nak selesaikan masalah ni. Tq ya kawan2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Brp berat bdn
Bdn ada bau?
Mulut ada bau?
Muka comel?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
A_4 replied at 3-9-2019 07:52 AM
Brp berat bdn
Bdn ada bau?
Mulut ada bau?

Badan jenis chubby
Badan wangi selalu
Mulut InshaAllah dakk
Comel tu boleh laa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
A_4 replied at 3-9-2019 07:52 AM
Brp berat bdn
Bdn ada bau?
Mulut ada bau?

Saya nikah dengan duda, ni perkahwinan kali ketiga, dia cakap dulu dengan bekas isteri dia pun sama. Sebelum kahwin ja nafsu, bila dah kahwin hilang nafsu tu. Dia pun tak tau kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki kau bodoh, elok je mati gantung diri. Belom dapat bernafsu, da dapat terus xde nafsu. Muka laki kau confirm hodoh, bajet2 muka handsome.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 3-9-2019 08:19 AM
Laki kau bodoh, elok je mati gantung diri. Belom dapat bernafsu, da dapat terus xde nafsu. Muka laki ...

Jangan la kecam dia, saya buntu. Tak tau apa patut buat at least bagi la pandangan sebagai lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 08:42 AM | Show all posts
baru kawen ka..
sian TT..

Somi tu... suruh dia perbaiki diri la...
ajet2 tak bernafsu kat halal... tp teringin kat harommm .. porno rajin pulok..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Aalia29 replied at 3-9-2019 08:42 AM
Jangan la kecam dia, saya buntu. Tak tau apa patut buat at least bagi la pandangan sebagai lelaki. ...

Kalau laki kau kat depan aku, aku maki kn je. Sbb laki kau gatal konek. Tu je. Elok kau potong konek laki kau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
iminidin replied at 3-9-2019 08:42 AM
baru kawen ka..
sian TT..


Dah 2 tahun. Tapi baru semalam dia bagitahu benda ni, kami gaduh besar sebab kantoi dia tengok benda2 tu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 08:54 AM | Show all posts
Aalia29 replied at 3-9-2019 08:45 AM
Dah 2 tahun. Tapi baru semalam dia bagitahu benda ni, kami gaduh besar sebab kantoi dia tengok ben ...

menda dh lama jd tabiat.. nak larang, diam2 dia tengok jugak...
selagi diri sendiri tak diperbaiki.. kawen la sampai berapa kali pun..

good luck TT.. semoga ada usaha lain dpt membantu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 08:58 AM | Show all posts
baca ni TT.
solution nya, bagi dia poligami.





Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 09:20 AM | Show all posts
capiloton replied at 3-9-2019 08:58 AM
baca ni TT.
solution nya, bagi dia poligami.

belum poligami dpt sebulan sekali
dah poligami, 2 bulan sekali
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia tgk porn x
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 09:22 AM | Show all posts
nafsu dia dah habis kat porno la tu.....tengok sambil onani, barang dah lembik mana nak ada nafsu dah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya rasa suami sis bajet hensem
Bagi dia sis tak cantik, maaflah cakap begitu
Sis kena cantikkan body dan tinggalkan dia
Heshe ada scandal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 3-9-2019 09:21 AM
Dia tgk porn x

Saya ada tanya, dia cakap porn tu tak cuma selalu tengok video perempuan buat aksi ghairah2 tu. Macam kat tik tok, bigo, kat fb. Pakai sendat2 ketat2 push-up bra macam sial lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kenal ja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 3-9-2019 09:25 AM
Saya rasa suami sis bajet hensem
Bagi dia sis tak cantik, maaflah cakap begitu
Sis kena cantikkan  ...

Ada ja kat tempat kerja yang suka saya. Geram ja tengok saya even saya pakai baju longgar tudung labuh, tapi yang pelik suami saya ja tak nafsu dengan saya. Kadang fikir gak kena sihir permisah. Tapi tah la
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aalia29 replied at 3-9-2019 09:37 AM
Saya ada tanya, dia cakap porn tu tak cuma selalu tengok video perempuan buat aksi ghairah2 tu. Ma ...

Tu la masalah laki zaman now... Dia puaskan diri dia saja dgn tgk benda tu n main sendiri.. bila dh start tgk benda yg mcm2tu.. msti yg KT seblah dia dh x selera.. mcm tgk biskut , kt Mata dok layan cheesecake hari2, msti la nafsu pun nak ciskek huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 11:20 AM | Show all posts
zulka replied at 3-9-2019 09:22 AM
nafsu dia dah habis kat porno la tu.....tengok sambil onani, barang dah lembik mana nak ada nafsu da ...

betul2. penah dgr jugak org mcm ni.dia mmg lebih bernafsu kat porno. lepastu mmg dh takde nafsu kt bini.pastu asyik masturbate sndiri last2 mati pucuk..haa tu makan dia.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088428s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list