Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7171
View
1373
Reply

~Relax Pekena Pasemboq V120~Salam Maulidur Rasul 1441H

[Copy link]

Author: sfhzuraz       Show all posts   Read mode

Post time 5-9-2019 10:09 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 1-9-2019 09:39 PM
harap2 mcm tu la. oja ada bukak thread utk nubi2 cari kedit kt bod borak. rajin dia melayan org2 s ...

mula2 bukak tu sbb sian depa kak.. xleh nk panjat tred yg kena pagar kt MPS..tu yg bukak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:11 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 5-9-2019 10:07 AM
hi oja,

jemput masuk. tp kt sini dah tak meriah mcm dulu2.

semua bod x meriah kak
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:55 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 1-9-2019 04:25 PM
@amiraira @kerisnaga @mattzzx @ciksurie @anniez08 @bianglala @SirihPinang @Fantagiro79
@cintan66 @ ...

masuk...

terima kasih ngetag nay

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:56 AM | Show all posts

hi

cari ni dulu meriah tapi ramai dah tak masuk
tu yang jadi tak meriah tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:57 AM | Show all posts
seroja23 replied at 5-9-2019 10:09 AM
mula2 bukak tu sbb sian depa kak.. xleh nk panjat tred yg kena pagar kt MPS..tu yg bukak tu.. :lol ...

dulu orang yang masuk borak ni sebab nak naikkan RP jer .. sekarang pun masih macam tu juga rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:59 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 5-9-2019 10:56 AM
hi

cari ni dulu meriah tapi ramai dah tak masuk

dulu2 depa muda2 lg. eh termasuk iol sekali la ni.
skng dh x muda sgt n mls nk porum dh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-9-2019 10:07 AM
alaaaaaa.... check in awal muharam dpt tacang 50 kaaaa???



hehehe nti kaka rate 50 kt oja. kalau oja nk ajak geng budak2 borak apa salahnya. tp kaka bg derang check in
25 kot. kang bg byk2 kaka pulak yg kena warning. lgpun derang sumer bbnu kan. bbnu tak leh pegang kedit byk2
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:00 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 5-9-2019 10:57 AM
dulu orang yang masuk borak ni sebab nak naikkan RP jer .. sekarang pun masih macam tu juga rupany ...

haah betul. dulu2 pn iol x nyembang sgt kt borak nun.
g bod lain meroyan sana sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 5-9-2019 10:08 AM
alhamdulilah..
bagus sangat..

arini pun puasa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-9-2019 10:09 AM
mula2 bukak tu sbb sian depa kak.. xleh nk panjat tred yg kena pagar kt MPS..tu yg bukak tu.. :lol ...

oh ye ke. takpelah kita yg senior ni tolonglah derang cari kedit. selain tuderang boleh jgk main sambung2 perkataan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-9-2019 10:11 AM
semua bod x meriah kak

tu la oja. sumer bod suram jer skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:06 AM | Show all posts

ingat nk puasa next week. stretttt seminggu.
ingatttt laaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 5-9-2019 10:55 AM
masuk...

terima kasih ngetag nay

hi nay

terima kasih  masuk singgah sini. . ingatkan nay dah lupa jln ke bod ni...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:07 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 5-9-2019 11:04 AM
oh ye ke. takpelah kita yg senior ni tolonglah derang cari kedit. selain tuderang boleh jgk main s ...

kita bru letak link bod ni n bod2 yg seangkatannya kat tred kita nun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:07 AM | Show all posts
seroja23 replied at 5-9-2019 10:59 AM
dulu2 depa muda2 lg. eh termasuk iol sekali la ni.
skng dh x muda sgt n mls nk porum dh.

iols dulu masuk porem saja2
lepas tu bila join borak tu macam best pulak
sebab masa tu ramai lagi
mana2 kita pergi pon mesti ada thread borak
sekarang jer limited
lepas tu berlumba2 siapa dapat medal legendrer
4 years ago memang tak bosan masuk..
sekarang masuk just nak baca gosip jer
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:09 AM | Show all posts
seroja23 replied at 5-9-2019 11:00 AM
haah betul. dulu2 pn iol x nyembang sgt kt borak nun.
g bod lain meroyan sana sini

hahahha
dulu2 i bukak thread untuk meroyan
semata2 untuk naikkan point kat bod yang i jaga
sekarang dah malas dah... tak ramai pun yang join
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:09 AM | Show all posts

so zura buat apa ni?

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:10 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 5-9-2019 11:06 AM
hi nay

terima kasih  masuk singgah sini. . ingatkan nay dah lupa jln ke bod ni...

hahaha

jalan tak lupa

tapi jalan tak jumpa jer

ni kaka tag ni

boleh lah nay berjimba2 sekajap
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:11 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 5-9-2019 11:07 AM
iols dulu masuk porem saja2
lepas tu bila join borak tu macam best pulak
sebab masa tu ramai lag ...

dulu2 meriah.
chit chat kt porum even fb dh ada time tu, ym pn ada, tapi tetap nyambang kt porum sbb nk kumpul tacang.
siap g gath lagi
gigih sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:12 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 5-9-2019 11:09 AM
hahahha
dulu2 i bukak thread untuk meroyan
semata2 untuk naikkan point kat bod yang i jaga

uol bod apa? pemurah x ngn tacang?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083999s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list