Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2536
View
45
Reply

Owner tak bagi keluar rumah sewa even notis diberi. Boleh ke report polis? Minta

[Copy link]

Author: evlinne       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-9-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 4-9-2019 02:38 PM
monthly berapa tuu.

Mahal sis. Rm600++
Kenapa??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dewa19XKangen replied at 9-9-2019 09:12 AM
nie mesti jenis barua dogg mengaku rumah sewa tu dia punya.. hak orang dbuat lagak dia tuan rumah..  ...

Ko mengata aku ke owner rumah ni? Confuse aku hahahahah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
iols ada dapat notification pm dari forummer tapi tak boleh view pm tuuu. Bengongnya porem niiii. Sesiapa yg pm iols please mention iols kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 05:43 AM | Show all posts
evlinne replied at 9-9-2019 07:18 PM
Ko mengata aku ke owner rumah ni? Confuse aku hahahahah.

ang x baca kisah kutu mengaku dia owner sewakan bilik pada orang.. sehinggalah "owner sebenar" datang melawat rumah.. dia ada satu terma kepada kapitalis newbies cam nie.. sebelum dia jadi kapitalis kaya.. dia bermula dengan cara nie.. orang panggil sewa cara sublet.. dia untung bodohkan tuan rumah sebenarnya.. ada pasal la dia buat drama kat ang tu..

https://gilahartanah.com/lelaki- ... ulan-dengan-sublet/
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat aduan polis.  Buat tuntutan Tribunal Pengguna.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 09:53 AM | Show all posts
evlinne replied at 9-9-2019 07:17 PM
Mahal sis. Rm600++
Kenapa??

oic..
btw ai pon duk condo gak. area bangsar.
tapi laku je bilik2 kat sini.

selalu range bilik macam ni laju jalan kalo description mix / expat / couple.

owner ko mmg request specific : -
-muslim
-malay
-ladies
-gents

sahaje ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.186961s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list