Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4103
View
144
Reply

NAK REPORT POLIS ATAU TIDAK

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 10-10-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 26-9-2019 12:18 PM
Manak berfirasat kes TT nee bakal menerima nasib yang sama dgn kes 1MDB

Postpone...postpone postp ...

Manak our cheap whore, tak ramai pelacur berbayar dalam ni mempunyai moral rendah seperti you. You know well a whore is socially unaccepted

Jarang I tidak kenal sundal kesurupan. Apa-apa yang kotor, semua makanan kamu manak. Tidak setaraf perempuan dara yang bersih dan independent sepertiku

Nyah dari sini ya najis  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Seyes iols fenin tak faham.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 11-10-2019 10:20 PM
Seyes iols fenin tak faham.

Thread keluarga biol......keluarga 69........

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-10-2019 07:38 PM
Manak our cheap whore, tak ramai pelacur berbayar dalam ni mempunyai moral rendah seperti you. You ...

Nee manak nak sambung habaq manak kat hang.......pelacur kat luar tuh pun probably tak sebangkai perangai hang, utk menzalimi mak sendiri ......

Anyway hang nak sebut hang nee spesis dara yang belum tentu daranya kah???



Take my advice ...get your mom real professional help ...or hang racun kan dia aja.....kecuali hang nak dia terus  hidup dalam keadaan bangkai bernyawa seperti hang........

Paham nee kan???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 11-10-2019 10:46 PM
Thread keluarga biol......keluarga 69........

Hehe
Ramai dh post yg sm mcm u
Sama lh kita ni
Peringkat awl mmg pyh nk phm
Keep on bc melalui penjelasan2 forummer yg lain then br I get it the story

Btw tt...ayat uol x mcm ayat forummer lain
Uols sabahan or sarawakian?
Seriously mmg pyh nk faham






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list