Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
796
View
51
Reply

[Pelbagai] TAK KENAL MAKA TAK CINTA

[Copy link]

Author: bcomplex       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-8-2019 05:43 PM | Show all posts |Read mode
Hai korang, ada tak pengalaman korang pasal
istilah TAK KENAL MAKA TAK CINTA
tak semestinya pasal cinta/jodoh/kahwin je kan
mesti ada apa apa yang korang x suka sangat
pastu boleh jadi suka sangat sangat

kalau sy la antaranya ialah
dari kecik x suka makan kambing
sebab x pernah makan sekali bila
dah pandai makan kambing oooooo sedap gila rupanya
hihihihi

jom cerita pengalaman korang pulakkkk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeee saya dulu masa sekolah tknak sgt kos sekarang yg saya study. Dah study ni in love pula dengan kos ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 07:50 PM | Show all posts
dulu kurex xkenal sis vokuru, sekali kenal urm macam belangkas di pinang dua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 07:51 PM | Show all posts
diggerr replied at 29-8-2019 07:47 PM
Yeee saya dulu masa sekolah tknak sgt kos sekarang yg saya study. Dah study ni in love pula dengan k ...

amik kos apa tu ? dekat mana
sis dlu dekat ukm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 07:52 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 29-8-2019 07:50 PM
dulu kurex xkenal sis vokuru, sekali kenal urm macam belangkas di pinang dua

sis x pahammm.......ampun hihi
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 07:55 PM | Show all posts
bcomplex replied at 29-8-2019 07:52 PM
sis x pahammm.......ampun hihi

soalan kbat tu sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 29-8-2019 07:55 PM
soalan kbat tu sis

Ampunnnn... Kena berguru nampak nya ni hihi
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 10:32 PM | Show all posts
dulu macam pelik je dengar orang
makan Nasi Arab..

sekali try.. Masya Allah nikmatnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 29-8-2019 10:32 PM
dulu macam pelik je dengar orang
makan Nasi Arab..


Nak nak pulak nasi Arab Kambing mmang embek embek lah jawapan nya
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 09:38 AM | Show all posts
dulu masa kecik iols tak suka tidur.. dah besar ni tak sangka iols rasa tidur tu adalah nikmat dunia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2019 09:41 AM | Show all posts
awanysss replied at 30-8-2019 09:38 AM
dulu masa kecik iols tak suka tidur.. dah besar ni tak sangka iols rasa tidur tu adalah nikmat dunia ...

ok lah ini kelaka
nape kecik kecik tak suka tido ye
kalau sy memang suka haha
tp bila da beso dah tak banyak masa nk tdo
hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 10:27 AM | Show all posts
bcomplex replied at 30-8-2019 09:41 AM
ok lah ini kelaka
nape kecik kecik tak suka tido ye
kalau sy memang suka haha

org kata kalau jenis yg susah tido masa kecik2 ni budak bijak
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 11:04 AM | Show all posts
yelar TT, iols pun dah meningkat umur ni asyikla craving lamb chop.

ikan ayam tak lalu da.dah kena beli kambing sokmo. mahal

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2019 11:25 AM | Show all posts
awanysss replied at 30-8-2019 10:27 AM
org kata kalau jenis yg susah tido masa kecik2 ni budak bijak

kena suh anak jgn tido ni hihi
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 03:52 PM | Show all posts
Dulu tekak ni tak boleh nak terima nasi kerabu sebab nasi dia color biru. Macam pelik je.
Tapi bila dah rasa sekali, uishhhh sedap rupanya lagi2 makan dgn ikan keli panas2 baru goreng.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2019 03:58 PM | Show all posts
nadiaaziz56 replied at 30-8-2019 03:52 PM
Dulu tekak ni tak boleh nak terima nasi kerabu sebab nasi dia color biru. Macam pelik je.
Tapi bila ...

sama la nad, ai dlu sebelum jatuh cinta dengan nasi kerabu
langsung x hairan tp sekarang hari hari mauuuuuuu
paling suka kalau dengan telur masinnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 05:42 PM | Show all posts
nadiaaziz56 replied at 30-8-2019 03:52 PM
Dulu tekak ni tak boleh nak terima nasi kerabu sebab nasi dia color biru. Macam pelik je.
Tapi bila ...

try dengan daging bakar plis. ya ampun ancaman dia tu menerkam jiwa. nak nak sambal lebih budu lebih. marveless
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 29-8-2019 07:50 PM
dulu kurex xkenal sis vokuru, sekali kenal urm macam belangkas di pinang dua

Hahahahana terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I dulu tak suka drive, takut, ambik lesen lepas spm, tp lepas degree, 1st job baru start bawak kete, siap kena ada kete untuk kerja. Now kena transfer jauh pon ok je, anytime boleh drive jauh2 last minute pon..syok plan layan highway..haha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2019 07:34 PM | Show all posts
nanasno replied at 30-8-2019 05:42 PM
try dengan daging bakar plis. ya ampun ancaman dia tu menerkam jiwa. nak nak sambal lebih budu leb ...

helok helok nasi tu mcm sihat sket
tp memang suka nasi kabu sedap sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088512s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list