Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9791
View
93
Reply

Dalam "SweetDreams", Hanya Nasz Sally Dan Yusuf Bahrin Layak Dipuji

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-8-2019 11:03 AM | Show all posts |Read mode
Drama "SweetDreams" baru sahaja habis tayangan, walaupun ada kritikan terhadap lakonan Mira Filzah atau pujian terhadap rupa Ben Amir yang membuatkan para gadis "pecah ovari", tumpuan warganet juga teralih kepada pasangan kedua drama ini yang tidak kurang sweetnya.
Nasz Sally dan Yusuf Bahrin mencuri tumpuan SweetDreams. Foto: Instagram





Watak pasangan itu juga boleh dikatakan "rare" dalam drama Melayu, yerlah selalunya pasangan sweet ni mesti lawa dan kacak belaka, pendek kata rupa lah yang penting walaupun kemahiran berlakon seperti "kayu".

  



Nasz Sally memainkan watak Farah dan Yusuf Bahrin sebagai Amar, kedua-duanya sahabat baik kepada watak dilakonkan Mira Filzah dan Ben Amir.


  



Rata-rata warganet memuji keserasian dan keberkesanan lakonan mereka.


Comel scene. Foto: Twitter


Lawak. Foto: Instagram



Boleh la kan, menarik juga sesekali mengubah tumpuan drama kepada pasangan yang tidaklah memberikan tanggapan kepada peminat bahawa "hanya mereka yang cantik dan kacak berhak bercinta manis bak gula".

Sweet.......Foto: Instagram




Apa-apa pun harapnya lebih banyak watak sebegini ditayangkan dalam drama Melayu. Orang kata lebih realistik dan memberi peluang kepada semua pelakon yang berbakat.


Tahniah Nasz dan Yusuf!  - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sean lee pun ok kan? Iols x tgk drama ni tp slalu tgk sedutannya kat ig sean
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:14 AM | Show all posts
watak dua ni penceria suasana.. ok laa kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:28 AM | Show all posts
anak aku cakap pompuan ni cam muka teacher dia.. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Wooowwww hensemnya yusuf.. Semoga boleh rapatkan sesama dahi dengan yusuf
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:31 AM | Show all posts
jahatnya ngutuk pasal leher wakkakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:32 AM | Show all posts
Oh dah habis yer citer ni. Suka tengok mereka berdua. terhibur sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:33 AM | Show all posts
merembes air liur tengok mamat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dedua ni bikin gelak sajaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka carl.
Ayat dia plg win. Dalam aku mengejar cinta manusia aku bertemu Tuhan
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:37 AM | Show all posts
watak farah tu mmg hidup dlm drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:48 AM | Show all posts
rupa lah yang penting walaupun kemahiran berlakon seperti "kayu"


Sesuai sangat ayat ni untuk heroin drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:53 AM | Show all posts
betul.. suka lakonan diorg ni.. dua2 boleh pergi jauh. Yusof ade rupa leh jadi hero, sally pun best sgt.
lagi satu si datin nina juren..

hero n heroin tenggelam... lagi2 dok bila nak bercakap pakai phone.. rimas aku.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:54 AM | Show all posts
ok la ada watak salingan untuk menghiburkan  selain bos puteri dengan lola  
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
So nk cakap farah tu tak cantik ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling suka watak Tuan Fadhil...
Bila Tuan Fadhil dan Farah bergabung memang lawak gler.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
jarikuku replied at 29-8-2019 11:37 AM
watak farah tu mmg hidup dlm drama ni

Sebelum ni penah nampak dia berlakon cite kelakar apatah yg kamal adli pun berlakon tu.
Mcm parodi gaklaa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:16 PM | Show all posts
haah watak tambahan lg best dari hero dan heroin..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak tengok drama ni.. Tapi aku suka la watak si  Nasz Sally ni.. Menjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:21 PM | Show all posts
Tak berminat tengok drama mimpi ni tapi this Sally memang best jah berlakon . 1st time tengok dia dalam tele raya tahun ni dengan Zulin.

Si Yusuf tu dengan facial hair semua iras laki Wawa Zainal pulak. Tak tahulah kalau clean shave rupa lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115187s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list