Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
689
View
6
Reply

Mencari kawan lama di seksyen 1, wangsa maju

[Copy link]

Author: Legend1010    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-8-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam semua, ada sesiapa yang dapat bantu saya mencari kawan lama saya bernama Amir (nama panggilan), nama sebenar azmil / azmir x silap saya. Berasal dari alor gajah melaka, berumur lingkungan 35-37 thn. Pernah bekerja di cycle & carriage PJ sebagai mechanic, 3 beradik dan dia yang bongsu x silap saya. Saya lost contact last tahun 2005, gambar pun x de simpan, dia budak motor rxz dulu waktu saya kenal dia. Harap sangat sesiapa kenal dia dpt bantu saya. Saya dah cuba di fb page wangsa maju dan sewaktu dengannya tapi tiada respond tepat. Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dapat bertemu kembali...I pun ada dua orang kawan satu u time 2006/7 dekat alor gajah dulu nk dijejaki..siap pergi umah ape sume tapi bila pindah dah lost contact.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bunga88 replied at 29-8-2019 08:35 AM
Semoga dapat bertemu kembali...I pun ada dua orang kawan satu u time 2006/7 dekat alor gajah dulu nk ...

Alaaa sedihnya baca.. x silap saya dia masih di wangsa maju. X tahu lah. Harap sangat dpt jumpa sekali jadilah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ingat nama penuh tu boleh jgk google..ni ingat muka je. Huhu..Friendster ke apa pun x sempat add time tu. Hoho

Anyway harap ade la progress..kadang2 teringat kat diorg.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya bila teringat menangis di buatnya. Agaknya ada salah saya pada dia. Gambar dia dah lama buang since tahu dia dah kahwin. Cuma niat nak cari ni, nak minta maaf seikhlas hati. Rasa bersalah membunuh rutin saya ni.  
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Good luck kepada TT. Semoga dapat bertemu dengan orang yang dicari.

14_10.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 2-9-2019 10:02 AM
Good luck kepada TT. Semoga dapat bertemu dengan orang yang dicari.

Hi wakk tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087540s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list