Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
2113
View
71
Reply

Forumers Feveret Korang

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 22-9-2019 05:33 PM
ni la dia otto yang derang dok sebot sebot tuuu. meh la masuk bod sejarah banyak pakcik tulih arti ...

ok nnt la kita jengah sana ya uncle
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 30-8-2019 12:09 AM
Itu lah, aku harap ada lah yang masuk meminang dan terima diri ini seadanya.
Seadanya = tak hands ...

Chuols favorite gak IRL
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-9-2019 07:25 PM
Chuols favorite gak IRL

Alhamdulillah. Ada juga yang faveret aku IRL. Aku tak minta banyak, aku harap kau dapat tubuhkan satu fan club buat aku. Dengan ini aku melantik kau menjadi Presiden pertama kelab VeneEmpire.

Terdapat beberapa pakej muka Veneer disediakan, gay mutilator, lgbt friendly, hot summer ready stock!, bare and fully naked pre order only!
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 29-9-2019 12:37 AM
Alhamdulillah. Ada juga yang faveret aku IRL. Aku tak minta banyak, aku harap kau dapat tubuhkan s ...

Lempang nak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 29-9-2019 12:47 AM
Lempang nak?

Nak. Sekejap ye, nak hantar live location. Ok done.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 29-9-2019 12:53 AM
Nak. Sekejap ye, nak hantar live location. Ok done.

Ok lah ok la.nk namakan apa fan club tu? Sapa penaung? Apa2 gift nk bg fan, beli dgn sy tau. Follow ig sy 'rayahamper'. Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
marquez, arwah racerx, anya, ajinomoto, intan(buku dan kesusasteraan), crankshaft, onEdge ....

ramai yang gempak2.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 03:08 PM | Show all posts
adik peterpan17
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 09:02 AM | Show all posts
aku suka Vokuro/Changa
Walau radikal tapi byk komen dia yg sinikal sbnrnya
Pastu aku suka jgk baca komen Stinger ke apa ke kat bod family
ni jenis yg reverse psychology pya komen
secara am aku suka je semua forumer
sbb ada byk komen yg kdg2 buat aku bepikir

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:48 PM | Show all posts
chandrahusin replied at 22-10-2019 09:02 AM
aku suka Vokuro/Changa
Walau radikal tapi byk komen dia yg sinikal sbnrnya
Pastu aku suka jgk baca ...

skrg stinger lepak kat bod cinta tu hah..
agaknya tgh fefeling tgh bercinta ke apa ke...
aku saja sakat tanye dia rupa dia mcm ridzuan hashim ke..tobat dah tak mo tegur aku..hahahaha.


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:18 PM | Show all posts
yuki812 replied at 19-11-2019 01:48 PM
skrg stinger lepak kat bod cinta tu hah..
agaknya tgh fefeling tgh bercinta ke apa ke...
ak ...

aku mcm konfius plk stinger/mannak/lava tapi komen2 yg mcm ni jenis yg mmg kena paham
yg tersirat di sebalik yg tersurat
aku selalu mcm boleh decode plk tu yg tersurat
entah2 aku overthink
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupon baru join tp ramai yg melekat di hati cuma nama plk aku lupa..astagaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082130s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list