Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2007
View
68
Reply

Forumers Feveret Korang

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 7-9-2019 10:24 AM
my fav is @Buritan cuz she rocks!

Hahahaha.. aku yg mulot jahat ni ko kata rock.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 7-9-2019 02:25 AM
Hahahaha.. aku yg mulot jahat ni ko kata rock.. hahaha

ye la rocks lerr
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 7-9-2019 10:24 AM
my fav is @Buritan cuz she rocks!

Apa khabar laa nii
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 10:29 PM | Show all posts
ai suka forumer nolya sebab hujah dia islamik tapi tak extremist bahkan disampaikan dgn penuh berhemah dan ilmu2 yg diberikan tepat menemui sasaran gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 7-9-2019 12:01 PM
Apa khabar laa nii

baikk.. kakak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-9-2019 11:15 PM
baikk.. kakak?

Alhmdlh.. sihat.. masih lagi Allah belas padaku wpun diriku byk dosa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut la semenjak dua menjak ni asyik terbatuk aje pakcik. Ramai nau yang memanggil pakcik rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 27-8-2019 11:25 PM
Boad HML Pakcik Otto opkos la.. Bod hantu The Flash, Dammerung dan JokesCop

Aci tak mcm tu T ...

Pakik lebih respek kan ko dari yang lain. Pakcik faham benar dengan level pemikiran orang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 27-8-2019 11:34 PM
suka baca penulisan yang penuh informatif pakcik@OttoVonBismark ..

selain itu beliau seorang yan ...

Pakcik suka EvieWanKenobi sebab dia paling rajin cek in dalam setiap thread pakcik. Trimass nak atas setiap support yang diberi. Terharuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 27-8-2019 11:39 PM
Suka juga pakcik otto dgn tagline nye mtk sejuta kredit tp smpi skrg xdpt sejuta kredit tu

Kaaaannn ? Sampai sekarang tak pernah dapat. Ada la hari tu dapat 300 lebih smod bagi. Tapi ada orang bising kata pakcik dapat banyak sangat terus kena tolak balik. Bila la nak dapat sejuta kredit. Huhu....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 28-8-2019 01:46 AM
Aiolzs suka acik Otto..pastu doc ipes..tp jrg2 dah nampak doc ipes..acik otto sbb original artikel,g ...

Pakcik menulis mengikut apa yang pakcik pikir aje nak. Tak sangka pulak pakcik yang korang suka. Trimasss sangat sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
MFR_IN replied at 28-8-2019 02:24 AM
suka penulisan @OttoVonBismark

suka komen2 dari @sarah82 yg berilmiah, @CiliPadiSedap dalam bhan  ...

Habis semua ko petik. Ko pun salah seorang yang tak pernah miss cek in dalam setap thread pakcik nak. Trimasss sangat sangat pakcik ucapkan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejujurnya, pakcik suka juga kat lava. Konsep dia berani karena benar. Keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 14-9-2019 03:36 AM
Pakik lebih respek kan ko dari yang lain. Pakcik faham benar dengan level pemikiran orang.

Pakcik... Lama tak nampak.. Sihat?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka kaka @noraidil_06 , sembang dgn dia d forum mula2 dulu terasa sembang depan2...


Dan doc ipes...

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya suka kaka @Hana. Masa tu saya rajin berkuntum kat board FD.
Lama dah tak nampak beliau.
Ayat faveret dia redhooooo, berapa banyak o dah. Sarkastik sungguh. Hahhaha.
Komen2 dia dlm isu rumahtangga sangat realistik. Kalau jumpa komen dia saya mesti baca.

Sekarang2 ni, malas dah saya jenguk FD sbb ada satu forumer tu sangat menjengkelkan. Tak tau, hidup lagi ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:39 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 13-9-2019 07:39 PM
Kaaaannn ? Sampai sekarang tak pernah dapat. Ada la hari tu dapat 300 lebih smod bagi. Tapi ada or ...

ooo ini otto, okayla kita bagi 10 je kedit ...nak bebanyak kena bukak topik awesome eh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:33 AM | Show all posts
adila39 replied at 19-9-2019 02:39 AM
ooo ini otto, okayla kita bagi 10 je kedit ...nak bebanyak kena bukak topik awesome eh

ni la dia otto yang derang dok sebot sebot tuuu. meh la masuk bod sejarah banyak pakcik tulih artikel dalam tu.  nak buka topik ohsem dalam ni.... pakcik pun tak tau nak cakap pasal apa nak.... nak cerita pasal pengalaman putus kawan ke dapat kawan baru keee. nanti nanti lah ye nak.

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:35 AM | Show all posts
adila39 replied at 19-9-2019 02:39 AM
ooo ini otto, okayla kita bagi 10 je kedit ...nak bebanyak kena bukak topik awesome eh

kasik la sejuta. dari dulu pakcik mintak tak pernah dapat sampai la keharini
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 22-9-2019 05:35 PM
kasik la sejuta. dari dulu pakcik mintak tak pernah dapat sampai la keharini

kita pun kedit ciput. mod plg sikit kedit ni.. hehhee...

alaaa bukan topik kawan je, tips kehidupan ke.. how nak be a survivor ke... i can sense otto ada that quality
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080406s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list