Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1977
View
68
Reply

Forumers Feveret Korang

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-8-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-8-2019 07:25 AM
Boad HML Pakcik Otto opkos la.. Bod hantu The Flash, Dammerung dan JokesCop

Aci tak mcm tu T ...

Ok la bole la sis tapi elaborate la kenapa suke baca tulisan forumer itteww ekekeke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suke purple_desire dan fantasycreation sbb dorg ni soft je bile tegur2 or komen2

Sarah82 coz berfakta..iols pn jenis suke baca fakta

Lava pun iols suke sbb dia sebagai check and balance. Lagipn rajin je dia up thread semasa walau ayat hencapan dia mcm makanan ruji. Part maki smpai petik mak ayah tu mmg xsuke la

Cilipadisedap pun suke..jenis sound tepek tanpa kompromi tapi kelakar

Seribulan opkos momod plg pemurah..bnyk membantu untuk panjat pagar

Bnyk lg forumers yang feveret kalau tak mention jgn kecik hati yach

Ps kalau xfaham, iols meols = saya, chuols = korang hahahaha std la ayat pasar forum bknnya dbp

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 10:45 AM | Show all posts
Lava - febret sepanjang hayat
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 28-8-2019 02:44 AM
Iols suke purple_desire dan fantasycreation sbb dorg ni soft je bile tegur2 or komen2

Sarah82 coz ...

aha... baiklah.. mekasih for the meols eols tu.. awak pun not bad. keep it up.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 28-8-2019 10:37 AM
Ok la bole la sis tapi elaborate la kenapa suke baca tulisan forumer itteww ekekeke

Hahahaha.. Hat 3 bod hantu tu.. Citer hantu depa Best...

Pakcik otto mcm biasa sejarah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MFR_IN replied at 28-8-2019 10:24 AM
suka penulisan @OttoVonBismark

suka komen2 dari @sarah82 yg berilmiah, @CiliPadiSedap dalam bhan  ...

Mana ada ilmiah.. Merapu byk.. Hahahaa.. Maluuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 03:31 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-8-2019 04:41 AM
@7th is my current favorite. Sbb Komen dia best. Ramai yg iols suke. Tp Masa merubah segalanya gitu. ...

padan lasampai tumpah kopi pagi tadi. nanti aku belanja air nyira tepi sungai Temerloh

terkial nak hadam term korang sorang-sorang bila start sembang berjemaah. tapi seriously berbaloi mengular dalam ni.


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
7th replied at 28-8-2019 03:31 PM
padan lasampai tumpah kopi pagi tadi. nanti aku belanja air nyira tepi sungai Temerloh
terkial ...

Chuols meols iols noks nk hencap sape? Sila translate
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:05 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-8-2019 02:35 PM
Chuols meols iols noks nk hencap sape? Sila translate

kawan Google aku cakap :

korang, aku ni nak kutuk siapa?

ahahahha jemmmm!!!

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:28 PM | Show all posts
suka forumner yg berbudi bahasa bila memberi komen... (mostly org2 yg dah senior, "pangkat" besar2 dah kat dlm forum ni...

bukan mcm skrg,
lately byk forumner yg baru2 , bagi komen2 yg agak biadap.. tak puas berbiadap kat IG artis, terbawak2 perangai buruk tu sampai ke sini...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:44 PM | Show all posts
i suker @Syd
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 28-8-2019 04:44 PM
i suker @Syd

Amboi..suke yang legenderer sajork hahahaa
Iols pn suke sheols walaupun so obses dgn KJ

Haih
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 05:01 PM | Show all posts
Victorioussss replied at 28-8-2019 04:59 PM
Amboi..suke yang legenderer sajork hahahaa
Iols pn suke sheols walaupun so obses dgn KJ

sheols ke heols @Syd ni?..x kisah laa kan janji citer dia best
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 10:57 PM | Show all posts
@Victorioussss adalah kegemaran aku setakat ini. Kalau tidak kerana beliau, tiadalah thread ini.
Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 29-8-2019 10:57 PM
@Victorioussss adalah kegemaran aku setakat ini. Kalau tidak kerana beliau, tiadalah thread ini.
Te ...

Esok nak sarapan ape..iols blnja

Aww
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:34 PM | Show all posts
Victorioussss replied at 29-8-2019 11:20 PM
Esok nak sarapan ape..iols blnja

Aww

Kita sarapan pukul 11:59am ye. Boleh lajak lunch terus, lepas tu aku nak
gi masjid untuk solat Jumaat berjemaah. Aku nak sarapan nasi berlauk.

Nampak seperti ciri ciri lelaki soleh tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 29-8-2019 11:34 PM
Kita sarapan pukul 11:59am ye. Boleh lajak lunch terus, lepas tu aku nak
gi masjid untuk solat Ju ...

Wow lelaki lindungan kaabah ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 12:09 AM | Show all posts
Victorioussss replied at 29-8-2019 11:44 PM
Wow lelaki lindungan kaabah ni

Itu lah, aku harap ada lah yang masuk meminang dan terima diri ini seadanya.
Seadanya = tak handsome, hitam, gemuk.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2019 04:56 PM | Show all posts
Ramai sangat favourite. Nak sebut ke?!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
my fav is @Buritan cuz she rocks!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list