Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2064
View
70
Reply

Forumers Feveret Korang

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-8-2019 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi korang

Mostly kite berforum ni baca posting dan komen dari forumers. Tentunya ada forumers yang menjadi feveret korang dari berdasarkan penulisan mereka dari bahasa, lawak, idea dan sarcasm yang mencuit hati

Oleh itu boleh la listkan 1-3 forumers yang jadi feveret korang dan sentiasa ternanti nanti thread atau komen mereka

Hanya forumers yang korang suka kalau forumers yang korang benci tu, xpayahla share kat sini bole simpan dalam hati je wuwu..
Agar thread ni jadi thread yang positif dan memberi senyuman kepada mereka yang disebut

Juga boleh jadikan sebagai panduan bagi forumers lain mcm iols supaya mengenal pasti forumers yang posting best, funny dan ilmiah

Hanya berdasarkan dlm forum je berkaitan tulisan posting dan komen mereka. Kalau nak tulis suke feveret kat forumer tu sbb dia kacak, cantek, test market, skandal korg, hot stuff dan sebagainya tu tak payahla

Forumers feveret termasuk momod sekali yach! Nak feveret admin9 skali pun bole mihmihmih

note :- momod kalau rasa benang ni tak bole bla mohon humbankan sajork tq

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
@7th is my current favorite. Sbb Komen dia best. Ramai yg iols suke. Tp Masa merubah segalanya gitu.

Hai Vic lama x nmpk
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 06:17 AM | Show all posts
mana dia peyno ? dah 3 tahun tak dgar cerita
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Boad HML Pakcik Otto opkos la.. Bod hantu The Flash, Dammerung dan JokesCop

Aci tak mcm tu TT?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Poojaan hati kanda @pyropura aka tukang pacak tiang kuil haram
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:34 AM | Show all posts
suka baca penulisan yang penuh informatif pakcik@OttoVonBismark ..

selain itu beliau seorang yang peramah dan
mesra alam..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je febret aku. Nk sebut ke xnk?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka juga pakcik otto dgn tagline nye mtk sejuta kredit tp smpi skrg xdpt sejuta kredit tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 28-8-2019 07:37 AM
Ramai je febret aku. Nk sebut ke xnk?


nama akk x de, siap!
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-8-2019 07:49 AM
nama akk x de, siap!

Awal2 da kena ugut hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 28-8-2019 08:11 AM
Awal2 da kena ugut hahaha

Hahahaahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-8-2019 08:13 AM
Hahahaahhaha

Xnk la bgtau kak. Nnt pilih kasih. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada bbrp poremer yg kaka suka baca komennya yg kdg informatif dan kdg cam lawak pun ada

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 09:36 AM | Show all posts
ade pencalonan utk si Kurex?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs suka acik Otto..pastu doc ipes..tp jrg2 dah nampak doc ipes..acik otto sbb original artikel,garapan n olahan sndiri,wayyyyyyy better drpd reputz cari y sekadar kopipes jah..

Doc ipes mcm biasa laa,sharing psl medical thingy..sorg lg......urm....xde dh kot..sekadar touch n go je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
suka poremer yg bijak bila menulis, sopan and x guna bahasa kasar or tulis short form.. uall meols ni.. sbb kita x faham.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua aku suka.. Tak reti nak lebihkan yg lain dgn yg lain.. Setakat gaduh tu biasalah, belum tahap nak benci..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 10:24 AM | Show all posts
suka penulisan @OttoVonBismark

suka komen2 dari @sarah82 yg berilmiah, @CiliPadiSedap dalam bhan org tapi betul juga apa dia ckp

suka momod pemurah @noraidil_06 ,  @seribulan @winamp05

ada lagi lupa dah.

habis semua ku seru.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-8-2019 05:41 AM
@7th is my current favorite. Sbb Komen dia best. Ramai yg iols suke. Tp Masa merubah segalanya gitu. ...

Hi kaka..ade je mereput nia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090737s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list