Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5485
View
106
Reply

UPDATE 4/9/2019: Ada benda menumpang main dengan teddy bear aku

[Copy link]

Author: jijilaaa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-9-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Panjang citer kau dik, tp akak baca smpai habis,

Fuhh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh... apasal terbaca pulak ni... baru   tgh fikir nak beli second hand home...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 12:21 PM | Show all posts
Anak2 saya suka gak mainan patung ni...terutama patung my little pony...tapi jenis main harini esok jahanam la...tak dan kot dia nk tumpang...klu tumpang pon esok sure kena campak pastu ambik balik main pastu lambung lagi dan lagi...berkali2 sampai la kami buang
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 03:12 PM | Show all posts
azlinazakarya replied at 5-9-2019 05:35 PM
Aduhh... apasal terbaca pulak ni... baru   tgh fikir nak beli second hand home...

beli 1st hand pong.. ada je yg mmg dah menetap.. kalau da mmg area dorang

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 5-9-2019 11:10 AM
aku dgn teddy bear mmng tak baik relationship..byk sejarah seram. dari tedybear adik kt umah lama du ...

X perlu kot ckp x suka pemberian org.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:26 AM | Show all posts
jijilaaa replied at 27-8-2019 05:13 PM
ruqyah tak berani pasang, takot ada yang menjerit histeria kang. Tapi surah al baqarah, al waqiah, ...

Ustaz Darul Syifa' yg scan aku dulu pun pernah cakap macam ni. Alang2 dia scan tu mintak tolong scan rumah aku kat kampung sekali. Rumah tu aku dah tau ada benda, sekadar nak tau apa pandangan ustaz tu je. Kata ustaz, memang rumah tu ada benda. Dulu 4 ekor, sekarang tinggal sekor. Lagi 3 ekor dah dibuang oleh arwah tok sedara aku. Yg sekor tu pulak macam penghuni asal tapak rumah tu. Dia yg jaga. Dia tak kacau orang, tapi kalau ada org yg sakit, sakit tu akan berpanjangan atau jadi makin teruk (dalam family aku dah 3 orang meninggal). Ustaz tu kata, nak buang boleh. Tapi kalau dia tak kacau, biarlah. Takut nanti dia marah n boleh bawa mudarat kat sape2 yg duk dalam rumah tu. Jadi buat masa ni aku ambik keputusan tak buat apa2 kat rumah tu. Lagipun tak ada orang duduk, tapi radio ayat Quran selalu pasang 24 jam non stop.


Btw, aku pun minat dengar MJ12 dari awal sampai habis. Kecuali bila Pak Raden call....faham2lah tu tandanya dah boleh tido
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
alamak ada teddy bear besar jugak la.. tp lunyai dah kena peluk bertahun.. hmmm nak buang jgk ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076175s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list