Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
601
View
11
Reply

Ada tak software Buat video yang murah dan mudah?

[Copy link]

Author: rayriff    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-8-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Saya plan nak buat video untuk ajar budak-budak kat sekolah. dah banyak google cam powtoon ke animaker dia punya fee boleh tahan mahal sebab dalam usd. pastu kena bulan-bulan bayar. saya nak buat benda ni pon sekadar nak tolong2 orang. kalau ada duit atau extra income leh la invest kat macam tu.

siapa ada cadangan software yang buat. jangan cakap powerpoint. sebab power point takde gambar bergerak tu huhu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan budak2 kat sekolah. budak2 sekolah. silap tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 07:34 PM | Show all posts
torrent jah...jah
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 07:58 PM | Show all posts
nak software deepface tak? template muka vokuru dalam toilet?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 08:04 PM | Show all posts
cuba tengok synfig. software ni open source

https://www.synfig.org/

untuk tutorial bole tengok kat youtube

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-8-2019 07:58 PM
nak software deepface tak? template muka vokuru dalam toilet?

tak nak kaka. murung i
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 26-8-2019 07:34 PM
torrent jah...jah

torrent? ada nama specific untuk di search? jenis nama software
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rayriff at 26-8-2019 09:56 PM
ironclad replied at 26-8-2019 08:04 PM
cuba tengok synfig. software ni open source

https://www.synfig.org/


orait tq @ironclad skang i dah tau ada software pencil2d, blender ngan ni. nak kena buat research n try2 dulu mane yang sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 26-8-2019 10:52 PM
rayriff replied at 26-8-2019 06:21 PM
bukan budak2 kat sekolah. budak2 sekolah. silap tu


Ajar pakai video maker je awak. Kawan saya pengurus PI1M buat bengkel videomaker, kemain budak2 buat video tutorial menanam pokok bunga. Siap title, lagu , caption

Untuk yang berbayar, canvas.com boleh bikin video cantik2. WYSIWYG je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 10:54 PM | Show all posts

yang ini dah cuba?

klik ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-8-2019 10:51 PM
Ajar pakai video maker je awak. Kawan saya pengurus PI1M buat bengkel videomaker, kemain budak2  ...

okey, nanti i usha satu2. tq dear!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 26-8-2019 10:54 PM
yang ini dah cuba?

klik ni

banyak jugak pilihan. tq mod!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090414s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list