Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
677
View
12
Reply

[Cerita] isteri yang tak pernah bersyukur

[Copy link]

Author: harnezz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-8-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
di sebuah pekan kat selangor ada seorang penjual haiwan qurban sedang mepromosikan daganganya dengan sound system....(suara pasti bising sedikit lah) kebetulan sepasang suami isteri tumpang lalu kat jalan depan stan dia.

* Penjual kambing
"Tuan-tuan dan puan-puan, kambing jantan ini dari banglades sangat kuat, 5 dalam sehari boleh ML dengan kambing betina" ...

*seorang ibu yang mendengar promo sang pedagang kambing diam-diam mencubit suaminya:
"Lihat ayah 5 sehari, boleh tahan tak ..?"( )

SEKALI LAGI..
*Penjual kambing ...
"Tuan-tuan dan puan-puan, ini kambing dari arab sambil (tunjuk kat kandang sebelah kanan) lebih tahan 2ganda dalam sehari boleh ML 10 masih strong juga.....

*si Ibu mencubit suaminya sekali lagi:
"Lihat Ayah.... hanya makan rumput pun boleh tahan 10 kali ayah... !!!"(emoticon )

Rasa sabar sang suami dah habis dengan wajah memerah karena menahan emosi bertanyalah dia dengan suara setengah teriak kepada sang penjual kambing itu.


"Bang !! ... Apakah kambing itu ML10 sehari juga dengan betina yang sama atau tidak ...?"

* Penjual kambing
"Tidak tuan pastinya dengan betina berbeza-beza '

* AYAH*
"Tengok bu dengan betina berbeza kan... ibu iklas?.......andai dengan perempuan berbezabeza bapak pun mampo juga la ...(emoticon)

pada akhirnya sang isteri dibuat diam seribu bahasa...sambil tarik tangan suami cepat2 ajak pergi..(pastinya sambil khas wanita)
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
  adoi memacam la
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Gud job ayah
Selegho bosa ibu ni  
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 03:32 PM | Show all posts
amboiii...tak cukup cukup ibu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 09:22 PM | Show all posts
Maka... Bersyukurlahhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 11:26 PM | Show all posts
mesti y laki tu rasa ha
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 11:53 AM | Show all posts
napsu kuda ibuk ini
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 03:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list