Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1821
View
32
Reply

[Tempatan] Dah kenapa asyik myvy?

[Copy link]

Author: orgsepang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-8-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Screenshot_2019-08-24-23-00-52-1.png
Screenshot_2019-08-24-23-01-04-1.png
Sumber: kosmo online
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa sebab myvi mendominasi jalan jalan raya di mesia
Jadi mmg banyak kes melibatkan.myvi

Kalau kete yang x vagi signal? Tu babi...
Pemandunya mmg xdak otak
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 08:26 AM | Show all posts
takziah..

mybih mendonia
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 09:37 AM | Show all posts
Myvi weh. Pemende myvy?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kate handing perodua termasuk myvi ni xbest...mgkinla myvi plg byk atas jln sbb tu eksiden asek2 myvi ,tp byk ies hilang kawalan kn
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Fettybombom replied at 25-8-2019 12:07 PM
Org kate handing perodua termasuk myvi ni xbest...mgkinla myvi plg byk atas jln sbb tu eksiden asek2 ...

Tu satu hal. Lg satu driver yg bwk myvi selalunya stok2 batak mcm
naik lambo., kalau kt highway tu cucuk kemain rapat lg. Nak aje aku brek., pastu muke dpt potong kete kemain kerek.,
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab myvi yg.ramai.beli
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 25-8-2019 05:56 AM
Iols rasa sebab myvi mendominasi jalan jalan raya di mesia
Jadi mmg banyak kes melibatkan.myvi


Kajian tidak rasmi mendapati bahawa khinzir2 yg tak nyalakan signal ketika ingin menukar arah adalah khinzir2 yg suka berahsia sehinggakan bila nak menukar arah pun khinzir2 tersebut menyimpan rahsia ketat2 dari siketahui oleh pemandu kenderaan di belakang
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 25-8-2019 02:29 PM
Kajian tidak rasmi mendapati bahawa khinzir2 yg tak nyalakan signal ketika ingin menukar arah adal ...

Hahahaha bongek
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Myvi ni mcm ringan sgt, senang melayang
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 25-8-2019 05:56 AM
Iols rasa sebab myvi mendominasi jalan jalan raya di mesia
Jadi mmg banyak kes melibatkan.myvi


haha. lembu pon yer. kalo bejalan atas jalan raya, main jalan jer. dah tak ada akal. mmg mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 03:32 PM | Show all posts
sebab apa myvi....sebab banyak org beli...sebab semua bawa laju....

sampai bila aku tgk myvi bawa slow, aku akan jadi hairan...

apa2 pon takziah buat keluarga arwah
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak baiklah korang2 ni..budak tu dah meninggal pun.. Innalillahiwarouhjioun..myvi tu yg tak brp okay..bukan driver..siannya pada mak ayah dia..anak dah meninggal..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Fettybombom replied at 25-8-2019 12:07 PM
Org kate handing perodua termasuk myvi ni xbest...mgkinla myvi plg byk atas jln sbb tu eksiden asek2 ...

dah tau handling x bgs, body kereta ringan, dicipta utk pemanduan bandar tp bawak mcm pagani zonda d track day, mendapatlah.. apa apa pun r.i.p
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 04:43 PM | Show all posts
ni laju punya pasal la ni takdak sebab lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 25-8-2019 02:29 PM
Kajian tidak rasmi mendapati bahawa khinzir2 yg tak nyalakan signal ketika ingin menukar arah adal ...

Hahaha.. Aku pun pikir gitu. Cilake2 yg xsuka bagi signal ni kuat berahsia. Kita duk belakang diorg terpaksa perah otak utk teka diorg nk ke kiri or kanan. Kadang tu terhegeh bwk slow nk tukar lorong, signal x bagi tp nk harapkan org paham sendiri dia nk tuju ke mana. Harey btol
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Fettybombom replied at 25-8-2019 12:07 PM
Org kate handing perodua termasuk myvi ni xbest...mgkinla myvi plg byk atas jln sbb tu eksiden asek2 ...

I beg to differ. Saya pernah bawak myvi. Smooth sangat drive compared to its size. Pickup pon best. Steering lembut Boleh melayang dan hilang kawalan kalau drive.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Install camera video depan belakang. Murah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku pemandu myvi. kat luar bukn main lembut. Pegang stereng terus kena rasuk.  
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.514210s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list